Stayros1966 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 καλησπερα ψανχ ενα καλο μπ3 πλαυερ και πλυ καλα ακουστικα ¨) παρακαλω ποιος μπορει ας βοηθησει λεφτα 50 ευρω φιλε μου...δεινω ipod 45ευρω αν ενδιαφερεσαι απαντα μου σου δεινω και ακουστικα που χρειαζεσαι δωρεαν
d_gkal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 ψαχνω Mp3 player για δωρο μεχρι 40 ευρω αγορα απο Public/eshop
alex2539 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Sandisk clip zip σε αυτα τα λευτα το καλύτερο ...
d_gkal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 αυτονομια εχει καλη; τα ακουστικα στην συσκευασια ειναι καλα;
alex2539 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αυτονομια 10 ωρες περιπου. Ακουστικα δεν εχει καλα μεσα. Θα χρειαστεις καινουρια, οπως σε καθε mp3 player φανταζομαι.. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2014 από alex2539
d_gkal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 για δωρο προοριζεται, μη φαμε καμια φολα με τα ακουστικα. δηλαδη ειναι για πεταμα;
alex2539 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Εχει απο αυτα τα κλασσικα που μπαινουν στο αυτι, οχι τα in-ear, αυτα χωρις τη μονωση... Οπως και να εχει σε αυτα τα λεφτα αλλα και ακομα με περισσοτερα δεν βρησκεις καλυτερο. Τα ακουστηκα ειναι το τελευταιο που πρεπει να σε νοιαζει. Ετσι και αλλιως οποιο αλλο και να παρεις τα ιδια χαλια ακουστικα θα εχει μεσα, ισως και χειροτερα.
whosethere Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 2 χρονια μετα, μιας και εγω ψαχνω για mp3 (και παρολο που ο τιτλος λεει 'καλο') αναρωτιομουν μηπως εχει δοκιμασει κανεις αυτο απο τ πλαισιο http://www.plaisio.gr/fotografia-video/hxos/mp3-mp4-ipod/Turbo-X-MP3-Twist-III-8-GB-Mov-X1.htm ελεγα να μην παω στα 50+ ευρω που θελει της sony
billiboo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) 2 χρονια μετα, μιας και εγω ψαχνω για mp3 (και παρολο που ο τιτλος λεει 'καλο') αναρωτιομουν μηπως εχει δοκιμασει κανεις αυτο απο τ πλαισιο http://www.plaisio.gr/fotografia-video/hxos/mp3-mp4-ipod/Turbo-X-MP3-Twist-III-8-GB-Mov-X1.htm ελεγα να μην παω στα 50+ ευρω που θελει της sony το συγκεκριμενο ειναι ολοιδιο με ενα crypto που ειχα παλιοτερα,το οποιο οκ εκανε τη δουλεια του ομως δεν το ελεγες και καλο, εαν θες ενα καλο πρεπει να δωσεις κατι παραπανω, εγω πηρα ενα μεταχειρισμενο ipod shufle απο τις αγγελιες το οποιο μπορω να πω τα αξιζε τα λεφτα του.και τωρα αμα δεις μεχρι 35 μαχ φτανουν οι τιμες. και μην σε ξεγελουν τα 2-4 gb εγω εχω μεσα 350 τραγουδια Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2016 από billiboo
whosethere Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 επειδη δεν ειχα ποτε προιοντα apple δεν ηθελα να μπλεχτω με itunes (και δεν ξερω, τα ακουστικα της sony ειναι συμβατα με τα προιοντα τους? επειδη εχω 2 ζευγαρια που λειτουργουν μια χαρα) απο ηχο εκεινο το crypto πως ηταν? θα συνεχισω να ψαχνω στις αγγελιες του insomnia ευχαριστω για την απαντηση!
billiboo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 επειδη δεν ειχα ποτε προιοντα apple δεν ηθελα να μπλεχτω με itunes (και δεν ξερω, τα ακουστικα της sony ειναι συμβατα με τα προιοντα τους? επειδη εχω 2 ζευγαρια που λειτουργουν μια χαρα) απο ηχο εκεινο το crypto πως ηταν? θα συνεχισω να ψαχνω στις αγγελιες του insomnia ευχαριστω για την απαντηση! δεν θυμαμαι εαν ειχε ηχειο,παντως κι εγω δεν ειχα ποτε apple προιοντα και δεν ηξερα πως να χειριστω το itunes ομως ειναι αρκετα ευκολο τελικα.ολα τα ακουστικα 3,5 jack ειναι συμβατα εγω δεν ειχα θεμα με κατι samsung απο το s2 μου.(το shuffle δεν εχει ηχειο,λειτουργει μονο με ακουστικα και δεν εχει ραδιοφωνο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα