Προς το περιεχόμενο

windows phone-nokia lumia 1020 black-plaisio-349e (50 ατοκες)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ είμαι υπέρ των δόσεων τις οποίες βέβαια τις πληρώνω στη τράπεζα μου και όχι στο πλαίσιο (τα παίρνει τα λεφτά του όλα ή μέρος άμεσα, στην τράπεζα χρωστάω). Το βλέπω ότι κάνω μια αγορά και αντί να την πληρώσω μια και έξω πληρώνω ένα ή δυο καφέδες τον μήνα για 50 μήνες ~4+ χρόνια από τον τρέχοντα λογαριασμό μου μέσω της πιστωτικής μου (με πάγια εντολή και ούτε τόκους ούτε τίποτα). Και με τον πληθωρισμό τα 5 ή 10 ευρώ θα έχουν άλλη αξία σε 4 χρόνια.

Πω πω ούτε σε τράπεζα να δούλευα!!!

• Like 1
  • Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι μόνο που στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε πληθωρισμό αλλά το αντίθετο (αποπληθωρισμο).

Όσο για το θέμα που συζητάτε γενικά στα τελευταία ποστ, είναι καθαρά ψυχολογικό και όχι επί της ουσίας οικονομικό (το λέω γιατί νομίζω χρησιμοποιηθηκε αρχικά ο όρος "αξίζει" ή "συμφέρει").

Sent from my XT890 using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ είμαι υπέρ των δόσεων τις οποίες βέβαια τις πληρώνω στη τράπεζα μου και όχι στο πλαίσιο (τα παίρνει τα λεφτά του όλα ή μέρος άμεσα, στην τράπεζα χρωστάω). Το βλέπω ότι κάνω μια αγορά και αντί να την πληρώσω μια και έξω πληρώνω ένα ή δυο καφέδες τον μήνα για 50 μήνες ~4+ χρόνια από τον τρέχοντα λογαριασμό μου μέσω της πιστωτικής μου (με πάγια εντολή και ούτε τόκους ούτε τίποτα). Και με τον πληθωρισμό τα 5 ή 10 ευρώ θα έχουν άλλη αξία σε 4 χρόνια.

Πω πω ούτε σε τράπεζα να δούλευα!!!

Το θέμα είναι ότι στα 4 χρόνια στάνταρ θα ξεχάσεις κάποια φορά να πληρώσεις και να σου ο τόκος. Εκτός και αν κάνεις πάγια εντολή να στα παίρνει από κάποιο λογαριασμό.

Γενικά πάντως είμαι αντίθετος του να βάζεις δόσεις για κάτι που δεν είναι απαραίτητο.

Δημοσ.

Αλλον καφε δεν θα βαλεις δοση σε αυτα τα 4 χρονια?σε 2 χρονια οενας καφες θα γινει 1 μπουκαλι ουισκι και παει λεγοντας,αυτο εκαναν τοσο καιρο κα υπερχρεωθηκαν πολλοι.οι δοσεις καλα ειναι να ειναι μεχρι 5 6 για να τις κοντρολαρεις,εκτος αν ειναι κατι που σου ειναι απαραιτητο και δεν εχεις αλλη δυνατοτητα.δεν μπορω να πω κατι για αυτον που χρειαζεται εναν καλο υπολογιστη λογω δουλειας αλλα τωρα για κινητο με τιποτα

• Like 1
Δημοσ.

Μην τρομάζετε τον κόσμο, αν δεν πληρώσεις την δόση τόκος μπαίνει μόνο στην δόση και όχι σε όλο το ποσό μιας και η επόμενη δεν έχει χρεωθεί ακόμα. Οι άτοκες συμφέρουν ειδικά αν βάλει κανείς έκπτωση στο πάγιο του και αγοράσει συσκευή με αυτόν τον τρόπο

Αποστολή από το GT-N7105 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Από οικονομική άποψη στην Ελλάδα δεν συμφέρει να βάλεις δόσεις 50 μήνες. Στατιστικά ο μισθός σου θα είναι χαμηλότερος σε 4 χρόνια, οπότε τα 7€ το μήνα θα είναι αναλογικά περισσότερο... :-)

Δημοσ.

50 δοσεις..

για 350 ευρω..

seriously..

Δηλαδη ειναι προτιμοτερο να σαι υποχειριο μιας τραπεζας για 5 χρονια, αντι να μαζευεις σε ενα συρταρακι λεφτα και να αγορασεις κατι ντουκου οταν με το καλο σε παιρνει και μπορεις, για να χεις το κεφαλι σου πεντακαθαρο..

Και μετα κλαιγομαστε, γιατι φτασαμε εδω που φτασαμε..

350 εδω, 500 εκει, 400 παραπερα, 150 πιο κει, 200 απεναντι.. συνολο κανα 300αρι-1000 το μηνα δοσεις για 5-10 χρονια..

για gadgetακια-φρουφρου και αρωματα..

και οταν ερχεται το 2013 και παει ο βασικος στα 500 βαζουμε λουκι και κρεμιομαστε γιατι φτασαμε στο χειλος του γκρεμου..

Εμ καλα να παθουμε.. αφου η νοοτροπια του νεοελληνα υπηρχε, υπαρχει και θα συνεχισει να υπαρχει για πολυ ακομα..

• Like 9
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πλέον περιμένουμε λίγο το 10ήμερο προσφορών μπάς και πέσει πιο κάτω απο τα 350

ποιό 10ήμερο προσφορών?

• Like 1
Δημοσ.

ναι ρε πολυ εξυπνη κινηση οι 50 δοσεις και να πληρωνεις μερικα χρονια ενα κινητο οταν η τεχνολογια κανει αλματα ειδικα σε θεμα κινητων. θα το παρεις τωρα και σε 6 μηνες το πολυ θα εχει βγει κατι πολυ ανωτερο και θα κλαις και θα πληρωνεις....η νοοτροπια δεν αλλαζει βλεπω....πραγματα που δεν τα εχουμε και τοσο αναγκη δεν τα αγοραζουμε..ετσι τουλαχιστον πιστευω εγω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...