Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χμμμ... το ξαναεβαλα στην μπριζα χωρις τα υπολοιπα ηχεια και το αφησα ενα 2ωρο και απο μεσα ερχοταν μια ελαφρια μυρωδια καμμενου... αλλα αναβε κανονικα... δε ξερω τι να κανω τωρα... να το ξανανοιξω και να σας στειλω καλυτερς φωτος? ή να το ξανασυνδεσω ολα και αν καει, καηκε.... αλλα τι κινδυος υπαρχει... και πως θα ξερω τι χαλασε :/ αν μυριζει καμμεο αλλα λειτουργει μια χαρα

Δημοσ.

Έχει ασχοληθεί κανένας με βάσεις ηχείων? Συγκεκριμένα γραφείου, οι έτοιμες λύσεις είναι ακριβές και σε λάθος διαστάσεις οπότε σε DIY τι υλικό είναι καλύτερο (plexi, mdf, μελαμίνη άλλο?) ίσως κάποιο μαλακό στρώμα όπως αφρολέξ, φελιζόλ ή πιο λαστιχοειδές όπως κομμάτι από στρώμα γυμναστικής κάποιο άλλο?, οι ακίδες δεν με ψήνουν νομίζω ότι είναι hype και μάλιστα μαρκετίστικο (βασιζόμενος σε ένα άρθρο).

Δημοσ.

Καλησπέρα, μια ερώτηση για ηχεία για ένα φίλο μου. Δεν θέλει να δώσει 40€ για τα creative T10, όποτε υπάρχει καμία λύση μέχρι 30€ αυστηρά ή παίρνουμε οποιοδήποτε (σάπιο) που θα είναι όμορφο; Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Λοιπόν μετά από αρκετό ψάξιμο έχω καταλήξει στα εξής ηχεία:

Edifier M1370BT

Logitech Z333

Genius SW-HF 2.1 1205

Η πλάκα είναι reviews για τα 1 και 3 δεν μπορώ να βρω πουθενά όπως και γενικά δεν διαβάζω πολλά σε ξένα forums. Εσείς ανάμεσα σε αυτά τα 3 ποιο θα διαλέγατε και γιατί;

Δημοσ.

Edifier M1370BT

Logitech Z333

Genius SW-HF 2.1 1205

Η πλάκα είναι reviews για τα 1 και 3 δεν μπορώ να βρω πουθενά όπως και γενικά δεν διαβάζω πολλά σε ξένα forums. Εσείς ανάμεσα σε αυτά τα 3 ποιο θα διαλέγατε και γιατί;

Τα genius γτ απλα ειναι καλυτερα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, μια ερώτηση για ηχεία για ένα φίλο μου. Δεν θέλει να δώσει 40€ για τα creative T10, όποτε υπάρχει καμία λύση μέχρι 30€ αυστηρά ή παίρνουμε οποιοδήποτε (σάπιο) που θα είναι όμορφο; Ευχαριστώ πολύ!

2.0

Hercules XPS 2.0 10 Gloss

2.1

Genius SW-U2.1 200​

Edifier M1360

Edifier M1370BT

Logitech Z333

Genius SW-HF 2.1 1205

Genius SW-HF2.1 1205 γιατί...δεν έχουν αντίπαλο στην κατηγορία τιμής τους! Δες και τα λίγο ακριβότερα Genius SW-HF2.1 1700...

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
Δημοσ.

λοιπον παιδια μου εδωσαν αυτα τα Link.png Site: mordauntshort ms 20

και εχω 2 επιλογες: η να τα βαλω πανω απο το γραφειο μου ψηλα και να κοιτανε τον τοιχο πισω μου, η να τα βαλω στον τοιχο πισω μου και να κοιτανε εμενα πλατη. Η δευτερη λυση ομως απαιτει μεγαλυτερο τραβηγμα με καλωδια βασεις κλπ. Αξιζει τον κοπο η δεν θα καταλαβω διαφορα?

Δημοσ.

Κανονικά τα στερεοφωνικα ηχεια τοποθετούνται παντα μπροστά απο την θέσ ακροασης , ειτε στο υψος των αυτιών ειτε ψηλα με κλίση ρος τα κατω.

Δημοσ.

Κανονικά τα στερεοφωνικα ηχεια τοποθετούνται παντα μπροστά απο την θέσ ακροασης , ειτε στο υψος των αυτιών ειτε ψηλα με κλίση ρος τα κατω.

ναι ρε παιδι μου, εργονομικα αυτες ειναι οι 2 επιλογες ομως..

Να το θεσω αλλιως, στην θεση μου τι θα εκανες?

Δημοσ.

2.0

Hercules XPS 2.0 10 Gloss

2.1

Genius SW-U2.1 200​

Edifier M1360

Genius SW-HF2.1 1205 γιατί...δεν έχουν αντίπαλο στην κατηγορία τιμής τους! Δες και τα λίγο ακριβότερα Genius SW-HF2.1 1700...

Εμενα φιλε zacharis1955 μου πρωτινεις τα minx m5 για ηλεκτρονικη μουσικη ε? 

τα 

Thonet and Vander RISS τα εχεις ακούσει? καλα φαίνονται 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...