Navu Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 γεια παιδιά έχω 2 μέρες τα logitech Z333 έχω θέμα όταν ανεβάζω την ένταση πάνω από την μέση χαμηλώνουν σαν να έχει κόφτη δεν ξέρω τι φταίει να τα στείλω πίσω? Για βλάβη μου κάνει...
zacharis1955 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 γεια παιδιά έχω 2 μέρες τα logitech Z333 έχω θέμα όταν ανεβάζω την ένταση πάνω από την μέση χαμηλώνουν σαν να έχει κόφτη δεν ξέρω τι φταίει να τα στείλω πίσω? RMA και https://www.skroutz.gr/c/112/multimedia-speakers.html?keyphrase=Genius+SW-HF2.1+1205
coldwinter Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Καλησπερα σας! Διαβασα οτι σε αυτο το post ειναι προτιμοτερο να αναφερουμε τα προβληματα με τα ηχεια μας, οποτε ελπιζω να λαβω μια απαντηση εδω και να μην χρειαστει να δημιουργησω νεο post. Λοιπον, πριν 1 εβδομαδα ετυχε να εχουμε διακοπη ρευματος στην περιοχη των Ανω Πατησιων με αποτελεσμα, οταν επανηρθε το ρευμα και εγω ξυπνησα να μυριζω στον χωρο μου μια ελαφρια μυρωδια καμμενου υλικου (tip: Πως να ξυπνησεις γρηγορα χωρις καφε χαχα ). Εχω τα ηχεια τα Logitech Z906 (διαβασα αρκετα post εδω οτι ειναι προβηματκα τελικα) τα οποια τα τα εχω 3 χρονια (η εγγυηση που μιλησα με Logitech και με το e-shop.gr ειναι 2 χρονια οποτε δε την καλυπτουν και δε μπορει να γινει τιποτα). Τελικα επειδη ημουν αναμεσα στα ηχεια και την οθονη του υπολογιστη (γιατι παρολο που μυριζαν καμμενο και τα δυο, επαιζαν αψογα) αποφασισα να ανοιξω 1 απο τα δυο να δω τη γινεται μεσα για να καταλαβω και πιο ειναι και το καμμενο. Μολις ανοιξα το woofer απο τα ηχεια μου και ειδα την ταμπλετα αντικρισα αυτο το θεαμα (βλεπε φωτογραφια κατω, μικρογραφια δε καταφερα να βαλω). Οπως αναφερω και πιο πανω επικοινωνησα με τις 2 εταιριες με αποτελεσμα να μου πουνε οτι δε μπορουν να κανουν κατι γιατι ειναι εκτος εγγυησης και να απευθυνθω σε καποιο μαγαζι service για το αν μπορουν να με βοηθησουν. Εστειλα email με φωτογραφιες σε 1-2 μαγαζια που βρηκα στο διαδυκτυο οτι φτιαχνουν ηχεια αλλα και αυτοι μου ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι. Γνωριζεται αν μπορει να γινει κατι ή καποιον να το φτιαξει? Θα ηθελα τη γνωμη σας για να πουλησω ο,τι εχει μεινει για ανταλλακτικα γιατι ειναι κριμα ολα τα μικρα ηχεια να λειτουργουν σωστα και να χαλασε αυτο... Μπορει καποιος να τα θελει και να τα κανει το οτιδηποτε. Εγω γενικα επειδη ασχολουμαι με την μουσικη και με τον χορο αρκετα εντονα τα ηχεια δουλευαν στο 100% αρκετα συχνα (δε μπορω να πω εκανα προγραμμα στο τετραγωνο... χαχα). Οποτε αν δε βρεθει καποια λυση για να φτιαχτουν αυτα που εχω πρεπει να ψαξω για καινουργια.... Οποτε θα το εκτιμουσα αν μου προτεινατε καποια τα οποια ομως οπως αναφερα πιο πανω να εχουν αρκετα δυνατη ισχυ, καθως τα χρησιμοποιω για την δουλεια μου (η τιμη δε ειναι τοσο προβλημα αλλα 300 οπως εδωσα τοτε για τα Z906 δεν εχω χαχα). Γνωριζω βεβαια οτι τα 5.1 που ειχα δεν ηταν για τοσο για μουσικη αλλα για αλλες χρησεις παρ' ολα αυτα δεν επαυε να τριζει ολος ο χωρος χαχα... Ευχαριστω!
