Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για καποιο λογο δεν μου γεμιζουν το ματι για 50€ μπορει να ειμαι κ λαθος βεβαια

αλλες προτασεις απο eshop μεχρι 50+ € ?

βλεπω k αυτα με βαση τα reviews στο amazon

http://www.e-shop.gr/trust-19021-tytan-20-speaker-set-black-p-PER.591470

Επεξ/σία από Nimda075
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για καποιο λογο δεν μου γεμιζουν το ματι για 50€ μπορει να ειμαι κ λαθος βεβαια

αλλες προτασεις απο eshop μεχρι 50+ € ?

βλεπω k αυτα με βαση τα reviews στο amazon

http://www.e-shop.gr/trust-19021-tytan-20-speaker-set-black-p-PER.591470

Δεν αξίζουν τα λευτά τους, δες αυτά:

2.0

Edifier Studio 980T

Genius SP-HF800A

2.1

Genius SW-HF2.1 1205  ή Genius SP-HF2.1 1205 

Genius SW-HF2.1 1700
Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
Δημοσ.

Καμια τελικα απαντηση για το δικο μου θεματακι στην σελιδα 105 ?:/ Εκτος απο την μια ερωτηση για τα ηχεια που μου προτεινε ο zacharis1955.... 

Απο την στιγμη τα εχω αποσυνδεμενα αλλα οταν τα συνδεω μου μυριζει το καμμενο απο μεσα αλλα λειτουργουν κανονικα τι πρεπει να υποθεσω? :/ να τα συνδεσω και να περιμενω να καουν? :/ μην καει ομως και τπτ αλλο :/... 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

έχω τα philips mms321 http://www.usa.philips.com/c-p/MMS321_17/- στο pc εδώ και μια 6ετία και θέλω να τα αντικαταστήσω γιατί ο αριστερός δορυφόρος μάλλον έχει χαλάσει - κάνει συνέχεια διακοπές και σε υψηλή ένταση παραμορφώνει πολύ. Λογικά φταίει και το bass καπάκι- μεμβράνη που έχει σκιστεί στη μία πλευρά και δεν κλείνει με το υπόλοιπο σώμα. Ήμουν ικανοποιημένος από τον ήχο τους και από την ένταση τους για τα δεδομένα δωματίου (40 watt rms συμφωνα με τη philips) κ θέλω να πάω σε κάτι ισάξιο ή καλύτερο σε ποιότητα και ένταση. Κατά βάση για μουσική, 2.0 ή 2.1 δεν έχω πρόβλημα. Γύρω στα 40 ευρώ, βαριά 60 για κάτι καλό. Προτάσεις?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν βρηκα καποιο αλο θεμα να γραψω οποτε θα κανω την ερωτηση μου εδψ.

πριν λιγο καιρο αγορασα καποια μεγαφωνα λοιπον και το καταστημα μου εδωσε μια απλη αποδειξη ταμιακης.

αυτα εχουν μια εγγυηση 2 χρονια πως ομως εαν χρειαστεί θα μπορέσω να αποδείξω οτι ειναι αγορασμενα ?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

έχω τα philips mms321 http://www.usa.philips.com/c-p/MMS321_17/- στο pc εδώ και μια 6ετία και θέλω να τα αντικαταστήσω γιατί ο αριστερός δορυφόρος μάλλον έχει χαλάσει - κάνει συνέχεια διακοπές και σε υψηλή ένταση παραμορφώνει πολύ. Λογικά φταίει και το bass καπάκι- μεμβράνη που έχει σκιστεί στη μία πλευρά και δεν κλείνει με το υπόλοιπο σώμα. Ήμουν ικανοποιημένος από τον ήχο τους και από την ένταση τους για τα δεδομένα δωματίου (40 watt rms συμφωνα με τη philips) κ θέλω να πάω σε κάτι ισάξιο ή καλύτερο σε ποιότητα και ένταση. Κατά βάση για μουσική, 2.0 ή 2.1 δεν έχω πρόβλημα. Γύρω στα 40 ευρώ, βαριά 60 για κάτι καλό. Προτάσεις?

Ευχαριστώ.

2.0

Edifier Studio 980T

2.1

Genius SW-HF2.1 1205  ή Genius SP-HF2.1 1205 

Genius SW-HF2.1 1700
Δημοσ.
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν τα φερνει κανενα μαγαζι απο αυτα τα δυο. τους τηλεφώνησα. εκτως απο τα αλλα δυο.

εκανα την παραγγελια on line σε ενα απο αυτα. ισως να τα εχει σε απόθεμα.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,θελω την γνωμη σας για τα M-Audio AV40 στα 123ευρω.Η χρηση που προοριζονται ειναι κυριως μουσικη και ταινιες.Εχω διαβασει γενικα καλα σχολια,ομως θελω την γνωμη σας για το εαν υπαρχει κατι καλυτερο (vfm) σε αυτο το ευρος χρηματων.Τελος ο χωρος που θελω να αποδιδουν ειναι περιπου στα 20 τετραγωνικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...θελω την γνωμη σας για τα M-Audio AV40 στα 123ευρω.Η χρηση που προοριζονται ειναι κυριως μουσικη και ταινιες.Εχω διαβασει γενικα καλα σχολια,ομως θελω την γνωμη σας για το εαν υπαρχει κατι καλυτερο (vfm) σε αυτο το ευρος χρηματων.Τελος ο χωρος που θελω να αποδιδουν ειναι περιπου στα 20 τετραγωνικα.

Edifier R1280T

Genius SP-HF1800A

Edifier R1600TIII

Genius SP-HF2020

Microlab B-77

Mackie CR3

Mackie CR4

Επεξ/σία από zacharis1955

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...