el_el Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 το πηρα και γω χθες απο πλαισιο πειραια, σε μαυρο και το επεξεργαζομαι, αρχιζω να εκτιμω τα windows, με κουρασαν τα androids... 2
vasman15 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 για μενα το 1020 ειναι υπερτιμολογημενο μονο και μονο για την καμερα ...ενταξει ειπαμε αλλα να παρω κινητο μονο γιαυτο ειναι υπερβολη,που στο κατω -κατω δεν αντικαθιστα σε καμια περιπτωση μια αξιολογη μηχανη της ιδιας αξιας ,απο εκει και περα το μονο κατα την γνωμη μου που εχει να προσφερει το wf ειναι οτι δεν λαγγαρει οπως τα android ...μετα ερχεται το χαος...το λεω εκ πειρας εχοντας περασει απο το 1020...και αφηνοντας το να παει στο καλο...
petranpetrou Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 και στον κωτσόβολο 349€ το 1020 σε 18 άτοκες δόσεις.. http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/129047-nokia-lumia-1020
petranpetrou Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 vodafone καπουτ και το 925 και το 1020 σε πλαισιο και κωτσοβολο το ιδιο μονο σε mediamarkt με παραγγελία υπαρχει το 1020 στα 349 ευρώ σε μαύρο και κίτρινο http://www.bestprice.gr/item/2153601081/nokia-lumia-1020
deadp Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Διαθέσιμο είναι παιδιά το κινητό για όποιον το θέλει... Μόλις το είδα στον Κωτσόβολο. Η Vodafone έχει και μια πολύ όμορφη διάφανη θήκη, σε τοπικό κατάστημα της περιοχής μου το έχουν πάρει όλοι κι έχουν περάσει κι αυτή τη θήκη. Μάλλον θα πάρω κι εγώ μία (έχει έκπτωση η Voda για φοιτητές και στα αξεσουάρ)...
morfeas-dsl- Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ξανά διαθέσιμο στον κότσο για όποιον θέλει άτοκες. Η τιμή νομίζω καθιερώθηκε πλεον
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Το θέμα είναι ότι το κινητό (όχι το συγκεκριμένο, οποιοδήποτε όπως και tablet, υπολογιστής κλπ) θα έχει ξεπεραστεί και το πιθανότερο αλλαχτεί κιόλας πολύ πριν τελειώσουν οι δόσεις οπότε δε ξέρω κατά πόσο συμφέρουν οι τόσες πολλές δόσεις σε τέτοια προϊόντα 1
downhill Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 τί σχέση έχει ο τρόπος πληρωμής με το άν θα αλλάξει το μοντέλο? ο καθένας κανονίζει ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες. εγώ είμαι υπέρ των δόσεων, γιατί σου επιτρέπει να πάρεις κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που σηκώνει η τσέπη σου τη δεδομένη στιγμή, αρκεί να μη γίνει κατάχρηση (που γίνεται συνήθως)
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 τί σχέση έχει ο τρόπος πληρωμής με το άν θα αλλάξει το μοντέλο? ο καθένας κανονίζει ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες. εγώ είμαι υπέρ των δόσεων, γιατί σου επιτρέπει να πάρεις κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που σηκώνει η τσέπη σου τη δεδομένη στιγμή, αρκεί να μη γίνει κατάχρηση (που γίνεται συνήθως) Απλά λέω ότι θα σου κακοφανεί να πληρώνεις ακόμα δόσεις για κάτι που το πιθανότερο είναι να έχεις αλλάξει προ πολλού είτε επειδή χάλασε είτε επειδή ξεπεράστηκε, δεν είναι ακίνητο ή αυτοκίνητο πχ που δεν θα το έχεις αλλάξει σε 50 μήνες. Από την άλλη, σίγουρα ο καθένας κανονίζει τις αγορές του όπως τον βολεύει. 1
kukukali Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Για καποιον που πληρωνει τις δοσεις στην ωρα τους και δεν χανει την μπαλα ειναι οκ. Κατι ακουσα δεν ξερω ανα αληθευει οτι αν καθυστερησεις μια δοση που ειναι ατοκη οι επομενες γινονται εντοκες...οι γνωστες ας μας πουν.
silmarien Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Πάνω από 5-6 δόσεις για τεχνολογικά προιόντα το θεωρώ ανοησία. Αν δεν έχεις λεφτά κάνε υπομονή. Μην βάζεις σε 10-15 δόσεις ένα κινητό των 500 ευρώ. 1
petranpetrou Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Για καποιον που πληρωνει τις δοσεις στην ωρα τους και δεν χανει την μπαλα ειναι οκ. Κατι ακουσα δεν ξερω ανα αληθευει οτι αν καθυστερησεις μια δοση που ειναι ατοκη οι επομενες γινονται εντοκες...οι γνωστες ας μας πουν. αλήθεια είναι αυτό.. δες εδω: "Οι άτοκες δόσεις παραμένουν άτοκες, εφόσον πληρώνονται στην ώρα τους. Αν για κάποιο λόγο αφήσετε μια δόση απλήρωτη τότε το οφειλόμενο ποσό τοκίζεται κανονικά." http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=92010
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Κάνοντας και λίγο πλάκα, το να πληρώνεις τις δόσεις στην ώρα τους είναι ακόμα χειρότερο, δηλαδή να μη ξεχνάς να πληρώσεις την πχ 34η δόση για ένα προϊόν που ήδη το έχεις ξεχάσει...
Chris_85 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Αν ειναι 10 ευρω η δοση, κλαιν αν εχεις πουλησει το κινητο π.χ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα