Προς το περιεχόμενο

Loadout

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Loadout is a new, outrageous multiplayer shooter that’s all about building guns and having fun. Although Loadout is a 3rd-Person shooter, it feels more like a first-person shooter, but with 10 times the agility.

Build a massive variety of absolutely insane weaponry — BILLIONS of combinations — totally customized, totally unique, totally deadly.

http://www.loadout.com/

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το δοκίμασα χθες. σαν εκσυγχρονισμένο tf2 στα γραφικά, η κάμερα συνηθίζεται (αν σας ξενίζει όπως εμένα) και γενικά έχει ωραίο feeling. δεν έφαγε με τη μια uninstall, άρα το πέρασε το test. ωραίο.

έπαιξα casual mode, είδα capture the flag (hammer εν προκειμένω), ένα άλλο που μαζεύεις κρύσταλλους(; ) και ΣΚΟΡΑΡΕΙΣ και ένα Capture point. To μόνο κακό που συνάντησα τουλάχιστον εγώ είναι ότι στα περισσότερα modes όλοι παίζαν για την πάρτη τους, και καμμία επικοινωνία στο chat- φυσικά αυτό δεν έχει να κάνει με το παιχνίδι.

Δημοσ.

Εμένα

Γενικά έχει θέμα με τους server σε Ευρώπη και Αμερική. Μόνο στην Αυστραλία μπορώ να κάνω connect με 200ms αλλά από το τίποτα...

Εμένα μου δουλεύει κανονικά. Δεν θα πώ πολλά.. άφθονο γέλιο, αξίζει να το δοκιμάσετε. Ελπίζω να αντέξει στο χρόνο μόνο.

Δημοσ.

Απο χθες το βραδυ αρχισε κ παιζει μια χαρα

Launcher παιζω κυριως μαζι με ενα Tesla Beam ως δευτερο αν κ βλεπω οτι τα rifles κοβουν απειρο dmg

Δημοσ.

Μπήκα κι εγώ τελικά σήμερα και μπορώ να πω ότι το μισάωρο έφυγε χωρίς να το καταλάβω!

Επίσης, δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα με τους ευρωπαικούς servers..

To μόνο θέμα είναι ότι πρέπει να μάθω λίγο τις πίστες γιατί σε κάτι φάσεις αλλού ήθελα να πάω και αλλού βρισκόμουν  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...