Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Πριν από αρκετό καιρό επιχείρησα να φλασάρω το BIOS της συγκεκριμένης κάρτας στο Fujitsu Siemens Amilo Pi 2550 για να ρίξω κάποιους χρονισμούς. Η διαδικασία τελείωσε άσχημα και από τότε δεν έχω καθόλου εικόνα στην οθόνη όπως είναι λογικό. Το λάθος μου ήταν πως δεν κράτησα back up το αρχικό BIOS της κάρτας προκειμένου να μπορώ να την επαναφέρω στην αρχική της κατάσταση. Το ερώτημα είναι το εξής: υπάρχει κάποιο άλλο μέλος, που να είναι κάτοχος του συγκεκριμένου laptop με την HD2400 Μobility, που μπορεί να μου στείλει το αρχικό BIOS του; Η διαδικασία είναι εύκολη μέσω GPU-z. Mπορώ να παραθέσω και σχετικό tutorial. Πραγματικά πρόκειται για ανάγκη.
xrist1983 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 http://support.ts.fujitsu.com/download/index.asp?lng=COM&Level1=&LNID=
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Φίλε μου πρόκειται για το vBIOS, το BIOS της κάρτας γραφικών. Κατά τα άλλα το μηχάνημα έχει το τελευταίο BIOS της κατασκευάστριας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα