Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαξε καιβγια coil whine μπορει να ειναι κατι τετοιο

Θα είναι η 2η φορά που θα τα πάω. Δεν ξέρω αν έχω δικαίωμα επιστροφής, αλλά μ' αυτή την διάθεση θα πάω!

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στο ψάξιμο και εγω για σετ ηχείων για pc, με budget 100-150euro

Από οσο εχω ψαξει έχω δει τα

Edifier S330D

και

Klipsch promedia 2.1

Τι λέτε?

Δημοσ.

Στο ψάξιμο και εγω για σετ ηχείων για pc, με budget 100-150euro

Από οσο εχω ψαξει έχω δει τα

Edifier S330D

και

Klipsch promedia 2.1

Τι λέτε?

Klipsch ProMedia 2.1

• Like 1
Δημοσ.

Αμα βρειτε τα promedia τα θελω και εγω.και ενα λινκ επισης... Δεν τα βρηκα ελλαδα πουθενα

Ρώτα στο Athens Pro Audio (Ζωοδοχου Πηγής 108 Αθήναι)...

Δημοσ.

Tότε Edifier S330D...

Αν δεν είχες να επιλέξεις ανάμεσα σε αυτά τα 2, ποιο θα επέλεγες σε τιμή 100-150 ευρώ?

Πάντως ο προμηθευτής δε φέρνει στην Ελλάδα τα promedia 2.1

Δημοσ.

Αν δεν είχες να επιλέξεις ανάμεσα σε αυτά τα 2, ποιο θα επέλεγες σε τιμή 100-150 ευρώ?

Δεδομένου πως τα 330 είναι η μοναδική επιλογή από Ελλάδα, δεν βλέπω το νόημα. Το θέμα είναι ΕΣΥ τι θα επιλέξεις, όχι ο Zach ή όποιος άλλος για πάρτη του.

Δημοσ.

Δεδομένου πως τα 330 είναι η μοναδική επιλογή από Ελλάδα, δεν βλέπω το νόημα. Το θέμα είναι ΕΣΥ τι θα επιλέξεις, όχι ο Zach ή όποιος άλλος για πάρτη του.

Καταλαβαίνω τι θες να πεις, αλλά αστοχο το σχόλιο σου.

Φυσικά και θα διαλέξω εγώ, γνώμες ζητώ, αλλιώς δεν θα 'εμπαινα καν στη διαδικασία του φορουμ

• Like 1
Δημοσ.

Τα Edifier S330D...

Τα Klipsch ProMedia 2.1 ακόμα και αν υπήρχαν εδώ θα είχαν το λιγότερο ένα 250άρι οπότε έτσι και αλλιώς είναι εκτός του budget σου...

Δημοσ.

Καταλαβαίνω τι θες να πεις, αλλά αστοχο το σχόλιο σου.

Φυσικά και θα διαλέξω εγώ, γνώμες ζητώ, αλλιώς δεν θα 'εμπαινα καν στη διαδικασία του φορουμ

Τι να την κάνεις τη γνώμη χωρίς στοιχεία;

Μόνο κάποιος που έχει δοκιμάσει ΟΛΑ τα σετ μπορεί έμμεσα να σε βοηθήσει και λέω έμμεσα γιατί και πάλι δεν σημαίνει πως τα δικά του κριτήρια συμπίπτουν με τα δικά σου, ούτε φυσικά υπάρχει αντικειμενικός τρόπος να κατηγοριοποιήσει κανείς τον υποκειμενικό τρόπο με τον οποίο "ακούει" κάποιος.

Δημοσ.

Τι να την κάνεις τη γνώμη χωρίς στοιχεία;

Μόνο κάποιος που έχει δοκιμάσει ΟΛΑ τα σετ μπορεί έμμεσα να σε βοηθήσει και λέω έμμεσα γιατί και πάλι δεν σημαίνει πως τα δικά του κριτήρια συμπίπτουν με τα δικά σου, ούτε φυσικά υπάρχει αντικειμενικός τρόπος να κατηγοριοποιήσει κανείς τον υποκειμενικό τρόπο με τον οποίο "ακούει" κάποιος.

Θα απαντήσω μια τελευταία φορά με ένα παραδειγμα: Πριν διαβάσω forum είχα πει να αγοράσω τα Logitech z333, αλλά εδώ είδα ότι ακόμα και κλειστά, κάνουν έναν θορυβο, κατι που για μενα είναι απαγορευτικο,διοτι προορίζονται για υπνοδωματιο...Αυτην την πληροφορία ψάχνω, την αντικειμενική αλλά και την φιλτραρισμένη από μένα υποκειμενική

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...