Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όντας ακόμα στην διαδικασία του ψαξίματος για 2 ή 2.1 ηχεία τελικά, τείνω στα 

Trust Tytan 2.1 120W γύρω στα 70€ και με 3 χρόνια εγγύηση, υπάρχουν κάποιες αρνητικές κριτικές που έχω διαβάσει για την απόδοση του ενός ηχείου, αλλά είναι μικρή. Να σημειώσω για το edifier s330d πως κοστίζει διπλά και έχει μόλις ένα χρόνο εγγύηση. Τονίζω την εγγύηση γτ έχω καεί από ένα pc hp αξίας 1250€ περίπου, που είχε ένα χρόνο εγγύηση

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όντας ακόμα στην διαδικασία του ψαξίματος για 2 ή 2.1 ηχεία τελικά, τείνω στα 

Trust Tytan 2.1 120W γύρω στα 70€ και με 3 χρόνια εγγύηση, υπάρχουν κάποιες αρνητικές κριτικές που έχω διαβάσει για την απόδοση του ενός ηχείου, αλλά είναι μικρή. Να σημειώσω για το edifier s330d πως κοστίζει διπλά και έχει μόλις ένα χρόνο εγγύηση. Τονίζω την εγγύηση γτ έχω καεί από ένα pc hp αξίας 1250€ περίπου, που είχε ένα χρόνο εγγύηση

Ασχετα με το τι γράφουν όλα τα ηλεκτρικά & ηλεκτρονικά προϊόντα που πωλούνται εντός ΕΕ έχουν πλέον 2 χρόνια εγγύηση, όσο για τα 3 χρόνια της Trust αν τους χρειαστείς τον τρίτο χρόνο θα καταλάβεις τι εννοούν ακριβώς...

P.S: Edifier S330D vs Trust Tytan δηλαδή μπούμ μπούμ = καμία απολύτως σχέση!

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
Δημοσ.

Τα edifier στο amazon έχουν αρκετές αρνητικές κριτικές 3,5 αστέρια και λίγους αγοραστές, ενώ το trust περισσότερους και 4,5 αστέρια. Στο skroutz πάλι ένας επιβεβαιωμένος αγοραστής άφησε ένα θετικό σχόλιο για το συγκεκριμένο edifier, σε αντίθεση με το trust. Σίγουρα τα edifier θα έχουν λίγο καλύτερο ήχο και ίσως καλύτερη κατασκευή. Προσωπικά αν αγόραζα τόσο ακριβά ηχεία πέραν των θετικών κριτικών από επιβεβαιωμένους αγοραστές που θα ήθελα, θα πήγαινα και σε κατάστημα που το πουλάνε για ένα 'test drive'.

Σχετικά με τον τρίτο χρόνο και τα Trust, τι έχεις ακούσει ή ζήσει. Σε ρωτάω για να πάω στο κατάστημα όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένος.

Δημοσ.

Τα edifier στο amazon έχουν αρκετές αρνητικές κριτικές 3,5 αστέρια και λίγους αγοραστές, ενώ το trust περισσότερους και 4,5 αστέρια. Στο skroutz πάλι ένας επιβεβαιωμένος αγοραστής άφησε ένα θετικό σχόλιο για το συγκεκριμένο edifier, σε αντίθεση με το trust. Σίγουρα τα edifier θα έχουν λίγο καλύτερο ήχο και ίσως καλύτερη κατασκευή. Προσωπικά αν αγόραζα τόσο ακριβά ηχεία πέραν των θετικών κριτικών από επιβεβαιωμένους αγοραστές που θα ήθελα, θα πήγαινα και σε κατάστημα που το πουλάνε για ένα 'test drive'.

Σχετικά με τον τρίτο χρόνο και τα Trust, τι έχεις ακούσει ή ζήσει. Σε ρωτάω για να πάω στο κατάστημα όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένος.

Όχι λίγο αλλά πολύ καλύτερο ήχο εν σχέσει με τα μπούμ μπούμ που κοιτάς και όχι ίσως αλλά σίγουρα πολύ καλύτερη κατασκευή και ποιότητα υλικών...

Τέλος πάντων δικά σου είναι τα λευτά και τα ξοδεύεις όπως νομίζεις και κρίνεις, καλή συνέχεια...

