Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια πρωτοφανη ιστορια με μιε επισκευη λαπτοπ που μου τυχε.
Ονοματα προς το παρον δε θα αναφερω αλλα μου εχουν πεσει τα μαλλια με αυτα που ακουσα.
Και θελω τη γνωμη σας κιολας,για να δω εαν ειμαι λαθος η τρελος.
Μου εδωσαν ενα toshiba A300-15A που ειχε πεσει και δεν ανοιγε.
Το πηρα και αφου το ελυσα και το καθαρισα εψαξα μπας και βρω κατι που να υποδηλωνει το τι εχει,μπας και ειναι ευκολη η επισκευη.
Το μονο που εκανα ηταν να το λυσω και να το καθαρισω καθως και να του κανω πολυ καλο οπτικο ελεγχο.
Και στον οπτικο ελεγχο δεν ειδα σημαδι ζημιας.
Δεν εβγαλα ακρη και μιας και ηταν καλο λαπτοπ ειπα να το φτιαξω και να το κρατησω για να παιζω κανα ελαφρυ παιχνιδακι στυλ l4d κτλ.

Ωραια μεχρι εδω?Ωραια.
Ρωταω,μου λενε δωρεαν διαγνωση και ενδεχομενως η επισκευη γυρω στα 100Ε.
Το λαπτοπ το δινω και σημειωνω οτι η καρτα γραφικων οπτικα ηταν τελεια χωρις καψιματα χωρις τιποτα.κρατηστε το.

Αα να σημειωσω οτι ψιλιαστηκα οτι για να μην ανοιγει,θα εχει καμια ζημια στη τροφοδοσια.
Πιεσα ελαφρα με το χερι ολα τα μοσφετ και ως δια μαγεις ανοιξε και μπουταρε κανονικα!
Αρα λεω εδω ειμαστε.
Λεω εχει προφανως θεμα αλλα θα ειναι επισκευασιμο.δεν το εδεσα και σχοινι κορδονι αλλα ειχα μια ελπιδα.

Ωραια?Ωραια.
Να σημειωσω οτι το λαπτοπ δοθηκε σε ατομο και υστερα το εδωσε σε συνεργατη του που ασχολειται με επισκευες.
Ειδοποιουμε μετα απο λιγες μερες οτι θα αλλαχθει μητρικη και καρτα γραφικων με κοστος 170Ε.
Ολο και ολο αυτο μου ειπαν,τιποτα αλλο.ουτε τι ειχε χαλασει,τι θα μπει,τιποτα!
Βιαστηκα και ειπα οκ γιατι η αληθεια ειναι οτι ηταν καλη τιμη για αντικατασταση τους.
Μετα που το ξανασκεφτηκα,ειπα,γιατι και καρτα?και για αυτο το λογο ζητησα να μου δωσουν και τα παλια που θα αλλαζονταν.

Ωραια?Ωραια.
Ειμαι φαουλ πουθενα μεχρι εδω?δε νομιζω.
Ολα αυτα μεχρι χθες που το παιρνω στα χερια μου.
Το ανοιγω και παω device manager και βλεπω αντι για 3650 που ειχε το λαπτοπ οταν το δωσα,να εχει 3470.
Ωπα κατι τρεχει εδω.
Ανοιγω hwmonitor και βλεπω μοντελο Ρ300.
Να αναφερω οτι σε καποια φαση κιολας εκλεισε και μετα δεν ανοιγε.μετα απο κανα μισαωρο ανοιξε...μαλλον υπερθερμανση?τελος παντων,μετα δεν το ξανακανε,οποτε το περναμε.
Ψαχνω και βλεπω οτι το Ρ300 εχει ιδια μητρικη με το Α300 αλλα για καρτα την 3470.
Εν τω μεταξυ ο διαμεσολαβητης μου ειχε πει οτι μητρικη ειχε μεινει στο συνεργατη τους απο παραγγελια.
Αρχιζαν να μου μπαινουν ψυλλοι στα αυτια.
Εν τω μεταξυ η καρτα μου επιστραφηκε με καψιμο διπλα στο τσιπ και με αφαιρεμενο το πλαστικο απο τη μια γωνια που κραταει το τσιπακι.

