Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ποια η γνώμη σας για τα marshall acton και kilburn; θα τα συστηνατε για οικιακή χρήση;

Όχι βέβαια, με τα λευτά που στοιχίζουν αγοράζεις αληθινά και πολύ καλά ηχεία ή και ολόκληρο καλό ηχοσύστημα!

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όχι βέβαια, με τα λευτά που στοιχίζουν αγοράζεις αληθινά και πολύ καλά ηχεία ή και ολόκληρο καλό ηχοσύστημα!

μπορώ να βρω αν ανατρέξω στα προηγούμενα σε καποιο καλό 2.1 σε ευρος τιμης 100-200;

Δημοσ.

+1000000000000000!

Δημοσ.

μπορώ να βρω αν ανατρέξω στα προηγούμενα σε καποιο καλό 2.1 σε ευρος τιμης 100-200;

Genius SW-HF2.1 1700

Edifier C2XD

Edifier S330D

Harman Kardon SoundSticks III

Cambridge Audio C10591 Minx M5
Δημοσ.

Genius SW-HF2.1 1700

Edifier C2XD

Edifier S330D

Harman Kardon SoundSticks III

Cambridge Audio Minx M5

ύστερα απο μια γερή αναζήτηση στο forum κατέληξα στα δυο τελευταια. για να πω την αλήθεια κλέινω λίγο προς τα cambridge αν και τα harman τα ζαχαρωνα καιρό. υπαρχει καμια αξιοσημείωτη διαφορά;

Δημοσ.

ύστερα απο μια γερή αναζήτηση στο forum κατέληξα στα δυο τελευταια. για να πω την αλήθεια κλέινω λίγο προς τα cambridge αν και τα harman τα ζαχαρωνα καιρό. υπαρχει καμια αξιοσημείωτη διαφορά;

Eγώ αυτή τη στιγμή θ' αγόραζα τα Cambridge Audio C10591 Minx M5...

• Like 1
Δημοσ.

Eγώ αυτή τη στιγμή θ' αγόραζα τα Cambridge Audio C10591 Minx M5...

Μάλλον έτσι θα γίνει. Μου κάνει πάντως εντύπωση που η τιμή των Harman ανέβηκε με τον καιρό και έμεινε ψηλά. Στα 130 ευρώ που ήταν πριν εξι μήνες σίγουρα θα ήταν ένα καλό ντιλ!

Δημοσ.

...Μου κάνεις πάντως εντύπωση που η τιμή των Harman ανέβηκε με τον καιρό και έμεινε ψηλά. Στα 130 ευρώ που ήταν πριν εξι μήνες σίγουρα θα ήταν ένα καλό ντιλ!

Γι' αυτό ακριβώς! 110 € τα έχω αγοράσει παλιά από Amazon.it...

Δημοσ.

Γι' αυτό ακριβώς! 110 € τα έχω αγοράσει παλιά από Amazon.it...

και κάτι τελευταίο τώρα που σε βρήκα, η αγορά κάρτας ήχου είναι επιτακτική ύστερα απο την αγορά τέτοιων ηχείων;

Δημοσ.

και κάτι τελευταίο τώρα που σε βρήκα, η αγορά κάρτας ήχου είναι επιτακτική ύστερα απο την αγορά τέτοιων ηχείων;

Oχι βέβαια!

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Θα ήθελα, αν γνωρίζει κάποιος ή έχει στην κατοχή του αυτά http://www.athensproaudio.gr/el/fostex-pm-04-n-pair.html, μια γνώμη. Δεν έχω ποτέ ξανά στο παρελθόν χρησιμοποιήσει ή ακούσει από κοντά, ηχεία monitor. Επειδή όμως είμαι στην αναζήτηση για την αναβάθμιση στο κομμάτι του ήχου, σκέφτομαι την αγορά ενός τέτοιου ζεύγους ηχείων, και στο μέλλον πιθανόν, την αγορά ενός dac. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...