Προς το περιεχόμενο

Loadout

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Flak Launcher με Tesla ολα τα λεφτα , δημιουργει τοσο static field κ τοσο aoe dmg που απλα γελαω οπως πεφτουν . Also τρωει ευκολα τις ασπιδες που ειναι το meta

Σαν δευτερο εχω παντα ενα Healing μιας κ δινει easy exp/λεφτα

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Flak Launcher με Tesla ολα τα λεφτα , δημιουργει τοσο static field κ τοσο aoe dmg που απλα γελαω οπως πεφτουν . Also τρωει ευκολα τις ασπιδες που ειναι το meta

Σαν δευτερο εχω παντα ενα Healing μιας κ δινει easy exp/λεφτα

Αυτό πόσους πόντους ( αλλιώς τα λένε στο παιχνίδι αλλά δεν το θυμάμαι τώρα...  :P ) θες για να το πάρεις??

Γενικότερα, επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με weapon crafting, μπορούμε να φτιάξουμε ότι όπλο θέλουμε και με τους πόντους που μαζεύουμε να το βελτιώνουμε ή υπάρχουν όπλα που πρέπει να τα "αγοράσεις"??

Δημοσ.

Ποιο ακριβως?Δεν καταλαβα

Τα οπλα ειναι 4

Rifle

Launcher

Pulse

Beam

Απο εκει κ περα κανεις customise καθε οπλο οπως θες να το χρησιμοποιησεις εσυ

Εχει καποια upgrades που μπορεις να κανεις use κατευθειαν  που κοστιζουν points αρχικα , τα καλυτερα upgrades ξεκλειδωνονται απο το Tech Tree παλι με points

Δημοσ.

Ποιο ακριβως?Δεν καταλαβα

Τα οπλα ειναι 4

Rifle

Launcher

Pulse

Beam

Απο εκει κ περα κανεις customise καθε οπλο οπως θες να το χρησιμοποιησεις εσυ

Εχει καποια upgrades που μπορεις να κανεις use κατευθειαν  που κοστιζουν points αρχικα , τα καλυτερα upgrades ξεκλειδωνονται απο το Tech Tree παλι με points

Αν και δεν κατάλαβες ακριβώς τι ρώτησα, με κάλυψες πλήρως!!

Απλά δεν ήξερα μήπως πέρα από αυτά τα 4 υπάρχουν κι άλλα όπλα τα οποία απαιτούν points για να ξεκλειδώσουν..

Δημοσ.

Oχι οχι 

Μονο upgrades ξεκλειδνεις που στην ουσια ειναι σαν να εχεις αλλο οπλο οταν βαλεις διαφορετικα πραγματα πανω

Ολα κοστιζουν in game points , κανενα δεν εχει rl money

Δημοσ.

Oχι οχι 

Μονο upgrades ξεκλειδνεις που στην ουσια ειναι σαν να εχεις αλλο οπλο οταν βαλεις διαφορετικα πραγματα πανω

Ολα κοστιζουν in game points , κανενα δεν εχει rl money

Κατάλαβα απόλυτα, ευχαριστώ!

Θα δοκιμάσω αύριο να πειράξω τα όπλα μου λίγο γιατί δεν έχω κάνει καμία αναβάθμιση και έπεσα σε ορισμένους σήμερα, οι οποίοι φαινόντουσαν overpowered μπροστά μου και νόμιζα πως ήταν cheaters..

Δημοσ.

Αγαπημένο mode μέχρι στιγμής το death snatch και μετά το jackhammer.

Το παιχνίδι είναι άξιο προσοχής, είναι διασκεδαστικό, είναι γρήγορο, μπορείς να παίξεις 1 ματς 10 λεπτά και να βγεις - δεν σε κολλάει να ξεχνιέσαι, και το λέω για καλό. Γραφικά πολύ όμορφα για τα γούστα μου, σαν TF2(χαρακτήρες) με WoW(περιβάλλον) μου θυμίζουν. 

Είναι τσάμπα και δεν ζητάει με το ζόρι λεφτά, το μαθαίνεις πανεύκολα. Αξίζει να το δουν όσοι δεν το έχουν ήδη κάνει.

Ξέρει κανείς αν θα βάλουν κι άλλες πίστες;

Δημοσ.

Νομιζω πως εχουν κανουν disable το Annihilation mode , κατα τα αλλα νομιζω ακομα ειναι νωρις

Atallos1 για add οποιος θελει

• Like 1
Δημοσ.

καλα που εκανα search, γιατι ετοιμαζομουνα να ανοιξω θεμα.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ παιχνιδακι μαγκες, οσοι θελετε ενα γρηγορο fixάκι gears-q3a, εδω ειστε.

ειναι και ..αλαφρυ, θα παιζει καλα και σε παλια μηχανηματα.

atallos1 θα σε κανω add, αλλα εχε υποψην σου παιζω με 360 joypad (δηλαδη φυλαξου!!! :D )

Δημοσ.

Haha 

Οσο ανεβαινω παντως συνανταω κ καλυτερους παιχτες

Πολυ sniper παιζει πλεον κ πολυ beam που φαινεται να ειναι το jack of all trades atm

• Like 1
Δημοσ.

εγω ακομα ειμαι ασχετος απο crafting. μολις level 5, ουτε τις πιστες δεν ξερω, ουτε τα health/ammo locations κλπ.

με βλεπω ομως να ασχολουμαι 8)

Δημοσ.

Ουτε εγω ξερω κ πολλα μη νομιζεις , οτι εχω δει μονο απο streams κ το reddit

Απλα φαινεται το beam να ειναι το κυριο οπλο ολων atm , μαζι με shields που ειναι must για equipment

Θα παιξω πιο αργα , αν εισαι μεσα παμε κανα game

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...