Προς το περιεχόμενο

windows phone-nokia lumia 1020 black-plaisio-349e (50 ατοκες)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

50 δόσεις των 7 ευρω.

Δύο καφεδες..δεν είναι σε

Καμιά περίπτωση πιο παράλογο από την αγορά νέου αιφον...

Χα κι εγώ περιμενω να βγάλει μεγαλο

Κατάστημα την ίδια προσφορά

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παντως το κινητο στα 350 αξίζει ακομα..

Και 3κατοστάρικα να το βάζανε δεν το 'παιρνα

Το 925 στα 2κατοστάρικα κάτι λέει...

Δημοσ.

Και εγώ είμαι υπέρ των δόσεων τις οποίες βέβαια τις πληρώνω στη τράπεζα μου και όχι στο πλαίσιο (τα παίρνει τα λεφτά του όλα ή μέρος άμεσα, στην τράπεζα χρωστάω). Το βλέπω ότι κάνω μια αγορά και αντί να την πληρώσω μια και έξω πληρώνω ένα ή δυο καφέδες τον μήνα για 50 μήνες ~4+ χρόνια από τον τρέχοντα λογαριασμό μου μέσω της πιστωτικής μου (με πάγια εντολή και ούτε τόκους ούτε τίποτα). Και με τον πληθωρισμό τα 5 ή 10 ευρώ θα έχουν άλλη αξία σε 4 χρόνια.

Πω πω ούτε σε τράπεζα να δούλευα!!!

Που να δεις τι αξία θα έχει το κινητό σου...

Δημοσ.

Είναι καλό το εργαλείο παιδιά και σίγουρα η καλύτερη κάμερα σε όλη την πιάτσα! (εννοώ στα κινητά!)
Τ' αρνητικά για μένα είναι η μπαταρία που με βαριά χρήση δεν σου βγάζει μια μέρα (άσχετα αν κλείσεις τα πάντα), το βάρος του και μερικά πολύ ΣΟΒΑΡΑ προβλήματα που έχει το λογισμικό! Για παράδειγμα, αρκετές εφαρμογές πίνουν την μπαταρία και το θερμαίνουν για πλάκα! Ένα lock screen tile που είχα βάλει, έτρεχε στο παρασκήνιο εκεί που το είχα κλειστό, θέρμαινε την μπαταρία και την τελείωνε σε 3 ώρες εκεί που το είχα στο κομοδίνο! Έλεος δηλαδή! Μέχρι και η ίδια η εταιρεία μου έστειλε 10 μηνύματα συγνώμης γι' αυτό !! --> http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/system-tiles/ca49a81d-b85c-4b6b-9a6b-cd5185b244a2

"""Do not use lock screen tile. For some strange issues it works very bad on. 920 and 1020, we are very sorry!!"""

Είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ οποιαδήποτε εφαρμογή να μπορεί να κάνει τοσο "μπ@υρδέλο" το λογισμικό ενώς κινητού, ειδικά αν μιλάμε για windows phone! Ξεφτίλα!

Προσωπικά θα περίμενα να πάει 300 ευρώ και εννοείτε θα προτιμούσα από Σκρουτζ μιας και δεν θα ήταν branded από την Βόντα! Δεν βρίσκω κάποιον λόγο να χάσει κάποιος τo Data Sense επειδή τα ξεφτέρια της Βόντα το έβγαλαν σκόπιμα για να μην μπορεί ο κόσμος να ελέγχει τα ΜΒ με ότι αυτό συνεπάγεται! Ντροπή εννοείτε!!

• Like 3
Δημοσ.

Καλα αυτο δεν ειναι προβλημα, πολυ ευκολα περνας μια unbranded rom.

Δημοσ.

Καλα αυτο δεν ειναι προβλημα, πολυ ευκολα περνας μια unbranded rom.

Συμφωνώ αδερφέ ότι είναι εύκολο ν' αλλάξεις την ρομ , ΑΛΛΑ στην περίπτωση στραβής - εννοώ να κολλήσεις/μπρικάρεις το κινητό -, τότε θα έχεις θέμα με την εγγύηση στο Nokia Care μιας και θα το καταλάβουν εκεί! Τέλος πάντων, μην χαλάσουμε το τόπικ μιας και είναι για την τιμή του κινητού! :-)

Δημοσ.

^ γράψε επιγραμματικά αν μπορείς + και -

σε σχεση με 925

πιο γρηγορο λογω 2 γιγα ραμ .

Δραματικα καλυτερη καμερα σε ολες τις συνθηκες πλην σε νυχτερινη χωρις φλας οπου το 925 εβγαζε καλυτερες.

Καλυτερο σημα ( τα δοκιμαζα διπλα διπλα τι να πω! )

32 γιγα αντι για 16 που ειναι το 925

απο την αλλη

πιο βαρυ

πιο ογκωδες σε σχεση με 925 παντα

αργει πολυ απο φωτογραφια σε φωτογραφια

Γνωμη μου αν θες φωτογραφιες πας σε 1020 τα παταει ολα κατω ( πλην το 808 οπου και χανει ).

Αν δε θες φωτογραφιες πας σε iphone 5s ενω αμα δε θες τετοια τιμη ή δε σου αρεσει το ios πας σε lg g2 και γλειτωνεις και λεφτα

ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ 100% τα παραπανω, σεβαστες ολες οι αποψεις λεω εγω τι θα εκανα

• Like 3
Δημοσ.

Για τις δόσεις τοποθετήθηκα και μέχρι στιγμής (15 χρόνια τώρα έχοντας περάσει πολλά με μισθούς) δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Που να δεις τι αξία θα έχει το κινητό σου...

Δεν τα πουλάω τα κινητά μου τα αλλάζω μόνο όταν χαλάσουν ή χαρίσω σε κάποιον που το έχει ανάγκη.

Πάντως δεν νομίζω πως κάποιος αγοράζει κινητό (προϊόντα τεχνολογίας) ή αυτοκίνητο ή κάτι παρόμοιο και πιστεύει ότι κάνει επένδυση ή ότι θα έχει αξία μετά από καιρό.

Το 1020 είναι πολύ καλό αλλά αν κάποιος δεν το έχει ανάγκη τώρα και του αρέσει μπορεί να περιμένει (ο πόσο είναι σχετικό) και να το πάρει πιο φτηνά ή κάποιο άλλο στην ίδια τιμή.

• Like 1
Δημοσ.

Οποιος θελει να δει τι κανει το 1020 σε θεμα φωτογραφιας follow or check @jason_loopology στο instagram..

Επειδη βαριεμαι να postαρω τωρα φωτογραφιες απλες και αλλες που εχω κανει post-prossecing τα αρχεια Raw των φωτογραφιων στο Lightroom της Adobe..

Δεν υπαρχει αλλο smartphone να συγκρινεται σε αυτον τον τομεα..

Και λογω ληψεις φωτογραφιων σε Raw (dng) format... απλα hands down..

Το οτι ειναι μπαταριορουφηχτρες αρκετες εφαρμογες ισχυει παντως για να λεμε και τα στραβα..

Με την 8.1 κιολας που περασα προ-εβδομαδας, ανεβηκε στα ματια μου αλλο 1 επιπεδο πανω το 1020, οπως και το 925 της κοπελας μου..

Και επειδη μ'αρεσει να λεω αληθειες, αν παθαινε κατι (χτυπα ξυλο) το κινητο μου.. παλι 1020 θα παιρνα.. ισως να το παιρνα σε κιτρινο αυτη τη φορα, αλλα συσκευη ΙΔΙΑ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...