Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα

Μετά από αρκετά χρόνια που με υπηρετεί πιστά το G5 μου (που δεν αλλάζω με τίποτα) έχει πλέον φάει (δεν ξεκόλλησαν - έχουν φαγωθεί σχεδόν ολόκληρα! ) τα ποδαράκια από teflon και σέρνεται με την κοιλιά. Αποτέλεσμα να μην είναι και ό,τι καλύτερο σε ποιότητα και ευκολία κύλισης ακόμη και σε mouse pads. Είδα ότι δεν χρειάζεται να αγοράσω καινούριο gaming mouse των 60€ για να πάρω κάτι αντίστοιχο σε ποιότητα αλλά ότι αλλάζουν τα ποδαράκια αυτά. Τι έχετε να προτείνετε για ποδαράκια από Ελλάδα, γιατί μια γρήγορη αναζήτηση μου βρήκε μόνο από ebay και Κίνα ή Αμερική με τα έξοδα αποστολής να είναι όσο τα ποδαράκια πρώτον και οι χρόνοι αποστολής να είναι 1 μήνας δεύτερον. Τέλος θα ήθελα να γλιτώσω το να γεμίζω πάλι την prepaid και να πληρώνω τα λαμόγια της Eurobank προμήθεια για μια αγορά των 10€ οπότε ψάχνω και για δυνατότητα αντικαταβολής (εξ'ου και η αναζήτηση μαγαζιού στην Ελλάδα)...

Δημοσ.

Ελλάδα μπορείς να πάρεις κομμάτι φύλλο teflon ή πολυαιθυλένιο 0,6 ή 0,8 mm και να τα κόψεις, κολλήσεις μόνος σου. 

Teflon θα χρειαστεί να είναι χημικά επεξεργασμένο από τη μια πλευρά για να μπορεί να κολληθεί ή με κοινή κυανοακρυλική

(π.χ. Loctite στιγμής) ή απλά με ταινεία διπλής όψεως.

Και τα 2 υλικά σε φύλλα Αθήνα θα τα βρεις σε βιομηχανικές ζώνες, π.χ. Πειραιά ή Σπύρου Πάτση.

Για τόσο μικρό κομμάτι που θα χρειαστείς μερικά ευρώ θα σου ζητήσουν.

΄Ετοιμα πόδια Ελλάδα δεν έχω πετύχει κάπου.

/sc

Δημοσ.

Το θέμα πάει ΠΟΛΥ μακριά αν είναι να κατέβω Αθήνα και να ψάξω κομμάτια τεφλόν από βιομηχανίες... Θα αναγκαστώ να βάλω χρήματα στην prepaid τελικά και θα παραγγείλω αυτά εδώ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παράγγειλα τελικά τα παραπάνω ποδαράκια από το ebay και σήμερα ήρθαν. Έχω πάθει ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ! Δεν ξέρω αν ήταν τόσο απαλό στην κύλιση ακόμη και όταν ήταν καινούριο και απλά το έχω ξεσυνηθίσει τόσα χρόνια με τα φθαρμένα αλλά πραγματικά μεταμορφώθηκε το ποντίκι! Έβαλα όλα τα βαρύδια στο cartridge γιατί πλέον μου φεύγει από το mousepad :-D

Δημοσ.

εχω και εγω ενα logitech m705 το οποιο δεν ανταποκρινεται καλα σε ολες τις επιφανιες.. δεν ειχα σκεφτει οτι μπορει να φταίνε τα ποδαρακια...αλλαζουν ευκολα?

Sent from my HTC One X using Insomnia

Δημοσ.

Ναι ξεκολλάνε πολύ εύκολα και σου έχει μέσα στο πακετάκι ειδικά μαντηλάκια με αλκοόλη καθαρή για να βγάλεις τα υπολείμματα από τις παλιές κόλλες και να φτιάξεις καθαρή επιφάνεια για τα καινούρια. Μετά απλά κολλάς προσεκτικά για να είναι μέσα στις γραμμές τα καινούρια και τα πιέζεις καλά και είσαι έτοιμος. Είναι τρομερή η διαφορά.

Δημοσ.

ωραια πιστευω να ειναι αυτο το προβλημα και δεν ανταποκρινεται καλα το ποντικι..ποια να παραγγειλω? γιατι να φανταστω δεν εχουν τα ιδια με το δικο σου. βλεπω παιζουν απο διαφορους...να παω στον πιο φθηνο?  http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2047675.m570.l1313.TR6.TRC1.A0.Xlogitech+m705+feet&_nkw=logitech+m705+feet&_sacat=0&_from=R40

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...