zacharis1955 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) ... Απ' αυτές τις φωτογραφίες δεν μπορεί να καταλάβει κανένας τι έχει γίνει! http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=27601&cat=32 Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2016 από zacharis1955
WalkerSW Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Αν και οι φωτογραφίες ειναι κακιστες, εγω δεν βλέπω καποιο προβλημα στην πλακετα.... 1
Navu Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Τεχνικός-επισκευαστής οικιακών ενισχυτών υπάρχει, τεχνικός-επισκευαστής ηχείων επίσης υπάρχει. Δεν έχω καταλάβει όμως ΤΙ δεν σου λειτουργεί... ΥΓ. Η επισκευή αποκλείεται να κοστίζει όσο ένα καινούργιο σετ ηχείων.
cpttony Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Παιδιά, καλημέρα.. Πριν κάτι μήνες μου είχατε προτείνει κάποια ηχεία (Logitech Z533). Τα αγόρασα, γενικότερα είμαι ευχαριστημένος, αλλά από την πρώτη στιγμή είχα ένα μικρό πρόβλημα (ίσως να είναι φυσιολογικό, αλλά γίνεται ενοχλητικό με τον καιρό). Λοιπόν, όταν κλείνω το PC, ακούγεται ένα φύσημα συνεχόμενο δεν ξέρω αν είναι από το woofer ή από τα ηχεία. Δεν τα κλείνω τώρα τελευταία και έχει ελλατωθεί κάπως. Επίσης, όταν ανοίγω το PC, τα ηχεία καθυστερούν να δώσουν ήχο, δηλαδή, ανοίγω το PC, μπαίνω ξερω γω στο YouTube και βάζω βίντεο, για κάποια δευτερόλεπτα ~10-20 δεν έχω ήχο, και λίγο πριν δώσουν ήχο ακούγεται ένα φύσημα/σφύριγμα και έρχεται ο ήχος.. Πρόβλημα ή όχι? Τι να κάνω?
Navu Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Παιδιά, καλημέρα.. Πριν κάτι μήνες μου είχατε προτείνει κάποια ηχεία (Logitech Z533). Τα αγόρασα, γενικότερα είμαι ευχαριστημένος, αλλά από την πρώτη στιγμή είχα ένα μικρό πρόβλημα (ίσως να είναι φυσιολογικό, αλλά γίνεται ενοχλητικό με τον καιρό). Λοιπόν, όταν κλείνω το PC, ακούγεται ένα φύσημα συνεχόμενο δεν ξέρω αν είναι από το woofer ή από τα ηχεία. Δεν τα κλείνω τώρα τελευταία και έχει ελλατωθεί κάπως. Επίσης, όταν ανοίγω το PC, τα ηχεία καθυστερούν να δώσουν ήχο, δηλαδή, ανοίγω το PC, μπαίνω ξερω γω στο YouTube και βάζω βίντεο, για κάποια δευτερόλεπτα ~10-20 δεν έχω ήχο, και λίγο πριν δώσουν ήχο ακούγεται ένα φύσημα/σφύριγμα και έρχεται ο ήχος.. Πρόβλημα ή όχι? Τι να κάνω? Ενισχυτικά στάδια και ηλεκτρονικά χαμηλής ποιότητας και κάποιο παρατράγουδο με τη λειτουργία soft-start συνθέτουν το πρόβλημά σου. Μάλλον θα πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτά.
