Millennium Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Loadout is a new, outrageous multiplayer shooter that’s all about building guns and having fun. Although Loadout is a 3rd-Person shooter, it feels more like a first-person shooter, but with 10 times the agility. Build a massive variety of absolutely insane weaponry — BILLIONS of combinations — totally customized, totally unique, totally deadly. http://www.loadout.com/
zeniath Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Το παιχνίδι έχει πολύ γέλιο δοκιμάστε το. 1
Millennium Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Το παιχνίδι θυμίζει Team Fortress 2 (χωρίς το team μάλλον) σε 3d person ή είναι η ιδέα μου; Από τα video το λέω. 1
xaralas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ναι δεν εχεις αδικο, ειναι ομως πολυ καλο και αφθονο γελιο! Δωρεαν ειναι χωρις p2w στοιχεια οποτε δοκιμαστε το.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ας του ρίξουμε μια ματιά.
zizu10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ορίστε και ένα ενδιαφέρον link για αρχάριους (like me).. http://loadout.wikia.com/wiki/Game_Types Το κατέβασα κι εγώ προχθές και αν βρω χρόνο σήμερα-αύριο θα το δοκιμάσω γιατί φαίνεται αρκετά διασκεδαστικό!
spirit)earth)aflame Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 το δοκίμασα χθες. σαν εκσυγχρονισμένο tf2 στα γραφικά, η κάμερα συνηθίζεται (αν σας ξενίζει όπως εμένα) και γενικά έχει ωραίο feeling. δεν έφαγε με τη μια uninstall, άρα το πέρασε το test. ωραίο. έπαιξα casual mode, είδα capture the flag (hammer εν προκειμένω), ένα άλλο που μαζεύεις κρύσταλλους(; ) και ΣΚΟΡΑΡΕΙΣ και ένα Capture point. To μόνο κακό που συνάντησα τουλάχιστον εγώ είναι ότι στα περισσότερα modes όλοι παίζαν για την πάρτη τους, και καμμία επικοινωνία στο chat- φυσικά αυτό δεν έχει να κάνει με το παιχνίδι.
Atallos1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Πλακα φαινεται να εχει αλλα δεν βρισκει game με τιποτα κ το friends list ειναι down atm
zeniath Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Γενικά έχει θέμα με τους server σε Ευρώπη και Αμερική. Μόνο στην Αυστραλία μπορώ να κάνω connect με 200ms αλλά από το τίποτα...
FLOOFLIS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Εμένα Γενικά έχει θέμα με τους server σε Ευρώπη και Αμερική. Μόνο στην Αυστραλία μπορώ να κάνω connect με 200ms αλλά από το τίποτα... Εμένα μου δουλεύει κανονικά. Δεν θα πώ πολλά.. άφθονο γέλιο, αξίζει να το δοκιμάσετε. Ελπίζω να αντέξει στο χρόνο μόνο.
LifeScarcity Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Γαμάει το παιχνίδι. Sniper+rifle all the way.
Atallos1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Απο χθες το βραδυ αρχισε κ παιζει μια χαρα Launcher παιζω κυριως μαζι με ενα Tesla Beam ως δευτερο αν κ βλεπω οτι τα rifles κοβουν απειρο dmg
zizu10 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μπήκα κι εγώ τελικά σήμερα και μπορώ να πω ότι το μισάωρο έφυγε χωρίς να το καταλάβω! Επίσης, δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα με τους ευρωπαικούς servers.. To μόνο θέμα είναι ότι πρέπει να μάθω λίγο τις πίστες γιατί σε κάτι φάσεις αλλού ήθελα να πάω και αλλού βρισκόμουν
Millennium Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Θετικά σχόλια διαβάζω.Μάλλον θα το δοκιμάσω και εγώ για πλάκα.
SlackulatoR Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Φάση έχει, εκτός από TF2 θυμίζει και UT2k4. Τα animations φοβερά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα