Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά !!!!!! Έχω τον εξής υπολογιστή. intel core i5 2500 , ram corsair 8gb , κάρτα γραφικών shaphire 6750 dd3, έναν σκληρό δίσκο  1TB WD caviar green έναν 2TB επίσης caviar green και έναν samsung ssd 840 evo 120b και λειτουργικό windows 8 pro 64 bit. Ο κύριος που θέλω να αλλάξω τροφοδοτικό είναι γιατί τα καλώδια είναι πάρα πολύ κοντά και οι δίσκοι κουμπώνουν με το ζόρι. Εγώ σκέφτομαι για ένα modular τις corsai το rm750 αυτό που έχω τώρα είναι μάρκα imemory 585w!!! Το pc το χρησιμοποιώ για games και εργασίες. Εσείς τι τροφοδοτικό προτείνεται??? 

Δημοσ.

Υπαρχουν πολλες επιλογες/λυσεις στα χρηματα αυτα, Enermax και Seasonic απο τις κορυφαιες αλλα και αρκετα ακριβες προτασεις.

Σε φθηνοτερα μπορεις να δεις ή το Xfx 550/650/750(αναλογα τα ποσα Watt θες)ή κατι σε http://www.skroutz.gr/s/3048825/Thermaltake-Smart-SE-630W.html

Δημοσ.

Υπαρχουν πολλες επιλογες/λυσεις στα χρηματα αυτα, Enermax και Seasonic απο τις κορυφαιες αλλα και αρκετα ακριβες προτασεις.

Σε φθηνοτερα μπορεις να δεις ή το Xfx 550/650/750(αναλογα τα ποσα Watt θες)ή κατι σε http://www.skroutz.gr/s/3048825/Thermaltake-Smart-SE-630W.html

Πολυ καλο και το smart se το εχω δουλεψει και ειδικα η διαμορφωση των καλωδιων πολυ καλη δεν το περιμενα για την τιμη του.

Δημοσ.

Να ξερεις εχω παρομοιο pc(βλεπε pc2) και τρεχει αριστα με το xfx 550w.

Αν δε κάνω λάθος, για αυτό το τροφοδοτικό δεν είχαν πει πολλοί συμφορουμίτες ότι έχει κοντά καλώδια? Δεν είμαι σίγουρος, αλλά έτσι νομίζω.

Δημοσ.

Αν δε κάνω λάθος, για αυτό το τροφοδοτικό δεν είχαν πει πολλοί συμφορουμίτες ότι έχει κοντά καλώδια? Δεν είμαι σίγουρος, αλλά έτσι νομίζω.

Oχι κανονικα ειναι δεν ειχα κανενα θεμα...μπηκε κατω στο κουτι.

Δημοσ.

στο 450άρι έχει 'θέμα' με το μήκος.. αναλόγως και το κουτί βέβαια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...