Προς το περιεχόμενο

itunes ερωτηση σε 10.8.5

IKARIWTHS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημερα παιδια,εστω οτι αγορασα 4 μουσικα cds απο το compact disk club,τα εκανα μπ3 και θελω να τα περασω στο itunes 11.1

το προβλημα ειναι οτι επειδη ειναι απο διαφορους καλλιτεχνες μου τα βαζει σε ενα φακελο unknow artist.

θα ηθελα να υπηρχε μια διαδρομη compact disk club/cd1 κτλ,

αν τα αφησω ολα ετσι οπως μου τα εβαλε ,σε περιπτωση που καποια στιγμη στο μελλον αφησω το itunes,δε προκειτε να βρω ποτε κανενα τραγουδι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλημερα παιδια,εστω οτι αγορασα 4 μουσικα cds απο το compact disk club,τα εκανα μπ3 και θελω να τα περασω στο itunes 11.1

το προβλημα ειναι οτι επειδη ειναι απο διαφορους καλλιτεχνες μου τα βαζει σε ενα φακελο unknow artist.

αν τα αφησω ολα ετσι οπως μου τα εβαλε ,σε περιπτωση που καποια στιγμη στο μελλον αφησω το itunes,δε προκειτε να βρω ποτε κανενα τραγουδι

Ή αλλάζεις χειροκινητα τα tags των κομματιών ή βαζεις ένα προγραμμα σαν το Τune up και το κάνει αυτόματα

ΥΓ. Mε το που αλλάξεις τα tag θα δημιουργηθεί αυτόματα ο αντιστοιχος φάκελος καλλιτεχνη στο itunes

το tune up ,ειναι ευκολο στη χρηση?μπορω να το χρησιμοποιησω και για τα κομματια που ειναι ηδη μεσα στο itunes?

Ναι με drag and drop. Mπορείς να το χρησιμοποιήσεις μονο για κομματια που είναι ηδη στο itunes.Yπαρχουν και άλλα προγραμματα αν ψάξεις όπως εδώ             #49            

Αλλά σου συνιστώ αν δεν είναι πάρα πολλά τα κομμάτια να το κάνεις μόνος σου μέσα απο το itunes. Aν δεν θέλεις το itunes να οργανωνει την μουσική σου, ξεκλικαρισε την επιλογη στα itunes/preferences/advanced - keep files organized

ok,πιστευεις οτι ειναι σωστο να σαρωσει ολοκληρη τη βιβλιοθηκη μου?η μπορει να μου χαλασει καποια κομματια που ειναι στα ελλξνικα πχ?

ok,πιστευεις οτι ειναι σωστο να σαρωσει ολοκληρη τη βιβλιοθηκη μου?η μπορει να μου χαλασει καποια κομματια που ειναι στα ελλξνικα πχ?

Εσύ επιλέγεις τι θα βρει.....και μπορείς να επιλέξεις ποια θα φτιάξει και ποια όχι. Δεν σου συνιστώ να κάνει σάρωση όλη τη βιβλιοθήκη αν και έχει λειτουργία επαναφοράς νομίζω.

αυτο που περιγραφεις ισχυει αν τα σορταρεις με καλλιτεχνη, αλλα παρ'ολα αυτα πρεπει να ειναι ομαδοποιημενα ανα αλμπουμ.

Θα πατήσεις Get Info στα τραγούδια που σε ενδιαφέρουν και:

1. θα βάλεις "Compact Disc Club" (ή ότι άλλο θέλεις) στο πεδίο Album Artist.

2. Θα δώσεις την τιμή "Yes" στο πεδίο "Part of a Compilation"

Έτσι, θα τα σορτάρει όλα κάτω από το όνομα καλλιτέχνη "Compact Disc Club" (χωρίς όμως να διαγράψει το ξεχωριστό όνομα καλλιτέχνη του κάθε τραγουδιού) και θα τα βάλει και στον αντίστοιχο φάκελο "Compact Disc Club" στο δίσκο σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...