Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτα τι λενε για μουσικη ηλεκτρονική κυριως...

https://www.skroutz.gr/s/315364/Logitech-Speaker-System-Z623.html

170+ ευρώπουλα για Logitech με πλαστικούς δορυφόρους και wideband ηχειάκια τσι πλάκας; σαν πολλά δεν είναι;... :(

Κάτι μου λέει πως υπάρχουν πολύ πιο VFM επιλογές.

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αυτα τι λενε για μουσικη ηλεκτρονική κυριως...

https://www.skroutz.gr/s/315364/Logitech-Speaker-System-Z623.html

Με αυτά τα λευτά δεν πας σε Logitech (που δεν υπάρχει πλέον σε αξιοπρεπή ηχεία) αλλά σε Harman Kardon SoundSticks III ή με λίγα παραπάνω σε Cambridge Audio Minx M5...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Genius SW-HF2.1 1205

Genius SW-HF2.1 1700

Ευχαριστώ πολύ , αλλά εννοούσα αν είναι συμφέρουσα καταρχήν η επιλογή για σύστημα 2.1 σε σύγκριση με 2.0 στα λεφτα αυτά (70 ευρώ) προκειμένου να βλέπω και remux ταινίες.

Επίσης , αν είναι καταφατική η απάντηση , υπάρχουν άλλες αξιόλογες επιλογές σε 2.1 συστήματα εκτός από τις προαναφερθέντες , στα λεφτά αυτά  ( 70 ευρώ )  ή είναι μονόδρομος ;

Επεξ/σία από gyrismata
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ , αλλά εννοούσα αν είναι συμφέρουσα καταρχήν η επιλογή για σύστημα 2.1 σε σύγκριση με 2.0 στα λεφτα αυτά (70 ευρώ) προκειμένου να βλέπω και remux ταινίες.

Επίσης , αν είναι καταφατική η απάντηση , υπάρχουν άλλες αξιόλογες επιλογές σε 2.1 συστήματα εκτός από τις προαναφερθέντες , στα λεφτά αυτά  ( 70 ευρώ )  ή είναι μονόδρομος ;

Σ΄ αυτά τα λευτά μπορείς να αγοράσεις 2.1 για ταινιες και για μένα οι καλύτερες λύσεις είναι τα Genius SW-HF2.1 1205 & τα Genius SW-HF2.1 1700...

αυτα εδω τι λενε για απλη χρηση με το λαπτοπ και ηλ.μουσικη τα θελω κατι απλο αλα καλο. γενικως τα creative τι λενε. η τα t40

https://www.skroutz.gr/s/316336/Creative-GigaWorks-T20-Series-II.html

Διάλεξε:

http://www.insomnia.gr/topic/514846-οδηγός-επιλογής-ηχείων-για-τον-υπολογιστή-μας/?p=54686641

• Like 1
Δημοσ.

Σ΄ αυτά τα λευτά μπορείς να αγοράσεις 2.1 για ταινιες και για μένα οι καλύτερες λύσεις είναι τα Genius SW-HF2.1 1205 & τα Genius SW-HF2.1 1700...

Αν και διαβάζοντας παλαιότερα posts με παρόμοια κριτήρια αναζήτησης με τα δικά μου έχεις μία ροπή προς τα 2.0 :)

Οπότε το ένστικτό μου λέει να επιμείνω στην αρχική μου επιλογή :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και διαβάζοντας παλαιότερα posts με παρόμοια κριτήρια αναζήτησης με τα δικά μου έχεις μία ροπή προς τα 2.0...

...

Ανάλογα με τα χρήματα που διαθέττει ο καθένας...

Προσωπικά αν ήθελα 2.1 θα πήγαινα σε Harman Kardon SoundSticks III ή σε Cambridge Audio Minx M5, αν δεν είχα τα χρήματα να τ΄αγοράσω ή θα περίμενα να τα μαζέψω ή θα πήγαινα σε κάτι φθηνότερο 2.0 με κάποιο μπάσο π.χ.Genius SP-HF2020 ή Edifier R1600TIII ή Genius SP-HF1800A...

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα, υπαρχει καποια προταση για 2.0(η και 2.1) wall mount ηχειακια να μπουνε αριστερα και δεξια της οθονης μεχρι τα 50-60, βαρια 70 ευρω?

Δημοσ.

Καλησπερα, υπαρχει καποια προταση για 2.0(η και 2.1) wall mount ηχειακια να μπουνε αριστερα και δεξια της οθονης μεχρι τα 50-60, βαρια 70 ευρω?

Καλύτερα ψάξε για βάση τοίχου για ηχείο...
Δημοσ.

Ανάμεσα σε αυτά ποιο θα διαλέγατε για την περίπτωσή μου;

.. ή θα πήγαινα σε κάτι φθηνότερο 2.0 με κάποιο μπάσο π.χ.Genius SP-HF2020 ή Genius SP-HF1800A...

Εννοείς ενσωματωμένο μπάσο σωστά ;

Αν ναι ποια άλλα 2.0 έχουν ενσωματωμένο μπάσο τα οποία προτείνεις και είναι αξιόλογα...

Δημοσ.

1. Ανάμεσα σε αυτά ποιο θα διαλέγατε για την περίπτωσή μου;

2. ...ποια άλλα 2.0 έχουν ενσωματωμένο μπάσο τα οποία προτείνεις και είναι αξιόλογα...

Εγώ Edifier R1600TIII

2. Genius SP-HF2020 , Genius SP-HF1800A

• Like 2
Δημοσ.

Δλδ τα logi 623 δεν ειναι οκ ?

Όχι, ειδικά για 170+ € (εγω δεν θα τ΄αγόραζα ούτε με 70 €), με αυτά τα χρήματα αγοράζεις τα Harman Kardon SoundSticks III ή με λίγα παραπάνω τα Cambridge Audio Minx M5...

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή όλα τα 2.0 έχουν ενσωματωμένο μπάσο ή μόνο κάποια ;

τι εννοείς με το "ενσωματωμένο μπάσο"; Διακριτό ηχείο μόνο για μπάσο, subwoofer δλδ; Μπάσο παίζουν όλα...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...