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα! Μεχρι τα 40€ τα Genius SP-HF500A παραμενουν η καλυτερη επιλογη ακομα?

2.0

Edifier R1000TCN (http://www.cosmodata.gr/product/266782/

2.1

Genius SW-HF2.1 1205 (http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=51755&cat=32)

P.S: Τα Genius SP-HF500A είναι παλιά και τα βρίσκεις πολύ δύσκολα πλέον...

Δημοσ.

το d αν θυμάμαι καλά υποστηρίζει οπτική ίνα

hmm είμαστε σίγουροι για αυτό?

2.1 multimedia speaker system with 6½ inch subwoofer Wooden MDF housing for all speakers with a piano finish 2-Way magnetically shielded drivers for all speakers Headphone output port located on the wired remote controller Master volume controls for both speaker output and headphone output Auxiliary input on wired remote controller Coaxial and optical inputs available on the S330D version

Δημοσ.

Κατέληξα στα edifier s330 τελικά,

http://www.skroutz.gr/s/317572/Edifier-S330D.html

Γνωρίζετε αν υπάρχει διαφορά μεταξύ s330d και s330?

Τα S330D έχουν ψηφιακη (Optical/Coaxial) & αναλογική (3.5mm to RCA) είσόδο και built-in decoder, τα S330 μόνο αναλογική και χωρίς φυσικά decoder...

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα, αγορασα κι εγω τα 330D απο σκρουτζομαγαζο. Τελικα ηρθε το 330 το απλο αλλα δεν εκανα καμια αλλαγη και απλα τα συνεδεσα με την οπτικη ινα. Δεν ξερω αν εκανα καλα ή οχι αλλα θεωρισα οτι ειναι το ιδιο πραγμα.

Ο ηχος τους ειναι πολυ καθαρος, ειμαι ευχαριστιμενος. Ομως για τον χωρο που προοριζονται που ειναι ενα μαγαζι 50 τετραγωνικα δεν ειναι αρκετα δυνατα. Δεν ¨τρεμει η γη¨ μου ειπαν χαρακτηριστικα. 

Οποτε τα 330 θα συνεχισουν κανονικα απο το σπιτι ενω για το μαγαζι θελω κατι πραγματικα καλο. Υπαρχει προταση για 5,1 που να ταραζει τον τοπο? Ας ανεβει το μπατζετ σε 200-300 ευρω αν αξιζει τον κοπο. Τα ηχεια ειναι απλα συνδεδεμενα σε λαπτοπ.

ευχαριστω τον ζαχαρια για τις προτασεις του, 

Δημοσ.

Καλησπερα, αγορασα κι εγω τα 330D απο σκρουτζομαγαζο. Τελικα ηρθε το 330 το απλο αλλα δεν εκανα καμια αλλαγη και απλα τα συνεδεσα με την οπτικη ινα. Δεν ξερω αν εκανα καλα ή οχι αλλα θεωρισα οτι ειναι το ιδιο πραγμα.

Ο ηχος τους ειναι πολυ καθαρος, ειμαι ευχαριστιμενος. Ομως για τον χωρο που προοριζονται που ειναι ενα μαγαζι 50 τετραγωνικα δεν ειναι αρκετα δυνατα. Δεν ¨τρεμει η γη¨ μου ειπαν χαρακτηριστικα. 

Οποτε τα 330 θα συνεχισουν κανονικα απο το σπιτι ενω για το μαγαζι θελω κατι πραγματικα καλο. Υπαρχει προταση για 5,1 που να ταραζει τον τοπο? Ας ανεβει το μπατζετ σε 200-300 ευρω αν αξιζει τον κοπο. Τα ηχεια ειναι απλα συνδεδεμενα σε λαπτοπ.

...

http://www.studiomao.gr/p.AKAI-AS005RA-750-RADIOENISCHYTIS-5-1-KARAOKE-ME-USB.1347751.html

+

http://www.studiomao.gr/p.hyundai-e-1004-icheia-home-theater.1045900.html

Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ! υπαρχει κατι με πιο μικρα ηχεια? να χωρανε σε ραφακια δηλαδη στο μεγεθος οπως πχ τα audioengine a5+

Πες μου επισης αν την πατησα που κρατισα τα 330 αντι των 330D και δεν εκανα μανουρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...