Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Βρε, πολύ καλά κάνεις και ρωτάς, απλά θέλησα να εντοπίσω την πηγή του προβληματισμού σου για να είναι πιο εύστοχη και η απάντηση.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου ταχεις ακουσει τα Minx m5??

Ανάλογα με τα χρήματα που διαθέττει ο καθένας...

Προσωπικά αν ήθελα 2.1 θα πήγαινα σε Harman Kardon SoundSticks III ή σε Cambridge Audio Minx M5, αν δεν είχα τα χρήματα να τ΄αγοράσω ή θα περίμενα να τα μαζέψω ή θα πήγαινα σε κάτι φθηνότερο 2.0 με κάποιο μπάσο π.χ.Genius SP-HF2020 ή Edifier R1600TIII ή Genius SP-HF1800A...

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μιας και το δεξί ηχείο μου από τα τωρινά speakers Logitech Z323 φαίνεται να τα έχει τινάξει, κοιτάω να κάνω άμεσα μια αγορά νέων ηχείων 2.1 στα 50-60 ευρώ. Μιας και από τον ήχο της Logitech έμεινα πολύ ευχαριστημένος σκεφτόμουν μήπως πάω στα Logitech Z333. Κοιτάω και τα Ζ533 σαν μεγάλη υπέρβαση στα 80 ευρώ αλλά πέρα από τα έξτρα Watt δεν βλέπω κάποια άλλη ουσιαστική διαφορά. Υπάρχει καμιά καλύτερη πρόταση σε αυτά τα χρήματα? Θα προτιμούσα να είναι πλαστικά και όχι ξύλινα για αισθητικούς λόγους κυρίως. Επίσης το Woofer πάει στο πάτωμα οπότε δεν έχει μεγάλη σημασία το μέγεθος τους. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μιας και το δεξί ηχείο μου από τα τωρινά speakers Logitech Z323 φαίνεται να τα έχει τινάξει, κοιτάω να κάνω άμεσα μια αγορά νέων ηχείων 2.1 στα 50-60 ευρώ. Μιας και από τον ήχο της Logitech έμεινα πολύ ευχαριστημένος σκεφτόμουν μήπως πάω στα Logitech Z333. Κοιτάω και τα Ζ533 σαν μεγάλη υπέρβαση στα 80 ευρώ αλλά πέρα από τα έξτρα Watt δεν βλέπω κάποια άλλη ουσιαστική διαφορά. Υπάρχει καμιά καλύτερη πρόταση σε αυτά τα χρήματα? Θα προτιμούσα να είναι πλαστικά και όχι ξύλινα για αισθητικούς λόγους κυρίως. Επίσης το Woofer πάει στο πάτωμα οπότε δεν έχει μεγάλη σημασία το μέγεθος τους. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)

Πραγματικά αναρωτιέμαι αν εστω και ένας που ρωτάει για ηχεια σε αυτο το καημενο το θέμα ρίχνει μια ματια στις παρα πολλές και καλες προτάσεις των προηγούμενων ποστ. 

Καλώς η κακώς στα ηχεια δεν αλλάζουν συχνά τα πραγματα οποτε εχουμε καταλήξει να επαναλαμβανουμε συνεχώς τις ιδιες και τις ιδιες προτάσεις!! 

• Like 4
Δημοσ.

Edifier R1600TIII

π.χ: http://www.syncom.gr/προϊόντα/multimedia/ηχεια/-stereo2.0/edifierspeakerr1600tiii82304.html

Genius SP-HF2020

π.χ: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36552&cat=32

Ανάμεσα σε αυτά ποιος είναι ο νικητής ;

Αν ο νικητής είναι τα Genius αξίζουν τα 15+ ευρώ διαφορά προκειμένου να τα αποκτήσεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...

1. ....κοιτάω να κάνω άμεσα μια αγορά νέων ηχείων 2.1 στα 50-60 ευρώ...

2. ...Θα προτιμούσα να είναι πλαστικά και όχι ξύλινα για αισθητικούς λόγους κυρίως....

1. Κοίτα τα αμέσως προηγούμενα posts...

2. Πολύ ενδιαφέρουσα άποψη! Οι άλλοι -δευτερεύοντες- λόγοι ποιοί είναι?

