theghost Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα. Έκανα μια εγκατάσταση σε joomla ένα τεμπλατε (quickstart pack) και μου πετάει ένα μήνυμα. RokGallery Module: The PHP PDO module is needed but not installed.- The PHP MySQL PDO driver is needed but not installed Τί ειναι PHP PDO? Ευχαριστώ!!
egoeimai1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Είναι ένας απο τους τρόπους σύνδεσης της php με τη mysql. Προφανώς το module που θέλεις να κάνεις εγκατάσταση, χρησιμοποιεί αυτή τη μέθοδο (PDO), η οποία όμως δεν είναι εγκατεστημένη στο σύστημα-server. Επίσης τσέκαρε και την έκδοση της php που έχεις, γιατί η PDO υποστηρίζεται απο την έκδοση 5 και μετά της php.
theghost Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Ναι την λεκδοση 5 έχω. Να πώ του host μου να μου το ρυθμίσει?
vacilis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Ο hosts σου πρεπει να εγκαταστησει την PDO extension στην PHP.
theghost Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Είναι μέσα στην τιμή ή πληρώνεις εξτρά; Είναι υποχρεωμένος να το εγκαταστήσει;
geomagas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Ε δεν νομίζω να σε χρεώσει... Εγώ πάντως θα το θεωρούσα δεδομένο... Έτσι το έχω στο μυαλό μου, χωρίς να έχω κάνει στατιστική για το τι υποστηρίζουν οι hosts... Αλλά το PDO είναι πολύ διαδεδομένο.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Extension της php ειναι και κανονικα τα περισσοτερα host το εχουν. Αν σου πουν να πληρωσεις θα πρεπει να ειναι πολυ καραγκιοζηδες. (Πολυ αμφιβαλω ομως. Κανονικα μιας και ειναι γνωστο extension θα το εγκαταστήσουν.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα