aekfc212 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 πηρα τηλ ενα καταστημα για τσεκαρισμα τιμων σε 2 σαμσουνγκ κ οι τιμες ειναι πιο ακριβες απο τις ονλαιν ακομα κ μετα την εκπτωση. η 6400 569 καταστημα 549 ονλαιν η 6500 640 καταστημα 635 ονλαιν αν θυμαμαι καλα τραγικη προσφορα πραγματικα. καλυτερα να εδιναν στην ιδια τιμη περισσοτερα χρονια εγγυηση 1
Fan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Είναι ντροπή αυτό που κάνουν. Οι τιμές που έχουν στο site τους είναι ήδη με την "έκπτωση" 23% και είναι αρκετά ακριβότερες από την μέση τιμή της αγοράς. Ξεφτίλα - Απαράδεκτοι 3
Razor_7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Βλεπω οτι ακομα και τα πιο απλα ειναι δυσκολα μερικες φορες. Εγω δεν γραφω αυτο που γραφουν οι υπολοιποι. Δεν με ενδιαφερει και δεν κοιταξα σε ποια προϊοντα εχουν προηγηθει "ανατιμησεις" πριν τις "εκπτωσεις". Αυτο που περιγραφω ειναι απλα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ (περιπου 5ης Δημοτικου?). Το "χαρισμα ο ΦΠΑ" (που επισης ειναι ακυρο, αφου φπα υπαρχει σε ο,τι τιμη κι αν αγορασεις) δηλαδη πιο σωστα το "ΕΚΠΤΩΣΗ ΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΦΠΑ" δεν ισοδυναμει με εκπτωση 23% αλλά (για να καταλαβουν ελπιζω ολοι πλεον) με εκπτωση 18,7%! ^Αυτό ακριβώς! Όπου: x=η τιμή προ φόρου(23%) y=η τιμή μετά φόρου(23%) y'=η τιμή αφαιρόντας το άγνωστο ποσοστό της έκπτωσης w ώστε να επιστρέψουμε στην αρχική τιμή x. Τελικά w=0,18699=18,699% 2
Athinaikos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 απατεωνες.... προσφορα μονο στα λογια για να τσιμπησουν ατομα που δεν ξερουν. εγω πηρα τηλεφωνο να μου πουν και μολις καταλαβα τι παιζει λεω δεν παιζει να ψωνισω ποτε απο το συγκεκριμενο μαγαζι + οτι θα πω σε ολους να μην ψωνισουν λογω πολιτικης στην διαφημιση. απλα απαραδεκτο να υπαρχουν τετοια μαγαζια μεσα στην κριση. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ
PartyAnimaL88 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Ενώ αν μας λέγανε οτι αν αγοράσουμε το προϊόν θα είχαμε κλήρωση για μια συναντιση με την πετρουλα όλοι θα έκαναν σαν τρελοι....... 1
qwerty99 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Ενώ αν μας λέγανε οτι αν αγοράσουμε το προϊόν θα είχαμε κλήρωση για μια συναντιση με την πετρουλα όλοι θα έκαναν σαν τρελοι....... Ετσι που έχει γίνει (αδυνατίσει), χάλια έχει γίνει... 1000 φορές καλύτερη ήταν πριν...
giorginho Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Ενώ αν μας λέγανε οτι αν αγοράσουμε το προϊόν θα είχαμε κλήρωση για μια συναντιση με την πετρουλα όλοι θα έκαναν σαν τρελοι....... Το πιστεύεις δεν το πιστεύεις αυτό ακριβώς (με κάποια άλλη περσονα) έχει ήδη ξαναγίνει τουλάχιστον μία φορά στο πρόσφατο παρελθόν στην Ελλάδα. Sent from my XT890 using Insomnia
orck Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 απατεωνες.... προσφορα μονο στα λογια για να τσιμπησουν ατομα που δεν ξερουν. εγω πηρα τηλεφωνο να μου πουν και μολις καταλαβα τι παιζει λεω δεν παιζει να ψωνισω ποτε απο το συγκεκριμενο μαγαζι + οτι θα πω σε ολους να μην ψωνισουν λογω πολιτικης στην διαφημιση. απλα απαραδεκτο να υπαρχουν τετοια μαγαζια μεσα στην κριση. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ Αυτο ακριβως ειναι το σωστο πλανο δρασης. Δεν μας κανει το συγκεκριμενο καταστημα, απλα δεν κοιταζω καν. Απο εξω να περασω δεν υπαρχει περιπτωση να μπω μεσα να χαζεψω. Ας βαλουν οσες ναζιαρες Πετρουλες θελουν. Δεν ταιριαζουμε και αυτο ειναι διαχρονικο. ΤΕΛΟΣ.
kostas_dr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Κλασσική λογική "αρπαχτής" και όσα πιάσω.
ChrisN.S. Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Το πιστεύεις δεν το πιστεύεις αυτό ακριβώς (με κάποια άλλη περσονα) έχει ήδη ξαναγίνει τουλάχιστον μία φορά στο πρόσφατο παρελθόν στην Ελλάδα. Sent from my XT890 using Insomnia Δούκισσα Νομικού και Q αν δεν κάνω λάθος ε;;
giorginho Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Eπειδη Q εχω κι εγω πηγα να πω κι εγω "Δουκισσα" αλλά δεν ημουν σιγουρος και ειπα να μη ριχνω ονόματα στην τυχη, αλλά ναι τωρα που το λες καλα θυμασαι Δεν ειχα κερδισει όμως
Captain Nemo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Πάντως δεν θυμάμαι να έβγαλε και ποτέ προσφορά που να ήταν όντως προσφορά το εν λόγω κατάστημα τώρα θα χαλούσε την παράδοση;Αν δείτε όλα τα μηνύματα μια ζωή το ίδιο λένε μηδέν προσφορά-δεν υπάρχει προσφορά-κοροιδία με το που βλέπω το όνομα ηλεκτρονική στον τίτλο ξέρω αμέσως και τα σχόλια. 1
ipal Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 off. αλλα αν ψαχνετε tv εχει το eshop απο σημερα στα crazy μια 39" ΑΚΑΙ στα 275€. Αμαρκη, αλλα νομιζω ειναι καλη τιμη.
Razor_7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 off. αλλα αν ψαχνετε tv εχει το eshop απο σημερα στα crazy μια 39" ΑΚΑΙ στα 275€. Αμαρκη, αλλα νομιζω ειναι καλη τιμη. AKAI ΚΑΪ ΚΑΪ ΚΑΪ, μάρκα με έκαψες! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα