Atallos1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Flak Launcher με Tesla ολα τα λεφτα , δημιουργει τοσο static field κ τοσο aoe dmg που απλα γελαω οπως πεφτουν . Also τρωει ευκολα τις ασπιδες που ειναι το meta Σαν δευτερο εχω παντα ενα Healing μιας κ δινει easy exp/λεφτα
zizu10 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Flak Launcher με Tesla ολα τα λεφτα , δημιουργει τοσο static field κ τοσο aoe dmg που απλα γελαω οπως πεφτουν . Also τρωει ευκολα τις ασπιδες που ειναι το meta Σαν δευτερο εχω παντα ενα Healing μιας κ δινει easy exp/λεφτα Αυτό πόσους πόντους ( αλλιώς τα λένε στο παιχνίδι αλλά δεν το θυμάμαι τώρα... ) θες για να το πάρεις?? Γενικότερα, επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με weapon crafting, μπορούμε να φτιάξουμε ότι όπλο θέλουμε και με τους πόντους που μαζεύουμε να το βελτιώνουμε ή υπάρχουν όπλα που πρέπει να τα "αγοράσεις"??
Atallos1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Ποιο ακριβως?Δεν καταλαβα Τα οπλα ειναι 4 Rifle Launcher Pulse Beam Απο εκει κ περα κανεις customise καθε οπλο οπως θες να το χρησιμοποιησεις εσυ Εχει καποια upgrades που μπορεις να κανεις use κατευθειαν που κοστιζουν points αρχικα , τα καλυτερα upgrades ξεκλειδωνονται απο το Tech Tree παλι με points
zizu10 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Ποιο ακριβως?Δεν καταλαβα Τα οπλα ειναι 4 Rifle Launcher Pulse Beam Απο εκει κ περα κανεις customise καθε οπλο οπως θες να το χρησιμοποιησεις εσυ Εχει καποια upgrades που μπορεις να κανεις use κατευθειαν που κοστιζουν points αρχικα , τα καλυτερα upgrades ξεκλειδωνονται απο το Tech Tree παλι με points Αν και δεν κατάλαβες ακριβώς τι ρώτησα, με κάλυψες πλήρως!! Απλά δεν ήξερα μήπως πέρα από αυτά τα 4 υπάρχουν κι άλλα όπλα τα οποία απαιτούν points για να ξεκλειδώσουν..
Atallos1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Oχι οχι Μονο upgrades ξεκλειδνεις που στην ουσια ειναι σαν να εχεις αλλο οπλο οταν βαλεις διαφορετικα πραγματα πανω Ολα κοστιζουν in game points , κανενα δεν εχει rl money
zizu10 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Oχι οχι Μονο upgrades ξεκλειδνεις που στην ουσια ειναι σαν να εχεις αλλο οπλο οταν βαλεις διαφορετικα πραγματα πανω Ολα κοστιζουν in game points , κανενα δεν εχει rl money Κατάλαβα απόλυτα, ευχαριστώ! Θα δοκιμάσω αύριο να πειράξω τα όπλα μου λίγο γιατί δεν έχω κάνει καμία αναβάθμιση και έπεσα σε ορισμένους σήμερα, οι οποίοι φαινόντουσαν overpowered μπροστά μου και νόμιζα πως ήταν cheaters..
SlackulatoR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Όποιος θέλει Razer t-shirt για το παιχνίδι: http://www.razerzone.com/comms-loadout
zeniath Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Όποιος θέλει Alienware t-shirt γρήγορα πριν τελειώσουν http://na.alienwarearena.com/giveaways/Loadout-Exclusive-Alienware-T-Shirt-Key-Giveaway 3
spirit)earth)aflame Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Αγαπημένο mode μέχρι στιγμής το death snatch και μετά το jackhammer. Το παιχνίδι είναι άξιο προσοχής, είναι διασκεδαστικό, είναι γρήγορο, μπορείς να παίξεις 1 ματς 10 λεπτά και να βγεις - δεν σε κολλάει να ξεχνιέσαι, και το λέω για καλό. Γραφικά πολύ όμορφα για τα γούστα μου, σαν TF2(χαρακτήρες) με WoW(περιβάλλον) μου θυμίζουν. Είναι τσάμπα και δεν ζητάει με το ζόρι λεφτά, το μαθαίνεις πανεύκολα. Αξίζει να το δουν όσοι δεν το έχουν ήδη κάνει. Ξέρει κανείς αν θα βάλουν κι άλλες πίστες;
Atallos1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Νομιζω πως εχουν κανουν disable το Annihilation mode , κατα τα αλλα νομιζω ακομα ειναι νωρις Atallos1 για add οποιος θελει 1
p3tran Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 καλα που εκανα search, γιατι ετοιμαζομουνα να ανοιξω θεμα. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ παιχνιδακι μαγκες, οσοι θελετε ενα γρηγορο fixάκι gears-q3a, εδω ειστε. ειναι και ..αλαφρυ, θα παιζει καλα και σε παλια μηχανηματα. atallos1 θα σε κανω add, αλλα εχε υποψην σου παιζω με 360 joypad (δηλαδη φυλαξου!!! )
Atallos1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Haha Οσο ανεβαινω παντως συνανταω κ καλυτερους παιχτες Πολυ sniper παιζει πλεον κ πολυ beam που φαινεται να ειναι το jack of all trades atm 1
p3tran Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 εγω ακομα ειμαι ασχετος απο crafting. μολις level 5, ουτε τις πιστες δεν ξερω, ουτε τα health/ammo locations κλπ. με βλεπω ομως να ασχολουμαι 8)
Atallos1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ουτε εγω ξερω κ πολλα μη νομιζεις , οτι εχω δει μονο απο streams κ το reddit Απλα φαινεται το beam να ειναι το κυριο οπλο ολων atm , μαζι με shields που ειναι must για equipment Θα παιξω πιο αργα , αν εισαι μεσα παμε κανα game
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα