anwnymh29 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Φορουμ καλησπερα!!Πραγματικα ειμαι εξω φρενων,δεν ξερω τι να κανω.. Η ιστορια ξεκιναει αγοραζοντας απο τον Κωτσοβολο ενα ταμπλετ Lenovo ideapad A100,το παιρνω ολα ωραια και καλα μεχρι την τριτη μερα που απεβιωσε!!Το δινω πισω απευθειας,μου δινουν μια δωροεπιταγη της αξιας του ταμπλετ,παραγγελνω ενα bitmore περιμενω 15 μερες,ωσπου επικοινωνουν μαζι μου απο τον Κωτσοβολο να μου πουν οτι θα ερθει τελος Φλεβαρη στην Κερκυρα!Φυσικα ακυρωνω την παραγγελια γιατι απο γιορτινο δωρο που ηταν θα γινοταν ανοιξιατικο!Φτανουμε λοιπον στο σημερα...Παραγγελνω το Vero AG835 8" το οποιο και παρελαβα σημερα..Το ανοιγω,ολα καλα και ωραια στο youtube ομως κολλαει και κανει "νερα" η οθονη και πρασινες γραμμες!(Δεν ειχα κινητο κοντα) Επικοινωνω με το φορουμ της OKTABIT μου ειπαν οτι πρεπει να κανω αναβαθμιση του λειτουργικου συμφωνα με τις οδηγιες που υποδεικνυουν στο φορουμ,θα φυγουν οι γραμμες και τα νερα και θα εχω και το πολυποθητο play store..Ημουν ετοιμη να το γυρισω πισω και παλι..Τι να κανω να τους εμπιστευτω?Ειναι προβληματικο το ταμπλετ?Ποση ατυχια!!Ποση!! Ειχα γραψει αναλογο θεμα και με κινητο προχτες..Δεν τρολλαρω παιδια 2 δωρα ειπα να κανω και μου εχουν βγει σαββανα και τα 2!! Τα φωτα σας,σας παρακαλω!!Μια γνωμη...Να το γυρισω πισω?Εν παση περιπτωσει με προβληματικο λειτουργικο τα δινουν και μετα σου λενε φτιαξε το??Τι να κανω?
ergidis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Είναι γνωστό οτι αυτό το μαγαζί πουλάει Πολύ υψηλές τιμες για ποιότητα δευτέρας διαλογής Να πας να πάρεις ενα ολοκαίνουργιο Αυτοι ηδη σε έχουνε ξεχασει
iMarilina Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Φορουμ καλησπερα!!Πραγματικα ειμαι εξω φρενων,δεν ξερω τι να κανω.. Η ιστορια ξεκιναει αγοραζοντας απο τον Κωτσοβολο ενα ταμπλετ Lenovo ideapad A100,το παιρνω ολα ωραια και καλα μεχρι την τριτη μερα που απεβιωσε!!Το δινω πισω απευθειας,μου δινουν μια δωροεπιταγη της αξιας του ταμπλετ,παραγγελνω ενα bitmore περιμενω 15 μερες,ωσπου επικοινωνουν μαζι μου απο τον Κωτσοβολο να μου πουν οτι θα ερθει τελος Φλεβαρη στην Κερκυρα!Φυσικα ακυρωνω την παραγγελια γιατι απο γιορτινο δωρο που ηταν θα γινοταν ανοιξιατικο!Φτανουμε λοιπον στο σημερα...Παραγγελνω το Vero AG835 8" το οποιο και παρελαβα σημερα..Το ανοιγω,ολα καλα και ωραια στο youtube ομως κολλαει και κανει "νερα" η οθονη και πρασινες γραμμες!(Δεν ειχα κινητο κοντα) Επικοινωνω με το φορουμ της OKTABIT μου ειπαν οτι πρεπει να κανω αναβαθμιση του λειτουργικου συμφωνα με τις οδηγιες που υποδεικνυουν στο φορουμ,θα φυγουν οι γραμμες και τα νερα και θα εχω και το πολυποθητο play store..Ημουν ετοιμη να το γυρισω πισω και παλι..Τι να κανω να τους εμπιστευτω?Ειναι προβληματικο το ταμπλετ?Ποση ατυχια!!Ποση!! Ειχα γραψει αναλογο θεμα και με κινητο προχτες..Δεν τρολλαρω παιδια 2 δωρα ειπα να κανω και μου εχουν βγει σαββανα και τα 2!! Τα φωτα σας,σας παρακαλω!!Μια γνωμη...Να το γυρισω πισω?Εν παση περιπτωσει με προβληματικο λειτουργικο τα δινουν και μετα σου λενε φτιαξε το??Τι να κανω? Tη δοκίμασες την αναβάθμιση να την κάνεις? Δεν είναι τίποτα.
anwnymh29 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Tη δοκίμασες την αναβάθμιση να την κάνεις? Δεν είναι τίποτα. Απο android και ταμπλετ δεν ξερω καθολου..Θα την δοκιμασω σημερα και ο θεος βοηθος..
ergidis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Όταν αγοράζουμε κάτι καινούργιο δεν είμαστε και Υποχρεωμένοι να ξέρουμε και απο κατσαβιδακια Ο κος κοτσοβολος και οι λοι Πόι συνάδελφοί του πολλά μας τα έχουν κανει Αλλά και ακόμα και αν δώσουν κάποιο καινούργιο Ηταν υποχρεωμένος ο φίλος μας να τυρανιεται Και να έχει ψυχική οδύνη????
