Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε μου σορρυ που θα το πω ετσι αλλα μηπως παιρνεις προμιθεια και τα προτεινεις συνεχεια

τα logitech ηταν σε ολους τους τομεις καλυτερα. ενταση/καθαροτητα/ποιοτητα/μπασα/

τα genius στα ψηλα παραμορφωναν.

οσο αφορα το Logitech z533 πανεμορφα(με το δικο μου γουστο)

και ο ηχος θα ελεγα κρυσταλινος.

για τα λεφτα τους πιστευω ειναι τημια αγορα.

ευχαριστω για την βοηθεια παντως

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

φιλε μου σορρυ που θα το πω ετσι αλλα μηπως παιρνεις προμιθεια και τα προτεινεις συνεχεια

τα logitech ηταν σε ολους τους τομεις καλυτερα. ενταση/καθαροτητα/ποιοτητα/μπασα/
τα genius στα ψηλα παραμορφωναν.

οσο αφορα το Logitech z533 πανεμορφα(με το δικο μου γουστο)

και ο ηχος θα ελεγα κρυσταλινος.

για τα λεφτα τους πιστευω ειναι τημια αγορα.

ευχαριστω για την βοηθεια παντως

Σε όλα τα σοβαρά reviews το πρόβλημα των Logitech Ζ533 είναι βασικά η καθαρότητα στις ψιλές και το design, τέλος πάντων για πιτσιρικά ντάμπα ντούμπα καλά είναι αλλά μέχρι εκεί...

P.S: Kαι δεν  παίρνω "προμιθεια"!

Δημοσ.

Σε όλα τα σοβαρά reviews το πρόβλημα των Logitech Ζ533 είναι βασικά η καθαρότητα στις ψιλές και το design, τέλος πάντων για πιτσιρικά ντάμπα ντούμπα καλά είναι αλλά μέχρι εκεί...

P.S: Kαι δεν  παίρνω "προμιθεια"!

φιλε μου ειμαι 25 χρονων για αυτο και μπαινω στη διαδικασια ερευνας πριν την αγορα μου.

τα συγκεκριμα σε σχεση με το μοντελο τον logitech ηταν πιο "low" 

ισως με καποιο αλλο μοντελο να ειναι διαφορερικα. εγω συγκρινα συγκεκριμενα μοντελα

Δημοσ.

φιλε μου ειμαι 25 χρονων για αυτο και μπαινω στη διαδικασια ερευνας πριν την αγορα μου.

τα συγκεκριμα σε σχεση με το μοντελο τον logitech ηταν πιο "low" 

ισως με καποιο αλλο μοντελο να ειναι διαφορερικα. εγω συγκρινα συγκεκριμενα μοντελα

Τα άκουσες δλδ; Αν τα άκουσες και σου άρεσαν τα Logi, τέλος. Ποιος ο λόγος της συζήτησης;

25 χρονών ούτε καν θα έπρεπε να ασχολείσαι με Logitech (χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ τον zacharis, που δεν το χρειάζεται άλλωστε).

• Like 1
Δημοσ.

...ειμαι 25 χρονων ...

Ακόμα χειρότερα!

Logitech σε ηχεία δεν υπάρχει πλέον αλλά αφού αρέσουν σε 'σένα εμάς δεν μας πέφτει λόγος, περί ορέξεως...

• Like 2
Δημοσ.

Μπήκα να  ρωτήσω για αυτά, έκανα μια αναζήτηση πρώτα, είδα ότι τα προτείνεις και λέω, πάλι καλά... δεν τα κράζει και αυτά :P

Tα θέλω για να τα πηγαινω-φέρνω στο εξοχικό και να φτιάχνω και εκεί μουσική.. δεν θα ειναι τα βασικά μου ηχεία, έχω tannoy active.

Θα πρότεινες/προτείνατε και κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπήκα να  ρωτήσω για αυτά, έκανα μια αναζήτηση πρώτα, είδα ότι τα προτείνεις και λέω, πάλι καλά... δεν τα κράζει και αυτά :P

Tα θέλω για να τα πηγαινω-φέρνω στο εξοχικό και να φτιάχνω και εκεί μουσική.. δεν θα ειναι τα βασικά μου ηχεία, έχω tannoy active.

Θα πρότεινες/προτείνατε και κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα;

Mackie CR3 είναι ΟΚ +, για κάτι αξιόλογο και συμμαζεμένο  -για συχνές μετακινήσεις- σε φθηνότερο -μιας και δεν θα ειναι τα βασικά σου ηχεία- δες και αυτά:

Edifier R1000TCN

Edifier Studio 980T

Alesis Elevate 3

Edifier R1280T

Edifier R1600TIII

Microlab B-77

Edifier R1700BT

P.S: Εχουν καμία σχέση τα Mackie με τα πλαστικά Logitech που...κράζω?

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 2
Δημοσ.

Θα δω και τα υπόλοιπα που προτείνεις.

Δεν ξέρω αν έχουν καμία σχέση, αλλά λογικά όχι, η mackie είναι σοβαρό όνομα στο χώρο του ήχου γενικά.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είμαι σίγουρος οτί έχει αναφερθεί πολλές φορές το ίδιο ερώτημα αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη.

Ενδιαφέρομαι για ηχεία για την εξής χρήση(σε φθίνουσα σημαντικότητα): ταινίες>παιχνίδια>μουσική.

Ένα budget ας πούμε ~150€. Επίσης με ενδιαφέρει η εμφάνιση πχ να μην είναι καφέ ξύλο.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

...

Ενδιαφέρομαι για ηχεία για την εξής χρήση(σε φθίνουσα σημαντικότητα): ταινίες>παιχνίδια>μουσική.

Ένα budget ας πούμε ~150€. Επίσης με ενδιαφέρει η εμφάνιση πχ να μην είναι καφέ ξύλο.

...

Edifier S330D

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200015566

• Like 1
Δημοσ.

παιδια αυτα εδω βρηκα αξιζουν τι λετε http://www.skroutz.g...ystem-Z313.html αξιζουν ειναι καλη επιλογη δουλευουν με windows 10 η θα εχω προβλημα

παιδια μπορει καποιος να μου πει αν τα εχει και αν αξιζουν 

Μην ασχολείσαι με  Logitech, δώσε κάτι παραπάνω και πήγαινε σε κάποιο αυτά:

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=51755&cat=32 ή http://www.e-gate.gr/genius-sw-hf2.1-1205-pc-speakers-2.1-el.html

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=51756&cat=32

Αξίζει 100% τον κόπο!

P.S: Τα Windows 10 που κολλάνε? Όλα τα ηχεία δουλεύουν με όλα τα λειτουργικά!

Δημοσ.

Για ποιο λογο δεν αξιζουν αυτα διαβασα καλες κριτικες απλα δεν τα θελω για παιχνιδια απλα για παραπανω ενταση στον ηχο

Aπλά προσπέρασε τα αν -φυσικά- ψάχνεις φυσικά για κάτι σοβαρό!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...