Edifier R1600TIII

π.χ: http://www.syncom.gr/προϊόντα/multimedia/ηχεια/-stereo2.0/edifierspeakerr1600tiii82304.html

Genius SP-HF2020

π.χ: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36552&cat=32

Ανάμεσα σε αυτά ποιος είναι ο νικητής ;

Αν ο νικητής είναι τα Genius αξίζουν τα 15+ ευρώ διαφορά προκειμένου να τα αποκτήσεις;

Δεν υπάρχει ακριβώς νικητής, και τα δύο είναι ΟΚ+, αν έχεις χώρο τα Genius SP-HF2020 αν δεν έχεις χώρο τα Edifier R1600TIII...

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
Δημοσ.

αν έχεις χώρο τα Genius SP-HF2020 αν δεν έχεις χώρο τα Edifier R1600TIII...

Εννοώντας χώρο ;

Ο χώρος μου είναι περίπου ενιαίος 50 τ.μ.

Να πάω για τα Edifier ;

Δημοσ.

Εννοώντας χώρο ;

Ο χώρος μου είναι περίπου ενιαίος 50 τ.μ.

Να πάω για τα Edifier ;

Εννοώ χώρο να τα τοποθετήσεις χωρίς να τα στριμώξεις...

• Like 1
Δημοσ.

Περί Genius δεν έχω ιδέα, ούτε καν κατά προσέγγιση σχετικά με το τι μπορούν να κάνουν, όμως τα Edifier R1600TIII είναι αυτό που θα λέγαμε ήρεμη δύναμη, παίζουν αυτά που παίζουν με έναν "ήπιο" τρόπο χωρίς να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν με εξάρσεις και φλύαρες φιγούρες και σε τελική ανάλυση "χάνονται" στο χώρο, καθώς δεν υπάρχει κάτι να σε ενοχλεί στο παίξιμό τους. Θα τα χαρακτήριζα ως συγκρατημένα "hifi".

ΥΓ. ΟΠΟΙΟΣ ζαχαρώνει "υποηχητικά όργια" και πλαδαρό, μπουμαριστό μπασάκι στην περιοχή των 50 κύκλων και κάτω, ας μην τα πάρει.

• Like 2
Δημοσ.

And now the sixty-four-thousand-dollar question ! :huh:

R1600T III

ή

R1800T III

Εκτός από τα extra watts RMS υπάρχει άλλη ειδοποιός διαφορά ;

Αξίζουν τα επιπλέον 20+ παραπάνω ευρωπουλάκια ή μήπως σε αυτήν την τιμή αλλάζουμε κατηγορία οπότε παίζουν άλλα φαβορί;

• Like 1
Δημοσ.

Ανάλογα με τα χρήματα που διαθέττει ο καθένας...

Προσωπικά αν ήθελα 2.1 θα πήγαινα σε Harman Kardon SoundSticks III ή σε Cambridge Audio Minx M5, αν δεν είχα τα χρήματα να τ΄αγοράσω ή θα περίμενα να τα μαζέψω ή θα πήγαινα σε κάτι φθηνότερο 2.0 με κάποιο μπάσο π.χ.Genius SP-HF2020 ή Edifier R1600TIII ή Genius SP-HF1800A...

Φιλε μου σε ξαναρωτάω γιατι μπορεί να το προσπερασες, τα εχεις ακουσει τα Minx ?

Δημοσ.

R1600T III

ή

R1800T III

Αξίζουν τα επιπλέον 20+ παραπάνω ευρωπουλάκια ή μήπως σε αυτήν την τιμή αλλάζουμε κατηγορία οπότε παίζουν άλλα φαβορί;

Η διαφορά στο wattage αναλογεί σε 0,0κάτι παραπάνω dB, θέμα γοήτρου είναι περισσότερο τα πιο δυνατά ηχεία, παρά ουσίας. Από κει και πέρα, είναι και ζήτημα αισθητικής, καθώς το piano black των 1800 είναι πιο new age design, αλλά και τρομερός μαγνήτης για δαχτυλιές και σκόνες.

ΜΟΛΙΣ προ μερικών ωρών ξανάκουσα τα θαυμάσια 1600, ετοιμάζω ένα review με το φίλο μου τις επόμενες ημέρες. Τι άλλο να κοιτάξει κανείς σε 2.0;..........................

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

R1600T III

ή

R1800T III

Edifier R1600TIII

Φιλε μου σε ξαναρωτάω γιατι μπορεί να το προσπερασες, τα εχεις ακουσει τα Minx ?

Ναι, τα έχει φίλη που ζεί στο Λονδίνο, πολύ καλά...

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
Δημοσ.

γεια παιδιά έχω 2 μέρες τα logitech Z333 έχω θέμα όταν ανεβάζω την ένταση πάνω από την μέση χαμηλώνουν σαν να έχει κόφτη δεν ξέρω τι φταίει να τα στείλω πίσω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...