cpttony Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ενισχυτικά στάδια και ηλεκτρονικά χαμηλής ποιότητας και κάποιο παρατράγουδο με τη λειτουργία soft-start συνθέτουν το πρόβλημά σου. Μάλλον θα πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτά. Ναι, δεν πλήρωσα όμως 90 ευρώ τότε για χαμηλή ποιότητα. Δεν τίθεται δηλαδή ζήτημα εγγύησης/αντικατάστασης? 1
WalkerSW Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Επικοινώνησε απευθειας με logitech το πιο πιθανο ειναι να εχεις καινουργιο σετακι στην πορτα σου μεσα σε λιγες μερες! 1
Navu Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ναι, δεν πλήρωσα όμως 90 ευρώ τότε για χαμηλή ποιότητα. Δεν τίθεται δηλαδή ζήτημα εγγύησης/αντικατάστασης? Μωρέ καλά τα λες... ...όμως είδες πως είναι φτιαγμένα και με τι υλικά; Οι απολύτως πιο τσίπικες μέθοδοι με τα απολύτως πιο low-cost υλικά. Το πραγματικό τους κόστος κτήσης δεν θα έπρεπε να ξεπερνά τα 20-30€. Αν τα πας στην αντιπροσωπεία, θα ισχυριστεί (δικαίως) πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα, καθώς αποτελεί εγγενές χαρακτηριστικό του συστήματος. ΥΠΑΡΧΕΙ τρόπος βελτίωσης, όμως το κόστος της παρέμβασης ενδεχομένως ξεπερνά χαλαρά το αρχικό κόστος κτήσης, οπότε απλά πας σε πιο ποιοτικά ηχεία/ποιοτική κατηγορία. 2
Votritis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ναι, δεν πλήρωσα όμως 90 ευρώ τότε για χαμηλή ποιότητα. Δεν τίθεται δηλαδή ζήτημα εγγύησης/αντικατάστασης? Συγνώμη ,αλλα αυτα τα ηχεία δεν αξίζουν τα 90 ευρώ !
cpttony Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Συγνώμη ,αλλα αυτα τα ηχεία δεν αξίζουν τα 90 ευρώ ! Εγώ όμως τα πλήρωσα... Άρα, έστω και θεωρητικά... θα έπρεπε να είναι κάποιας ποιότητας.. Αν το ήξερα, θα έπαιρνα κάποια 2.0 με 30-40 ευρώ να κανω την δουλεία μου.. και να μην έδινα παραπάνω για κάτι "καλύτερο"! 1
zacharis1955 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 ... Δεν τίθεται δηλαδή ζήτημα εγγύησης/αντικατάστασης? Αν και το κόβω χλωμό -μιας και ουσιαστικά δεν υπάρχει βλάβη, απλά συμβαίνουν αυτά που σου εξήγησε ο @Navu- δοκίμασε... 2
coldwinter Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, συγνωμη για την καθυστερηση αλλα επεσαν ολα μαζι και δε προλαβα να μπω. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=27601&cat=32 Ευχαριστω για την προταση, συνδεονται με υπολογιστη? Αν και οι φωτογραφίες ειναι κακιστες, εγω δεν βλέπω καποιο προβλημα στην πλακετα.... Συγνωμη για τις φωτογραφιες θα πρσπαθησω να βγαλω παλι αυριο αλλα δε μπορουσα να το σταθεροποιησω γιατι ενα καλωδιο τραβαγε απο μεσα και ηταν με το ζορι και με το κινητο. Αυτα τα μαυρα (πανω δεξια) και τα κοκκινα (κατω δεξια) δε ειναι λιωμενο καλωδιο or something? Θα το ξανασυνδεσω βεβαια αυριο να δω αν θα συνεχισει να μυριζει καμμενο αλλα πως θα καταλαβω τι καηκε... ή αν λιωνει κατι για να μυριζει καμμενο πλαστικο Τεχνικός-επισκευαστής οικιακών ενισχυτών υπάρχει, τεχνικός-επισκευαστής ηχείων επίσης υπάρχει. Δεν έχω καταλάβει όμως ΤΙ δεν σου λειτουργεί... ΥΓ. Η επισκευή αποκλείεται να κοστίζει όσο ένα καινούργιο σετ ηχείων. 2 sites που βρηκα στο διαδυκτιο και επικοινωνησα μου ειπαν οτι δε μπορουν να κανουν κατι...Δεν ειναι οτι δεν λειτουργει ακομα.... οπως εγραψα παραπανω... λειτουγει μια χαρα... απλα κατα 99% κατι καιγεται οταν ειναι σε λειτουργια γιατι απο τοτε που το αποσυνδεσα δε μυριζει πια καμμενο... οποτε ηταν αυτο και ο αδελφος μου ο οποιος ειναι ηλεκτρολογος μου ειπε πως αν και λειτουργει ακομα αν μυριζει καμμενο θα χαλασει πολυ συντομα και καλυτερα να το βγαλω απο την μπριζα για να μην προκαλεσει κανενα μεγαλυτερο βραχυκλωμα οταν δεν ειμαι σπιτι. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2016 από coldwinter
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα