Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα έχω ένα samsung galaxy s5360 και ενώ δεν είμαι συνδεδεμένος στο internet αυτό συνέχεια κατεβάζει...έχω σύνδεση και μου ήρθε λογαριασμός 320 ευρώ....γιατί μπαίνει συνέχεια internet και χρεώνομαι?

Δημοσ.

Καλημερα!.

Διαφορες εφαρμογες,συνδεονται με το διαδικτυο, με αποτελεσμα ..δαπανηρο!!

Ψαξε λιγο τις ρυθμισεις, των εφαρμογων η του τλν, οσον αφορα την αυτοματη συνδεση τους στο διαδικτυο.

Η απενεργοποιησε την συνδεση του τλν μεσω του δικτυου της εταιριας που βρισκεσαι

και να γινεται αυτη μονο μεσω wifi με ελευθερη προσβαση (διχως επιπλεον χρεωση).

Τελος,μπορεις να απενεργοποιησεις την κινηση δεδομενων με χρεωση, τηλεφωνικα στην εταιρια σου,

για οσο καιρο δεν τη χρειαζεσαι.

Κατι βεβαια που πρεπει να ξανακανεις για να την ενεργοποιησεις ξανα,οταν τη χρειαστεις.

Ελπιζω να βοηθησα καπως..

Δημοσ.

άρα το καλύτερο είναι να πάω στο παροχό δικτύου μου και να του πω ότι το νούμερο μου δεν θέλω να λαμβάνει καθόλου internet...οπότε και με αυτό τον τρόπο δεν θα υπάρχουν χρεώσεις?

Δημοσ.

Εαν δεν χρειαζεσαι αμεσα κ παντου internet,

ειναι ο πιο ασφαλης τροπος για ν'αποφυγεις τις χρεωσεις.

Αυτο,πιθανως μπορει να γινει και τηλεφωνικα,

κοιταξε το.

Ιντερνετ μπορεις να εχεις μεσω δικτυου wifi,

οπου θα μπορεις να εχεις ελευθερα προσβαση.

Δημοσ.

Εαν δεν χρειαζεσαι αμεσα κ παντου internet,

ειναι ο πιο ασφαλης τροπος για ν'αποφυγεις τις χρεωσεις.

Αυτο,πιθανως μπορει να γινει και τηλεφωνικα,

κοιταξε το.

Ιντερνετ μπορεις να εχεις μεσω δικτυου wifi,

οπου θα μπορεις να εχεις ελευθερα προσβαση.

ωραία...τώρα μπορώ να πάω και γω να το πω...ή πρέπει να πάει ο πατέρας μου(επειδή είναι στο όνομα του η σύνδεση) ...?

Δημοσ.

ωραία...τώρα μπορώ να πάω και γω να το πω...ή πρέπει να πάει ο πατέρας μου(επειδή είναι στο όνομα του η σύνδεση) ...?

Μονο αυτός που είναι στο όνομά του η σύνδεση!

Ακόμα και τηλεφωνικά διότι ζητάνε διάφορα στοιχεία αφμ , αρ.ταυτότητας κτλ για να βεβαιωθούν οτι μιλάνε με τον ίδιο

Δημοσ.

Μονο αυτός που είναι στο όνομά του η σύνδεση!

Ακόμα και τηλεφωνικά διότι ζητάνε διάφορα στοιχεία αφμ , αρ.ταυτότητας κτλ για να βεβαιωθούν οτι μιλάνε με τον ίδιο

οκ....θα το κάνω αυτό...να πω και κάτι άλλο που πρόσεξα...από την ημέρα που ήρθε ο λογαριασμός-εγκαφαλικό έβγαλα την κάρτα sim ου από το κινητό και την έβαλα σε άλλο τηλέφωνο...δοκίμασα χθες να βάλω στο κινητό-πρόβλημα μία καρτούλα της vodaf@ne που είχε 600 mb ιντερνετ...μέσα σε 2 ώρες χάλασε 100 mb.... :( :( :(

Δημοσ.

Λογικά τρέχει 2.3.5

Οπότε

Ρυθμίσεις/ασύρματο και δίκτυα/ρυθμίσεις δικτύων κινητής τηλεφωνίας/και κλείνεις την ενεργοποίηση δεδομένων

Αυτό αρκεί

Δημοσ.

Λογικά τρέχει 2.3.5

Οπότε

Ρυθμίσεις/ασύρματο και δίκτυα/ρυθμίσεις δικτύων κινητής τηλεφωνίας/και κλείνεις την ενεργοποίηση δεδομένων

Αυτό αρκεί

αν λες για την έκδοση android έχει την 2.3.6 

Δημοσ.

Ναι..

δοκίμασε πρώτα με την κάρτα της βοντα που έχει δωρεάν mb's

παράδειγμα στο spoiler

screenshot_20140118_193458.png

Εδώ το internet κινητής είναι ανοιχτό φαίνεται και στην μπάρα κατάστασης..βελάκια και G(όπου G,3G,E,H κτλ.. σημαίνει η ταχύτητα του δικτύου)

------------------------------------------------

screenshot_20140118_193515.png

Εδώ το internet κινητής είναι κλειστό..έχει φύγει το G και δεν χρησιμοποιεί ίντερνετ παρόχου και μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο το wifi άφοβα(χωρίς χρεώσεις)για internet,αν έχεις βέβαια ασύρματο ρουτερ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...