Προς το περιεχόμενο

Loadout

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα beam που το εχω ονομασει ..friteza :)

το χρησιμοποιω για καθαρισμα αφου πρωτα ξεκανω τα βασικα με το αλλο που πεταει μεταλικες μπαλες.

εχω και ενα δευτερο loadout που αντι για τις μπαλες εχω για ..ορεκτικο ..ρουκετες. καθαρισμα παλι με friteza :)

νομιζω σε αυτο το παιχνιδι, το τι οπλο ειναι λιγοτερο σημαντικο απο την κινηση του παιχτη και τη γνωση του περιβαλλοντος.

I like it 8)

μεσα atallos, lets do it :)

Δημοσ.

Σήμερα έκανα τα καλύτερα παιχνίδια μου στο Loadout μέχρι τώρα. 4 games και οι 8 παίχτες να έχουν πάνω από 2000 score. Πιστεύω αυτό τα λέει όλα.

Add Zeniath

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Two million accounts have crafted weapons in F2P shooter Loadout

Loadout developer Edge of Reality announced yesterday that the build-what-you-want, shoot-everyone-in-sight game had more than 2 million accounts get locked 'n' loaded - that's "created" in layman's terms - in the short span of two weeks.

Note that this is 2 million accounts, not necessarily 2 million players. Nonetheless, it's an impressive figure for the free-to-play shooter. After all, those who signed up for Loadout's mayhem have logged more than 9 million hours since its release on January 31. That's a lot of bullets no matter which way you shoot it.
Δημοσ.

Το άρχισα το παιχνίδι , καταπληκτικό. 

Εντάξει δεν είναι ut2k4 αλλά επίσης δεν είναι κονσολο-gamepad-friendly-slow-as-fuck-I-log-to-camp-fps του κώλου.

με βλέπω να το παίζω για καιρό η μέχρι να βγει νέο UT.

• 5 μήνες μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...