Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις τελευταιες δυο μερες ξαφνικα αρχισαν αποσυνδεσεις στο ιντερνετ μου.και διαβασα σε κατι φορουμ οτι ισως θα ηταν καλο να το γυρισω σε adsl2 το mode του ρουτερ!θα βοηθησει κατι τετοιο?αυριο θα αλλαξω και το σπλιτερ..

Δημοσ.

εμενα το ασυρματο ειναι διπλα στην πριζα που εχω το ρουτερ αλλα το ρουτερ ειναι σε αλλο δωματιο..αυτο με το adsl2 δεν παιζει να βοηθησει ε?

Δημοσ.

αναλογως.σβηνει καποιο λαμπακι η οχι?χαρακτηριστικα γραμμης?ναι μπορει να βοηθησει το adsl2 αλλα θα χασεις σε ταχυτητα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά και στου αδερφού μου που έχει forthnet έχει συχνές αποσυνδέσεις... για κάποιο λόγο χάνει τη σύνδεση και μετά από λίγο επανέρχεται

Κάτι δεν μου πάει καλά με το snr είναι πολύ χαμηλό ??? Επίσης η ταχύτητα που κλειδώνει είναι πολύ χαμηλά... Πληρώνει για 24 άρι (έως) και έχει σύνδεση 6 Mbps

Τα φώτα σας .. please

Thomson_zpsa2b9ba39.jpg

Δημοσ.

για τέτοια θέματα καλύτερα να στείλεις ένα μύνημα σε mail στη forthnet στο oficial online support ώστε να σου λύσουν γρήγορα το πρόβλημα 

Δημοσ.

Αν υπάρχει κάποιο σημείο που έχει πχ υγρασία, υπάρχει η πιθανότητα να διαβρωθεί ο χαλκός της καλωδίωσης και να σου δημιουργηθούν προβλήματα. Μην θεωρείς δεδομένο ότι επειδή είναι καινούριο το σπίτι δεν παίζει κάτι τέτοιο.

Παίζει επίσης το πρόβλημα να είναι στον χαλκό εκτός του σπιτιού σου, που πάει μέχρι το κέντρο του οτε.

Δημοσ.

Δοκίμασε να επικοινωνήσεις και ηλεκτρονικά μαζί τους πάντως, αν έχεις μιλήσει μόνο τηλεφωνικά, εξυπηρετούν άμεσα και αποτελεσματικά όσοι είναι στο support μέσω ίντερνετ.

Δημοσ.

Δοκίμασε να επικοινωνήσεις και ηλεκτρονικά μαζί τους πάντως, αν έχεις μιλήσει μόνο τηλεφωνικά, εξυπηρετούν άμεσα και αποτελεσματικά όσοι είναι στο support μέσω ίντερνετ.

έχεις να μου δώσεις ένα link ? δεν το βρίσκω στο site

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...