anwnymh29 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Ενταξει τα καταφερα,ηταν ευκολη διαδικασια..Το καλο ειναι οτι η ΟΚΤΑΒΙΤ εχει ενα φορουμ και βοηθανε πολυ..Οσο για τα νερα που ανεφερα δεν τα κανει προς στιγμην,θα το παρακολουθησω βεβαια..Σαν ταμπλετ παντως δεν ειναι ασχημο για την τιμη του,ισως παρω και για εμενα ενα ΑΦΟΥ ΑΝΑΨΩ 15 ΚΕΡΙΑ για να μην μου βγει φερετρακι!
iMarilina Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Όταν αγοράζουμε κάτι καινούργιο δεν είμαστε και Υποχρεωμένοι να ξέρουμε και απο κατσαβιδακια Ο κος κοτσοβολος και οι λοι Πόι συνάδελφοί του πολλά μας τα έχουν κανει Αλλά και ακόμα και αν δώσουν κάποιο καινούργιο Ηταν υποχρεωμένος ο φίλος μας να τυρανιεται Και να έχει ψυχική οδύνη???? Σαφώς και δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να κάνει κάτι και να ξέρει σώνει και καλά. Απλά λέω εδώ στο συγκεκριμένο πρόκειται για μια απλή αναβάθμιση. Αν δηλαδή πχ έπαιρνε κάποιος ένα iphone ή android με κάποιο προβληματικό λογισμικό (γιατί αρκετές εκδόσεις έχουν βγει με bugs) και η λύση ήταν να κάνει μια απλή αναβάθμιση, εφοσον φυσικά δε φταίει το hardware να έχει θέμα, εντάξει δεν είναι και τόσο τραγικό. 1
anwnymh29 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Οχι οχι ηταν πανευκολη διαδικασια,απλα εγω δεν ηξερα απο android και φυσικα επαναλαμβανω εχουν φορουμ που απαντανε σε ολους μερα-νυχτα.
spinemm Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Ενταξει τα καταφερα,ηταν ευκολη διαδικασια..Το καλο ειναι οτι η ΟΚΤΑΒΙΤ εχει ενα φορουμ και βοηθανε πολυ..Οσο για τα νερα που ανεφερα δεν τα κανει προς στιγμην,θα το παρακολουθησω βεβαια..Σαν ταμπλετ παντως δεν ειναι ασχημο για την τιμη του,ισως παρω και για εμενα ενα ΑΦΟΥ ΑΝΑΨΩ 15 ΚΕΡΙΑ για να μην μου βγει φερετρακι! ...Παραγγελνω το Vero AG835 8" το οποιο και παρελαβα σημερα..Το ανοιγω,ολα καλα και ωραια στο youtube ομως κολλαει και κανει "νερα" η οθονη και πρασινες γραμμες!(Δεν ειχα κινητο κοντα).......Δεν τρολλαρω παιδια 2 δωρα ειπα να κανω και μου εχουν βγει σαββανα και τα 2!! Τελικα ηταν ή δεν ηταν για εσενα το tablet? ? ?
ergidis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Ευκολη η οχι ευκολη Γιατι καταρχας να δωσουν ελλατωματικο προιον οι ασχετοι Και μετα να ψαχνεται ο πελατης και αει κοψε το λαιμο του Κατα ταλλα εδω ειναι ευρωπη
iMarilina Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Ευκολη η οχι ευκολη Γιατι καταρχας να δωσουν ελλατωματικο προιον οι ασχετοι Και μετα να ψαχνεται ο πελατης και αει κοψε το λαιμο του Κατα ταλλα εδω ειναι ευρωπη Mα δεν ξέρουμε ότι έδωσαν ελαττωματικό προιόν, αν είναι όντως θέμα κάποιου bug του λογισμικού, δεν πάει να πει ότι έχει σαν hardware πρόβλημα 1
alexmm Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 αν με μία αναβάθμιση λύθηκε το θέμα, μήπως βιάστηκες να ποστάρεις, και τελικά το προϊόν δεν ήταν ελαττωματικό;; Mα δεν ξέρουμε ότι έδωσαν ελαττωματικό προιόν, αν είναι όντως θέμα κάποιου bug του λογισμικού, δεν πάει να πει ότι έχει σαν hardware πρόβλημα αφού βλέπεις βρε Μαριλίνα ότι ο άνθρωπος δεν, έχει κολλήσει η βελόνα εκεί....
anwnymh29 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Τελικα ηταν ή δεν ηταν για εσενα το tablet? ? ? Ειπα εξ'αρχης οτι ειναι δωρακια..Σου κανει εντυπωση που το παρακολουθω εγω πως παει το ταμπλετ ή οτι θελω να αγορασω και εγω?Δεν καταλαβαινω την απορια σου. Λυθηκε το θεμα του playstore,χτες την εκανα την αναβαθμιση και παρακολουθω το ταμπλετ πως παει..Εκανα κακο που ανεφερα τα "νερα" και τις γραμμες που εκανε?Απο πανικο το εκανα,διοτι το πρωτο ταμπλετ πεθανε σε 3 μερες,το κινητο που πηρα στην αδερφουλα του κολλησαν τα κουμπια στο 2ωρο και παει λεγοντας..Γι'αυτο ποσταρα εδω να μου πειτε μια γνωμη..Δεν θα το ξανακανω
spinemm Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δεν ειπα κατι τετοιο, εννοειτε, ομως μου εκανε εντυπωση. Ελπιζω να "παει" μια χαρα το tablet. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα