Andy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Τις τελευταιες δυο μερες ξαφνικα αρχισαν αποσυνδεσεις στο ιντερνετ μου.και διαβασα σε κατι φορουμ οτι ισως θα ηταν καλο να το γυρισω σε adsl2 το mode του ρουτερ!θα βοηθησει κατι τετοιο?αυριο θα αλλαξω και το σπλιτερ..
SPANK Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Κανε και ενα τηλέφωνο στον provider μηπως απλα ειναι καποιο πρόβλημα απο εκεινους
tenyson123 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 εγω είχα αποσυνδέσεις αλλα λυθηκε,το προβλημα ηταν οτι ειχα τον ασυρματο διπλα στο ρουτερ
Andy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 εμενα το ασυρματο ειναι διπλα στην πριζα που εχω το ρουτερ αλλα το ρουτερ ειναι σε αλλο δωματιο..αυτο με το adsl2 δεν παιζει να βοηθησει ε?
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 αναλογως.σβηνει καποιο λαμπακι η οχι?χαρακτηριστικα γραμμης?ναι μπορει να βοηθησει το adsl2 αλλα θα χασεις σε ταχυτητα.
Tsino Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ρε παιδιά και στου αδερφού μου που έχει forthnet έχει συχνές αποσυνδέσεις... για κάποιο λόγο χάνει τη σύνδεση και μετά από λίγο επανέρχεται Κάτι δεν μου πάει καλά με το snr είναι πολύ χαμηλό ??? Επίσης η ταχύτητα που κλειδώνει είναι πολύ χαμηλά... Πληρώνει για 24 άρι (έως) και έχει σύνδεση 6 Mbps Τα φώτα σας .. please
dimopou Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 για τέτοια θέματα καλύτερα να στείλεις ένα μύνημα σε mail στη forthnet στο oficial online support ώστε να σου λύσουν γρήγορα το πρόβλημα
Tsino Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 εχω μιλήσει με forthnet αλλά δεν υπάρχει λύση λένε.. το ρίχνουν στην καλωδίωση (Το σπίτι είναι του 2005)
gkotsop Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Αν υπάρχει κάποιο σημείο που έχει πχ υγρασία, υπάρχει η πιθανότητα να διαβρωθεί ο χαλκός της καλωδίωσης και να σου δημιουργηθούν προβλήματα. Μην θεωρείς δεδομένο ότι επειδή είναι καινούριο το σπίτι δεν παίζει κάτι τέτοιο. Παίζει επίσης το πρόβλημα να είναι στον χαλκό εκτός του σπιτιού σου, που πάει μέχρι το κέντρο του οτε.
apeiro Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δοκίμασε να επικοινωνήσεις και ηλεκτρονικά μαζί τους πάντως, αν έχεις μιλήσει μόνο τηλεφωνικά, εξυπηρετούν άμεσα και αποτελεσματικά όσοι είναι στο support μέσω ίντερνετ.
Tsino Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δοκίμασε να επικοινωνήσεις και ηλεκτρονικά μαζί τους πάντως, αν έχεις μιλήσει μόνο τηλεφωνικά, εξυπηρετούν άμεσα και αποτελεσματικά όσοι είναι στο support μέσω ίντερνετ. έχεις να μου δώσεις ένα link ? δεν το βρίσκω στο site
kebek Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 έχεις να μου δώσεις ένα link ? δεν το βρίσκω στο site [email protected] η στείλε μηνυμα στο inbox του FB της forthnet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα