p3tran Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 εχω ενα beam που το εχω ονομασει ..friteza το χρησιμοποιω για καθαρισμα αφου πρωτα ξεκανω τα βασικα με το αλλο που πεταει μεταλικες μπαλες. εχω και ενα δευτερο loadout που αντι για τις μπαλες εχω για ..ορεκτικο ..ρουκετες. καθαρισμα παλι με friteza νομιζω σε αυτο το παιχνιδι, το τι οπλο ειναι λιγοτερο σημαντικο απο την κινηση του παιχτη και τη γνωση του περιβαλλοντος. I like it 8) μεσα atallos, lets do it
zeniath Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Σήμερα έκανα τα καλύτερα παιχνίδια μου στο Loadout μέχρι τώρα. 4 games και οι 8 παίχτες να έχουν πάνω από 2000 score. Πιστεύω αυτό τα λέει όλα. Add Zeniath
Atallos1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Σε εκανα bro , παμε κανα παρτακι να γελασουμε Ειχε μικρο update μολις τωρα
Millennium Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Two million accounts have crafted weapons in F2P shooter Loadout Loadout developer Edge of Reality announced yesterday that the build-what-you-want, shoot-everyone-in-sight game had more than 2 million accounts get locked 'n' loaded - that's "created" in layman's terms - in the short span of two weeks. Note that this is 2 million accounts, not necessarily 2 million players. Nonetheless, it's an impressive figure for the free-to-play shooter. After all, those who signed up for Loadout's mayhem have logged more than 9 million hours since its release on January 31. That's a lot of bullets no matter which way you shoot it.
alex_000 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Το άρχισα το παιχνίδι , καταπληκτικό. Εντάξει δεν είναι ut2k4 αλλά επίσης δεν είναι κονσολο-gamepad-friendly-slow-as-fuck-I-log-to-camp-fps του κώλου. με βλέπω να το παίζω για καιρό η μέχρι να βγει νέο UT.
Millennium Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δοκιμάσει δωρεάν τη beta του campaign. http://store.steampowered.com/app/238590/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα