Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε μπορω να καταλαβω ρε παιδια απο τη διαφημιση και μονο..στο site τους δε γραφουν τιποτα...με -23% βγαινουν αρκετα καλες τιμες στις τηλεορασεις...too good to be true μου φαινεται...

Ξερει γενικα κανεις τιποτα περι του θεματος;

αν ναι μεχρι ποτε ισχυει;

Δημοσ.

Η Ηλεκτρονική είχε αντίστοιχο promotion και μέσα στις γιορτές, αλλά ίσχυε μόνο για αγορά από κατάστημα και όχι on-line. Σε κατάστημα Θεσσαλονίκης που είχα πάει, είχε λίγα μοντέλα (σε σχέση με όσα μπορείς να αγοράσεις από το site τους), και αυτά ήταν σε τιμές υψηλότερες από το σκρουτζ, τόσο ώστε με το -23% να βγαίνει όσο και σε άλλα μαγαζιά on-line...

Δημοσ.

Δε μπορω να καταλαβω ρε παιδια απο τη διαφημιση και μονο..στο site τους δε γραφουν τιποτα...με -23% βγαινουν αρκετα καλες τιμες στις τηλεορασεις...too good to be true μου φαινεται...

Ξερει γενικα κανεις τιποτα περι του θεματος;

αν ναι μεχρι ποτε ισχυει;

Clipboard01.gif

Δημοσ.

παιδια πηγα και ειδα. οι τηλεορασεις εχουν  "νεα" αρχικη τιμη στο καταστημα και ετσι με 23% εκπτωση κανουν price match στις τιμες online. και παλι ο skroutz εχει φθηνοτερες τιμες σε καποια μοντελα.

edit: και δεν ισχυει στις προσφορες του καταστηματος.

Δημοσ.

Κλασσική τακτική. Φουσκώνουν τι τιμές με νεες τιμές και μετά υπολογιζουν εκπτώσεις. 

Αυτοί που δεν ψάχνουν την αγορά για μέρες, δεν θα το καταλάβουν και εντυπωσιασμένοι απο το (ψεύτικο) 23% θα τσιμπήσουν και θα ψωνίσουν

Εννοείται δεν ειναι το μόνο κατάστημα που το κάνει.

Δημοσ.

Οπως αναφερθηκε, οντως δεν ισχύει για αγορες μεσω διαδικτυου.

το επισκευτηκα κι εγω προχτες....εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων - 1-2 μοντελα και αυτά μετρίων χαρακτηριστικών - σε συγκεκριμενο καταστημα στο κεντρο της Αθηνας, ολα τα υπόλοιπα μοντελα ηταν  αρκετα ακριβότερα...με αποτέλεσμα ακομη και με την υποτιθέμενη εκπτωση να παραμένουν σε υψηλά επίπεδα οι τιμές τους.

νομιζω μπορεί να κλειδωθει.

Δημοσ.

Σε αυτη την τηλεωραση αμα ειναι η τιμη και στο καταστημα 739 τοτε αξιζει.

http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/electronics/vision/tv/lg-42la690s-3d-smart.php

Τοσο ειναι και στο σκρουτζ.

https://www.skroutz.gr/s/3203640/LG-42LA690S.html?keyphrase=42la690s

Τελικη τιμη θα κανει 570

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά είτε σας πούμε ότι δεν υπάρχει -23% είτε όχι δεν έχει καμία σημασία...

Τον σκοπό τους (το να παραπλανησουν τον κόσμο) τον πέτυχαν και ως συνήθως ο κοσμάκης πιστεύει πολύ πιο εύκολα τον "μεγάλο" παρα τον "σωστό".

Sent from my XT890 using Insomnia

Δημοσ.

Σε αυτη την τηλεωραση αμα ειναι η τιμη και στο καταστημα 739 τοτε αξιζει.

http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/electronics/vision/tv/lg-42la690s-3d-smart.php

Τοσο ειναι και στο σκρουτζ.

https://www.skroutz.gr/s/3203640/LG-42LA690S.html?keyphrase=42la690s

Τελικη τιμη θα κανει 570

αν περάσεις, πες μας αν είναι έτσι όπως το σκέφτεσαι.

Αλλά νομίζω ότι ο giorginho και τα άλλα παιδιά έχουν δίκιο.

Να προσθέσω οτι πέρα απο μεμονωμένες προσφορές, εκπτώσεις σε ηλεκτρικά δεν υφίστανται. Ποτέ δεν υπήρχαν

Δημοσ.

αν περάσεις, πες μας αν είναι έτσι όπως το σκέφτεσαι.

Να προσθέσω οτι πέρα απο μεμονωμένες προσφορές, εκπτώσεις σε ηλεκτρικά δεν υφίστανται. Ποτέ δεν υπήρχαν

Ακριβως αυτο. Δεν ειναι εποχιακα τα ηλεκτρονικα να προσπαθησει ο καταστηματαρχης να πουλησει ολα τα μπουφαν για να φερει καλοκαιρινα. Η τηλεοραση θα πουληθει ειτε ειναι χειμωνας ειτε καλοκαιρι. Ας μην πουληθει σε καποιον τεχνικα καταρτισμενο που θα καταλαβει οτι δεν περνει το καινουργιο μοντελο.

Ο Πρετεντερης το ιδιο αντικειμενικος ειναι ειτε με το παλιο ειτε με το νεοτερο μοντελο.

Εκπτωσεις υπαρχουν μονο στα ρουχα και στα ειδη εποχης.

Δημοσ.

Βλεπω οτι ακομα και τα πιο απλα ειναι δυσκολα μερικες φορες. Εγω δεν γραφω αυτο που γραφουν οι υπολοιποι. Δεν με ενδιαφερει και δεν κοιταξα σε ποια προϊοντα εχουν προηγηθει "ανατιμησεις" πριν τις "εκπτωσεις".

Αυτο που περιγραφω ειναι απλα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ (περιπου 5ης Δημοτικου?).

Το "χαρισμα ο ΦΠΑ" (που επισης ειναι ακυρο, αφου φπα υπαρχει σε ο,τι τιμη κι αν αγορασεις) δηλαδη πιο σωστα το "ΕΚΠΤΩΣΗ ΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΦΠΑ" δεν ισοδυναμει με εκπτωση 23% αλλά (για να καταλαβουν ελπιζω ολοι πλεον) με εκπτωση 18,7%!

Δεκαδες φορες διατυπωμενο, ΑΝ ηταν οντως 23% τοτε πραγματι το παραδειγμα του Αποστόλη θα ηταν σωστο, ΟΜΩΣ αν απλα βγαλεις απο τα 739 ευρω τον ΦΠΑ η τιμη ΔΕΝ παει στα 570 αλλά στα 600,81 ευρω!

H αναφορα οτι χαριζουν τον φπα (ενω τελικα φυσικα και πληρωνεις φπα, απλα ελαφρως λιγοτερα, αφου μειωνεται το συνολικο/καθαρο ποσο του οποιου ο φπα ειναι τμημα) αλλά και η αναγραφη με τεραστια γραμματα του 23% σε συνδυασμο με τον όρο "ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ" (αναφερεται με πολλους τροπους στη διαφημιση) ειναι να μην πω τι (και προφανως ο κοσμος ΚΑΘΕ φορα καταλαβαινει "εκπτωση 23%")

Καταλαβατε ή να κανω και κακα; :P

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...