Εδω αρχιζε να μου μυριζει πιο πολυ το θεμα
Εν τω μεταξυ ειχα και ενα αλλο λαπτοπ που ειχε πεσει υγρο και το εχω βαλει για ανταλλακτικα.
Μου εστειλε τυχαια καποιος που ασχολειται και μου ειπε φερτο να το δω μπας και επισκευαζεται.
Πηρα μαζι τη καρτα και τη μητρικη απο το λαπτοπ που τα αντικατεστησα για να ελεχθουν μιας και ειχα ηδη υποψιες.
Κοιταει τη καρτα και μου λεει κατα λεξη.
Η καρτα ειναι ταλαιπωρημενη,εχει μπει θερμοπιστολο η κολλητηρι για επισκευη της.
Εγω δεν ηξερα τιποτα για επισκευη της.δεν ειχα ειδοποιηθει καν οτι ηταν χαλασμενη!

Με τα πολλα κατεληξα στο συμπερασμα οτι μου βγαλαν την καρτα οφφ για να αλλαχθουν πακετο μητρικη-καρτα και να τα ξεφορτωθουν αφου τους ειχαν μεινει απο προηγουμενη παραγγελια.αυτα υποθετω βεβαια με βαση αυτα που ειδα.για να ειμαι σιγουρος θα πρεπει να το επιβεβαιωσει και αυτος που το εκανε.αλλα ποιος θα λεγε κατι τετοιο?
Με ολα αυτα φανταζομαι οτι θα ηταν το πρωτο που θα σκεφτοταν καθε λογικος ανθρωπος ετσι και αλλιως.

Καταληγω πριν λιγο να μιλαω στο τηλεφωνο με το ατομο που εκανε την επισκευη.
Ειπωθηκαν πολλα και αυτα που κραταω γιατι ειναι τα σημαντικα ειναι.
Το εδωσε στο διαμεσολαβητη,χωρις να του πει οτι εχει μπει αλλη καρτα ,χειροτερη απο αυτη που ειχε.
Θεωρησε ,οπως μου ειπε,οτι εφοσον δουλευει και η τιμη ηταν καλη ,δεν θα ειχε σημασια.
Εχει ομως σημασια οταν η μια ειναι διπλασιων επιδοσεων απο την αλλη και οταν το ηθελα για παιχνιδια.
Μετα προχωρησε σε προσπαθεια επισκευης της καρτας γραφικων χωρις ουτε καν να εχω ενημερωθει οτι εχει ζημια η καρτα γραφικων.
Οταν τον ρωτησα γιατι,αφου εγω μπορει να αρνιομουν το κοστος,μου ειπε οτι οταν κατι μπαινει στο μαγαζι θα προσπαθησει να το επισκευασει.

Οταν ανεφερα καταγγελιες σε ινκα κτλ μου ειπε κατα λεξη
Στο πλαισιο εισαι και κανεις απειλες?δεν εισαι εσυ ο πελατης μου για να σου πω εγω κατι και ουτε παραστατικο εχεις.

Αρα του λεω εφοσον δεν εχω παραστατικο για να αποδειξω κατι,στα τετοια σου?
Εν ολιγοις ναι.
Και μου κλεισε και το τηλεφωνο στη μουρη μετα.

Για να συνοψισω τα λεφτα θα μου δωθουν πισω αλλα μενει μια εκκρεμοτητα.
Το λαπτοπ μπουταρε πριν το δωσω εστω και μια φορα.
Η καρτα γραφικων οταν την εδωσα ηταν σε τελεια οπτικη κατασταση.
Που ξερω οτι δεν καταστραφηκε επιτηδες ετσι ωστε να μου δοθει πακετο η 3470?
Γιατι ουσιαστικα ειναι ο λογος μου με το λογο του.
Που ξερω οτι δε μπαινω μεσα κατα μια 3650 που στο ebay παιζει στα 80Ε?

Τις γνωμες και προσπαθησα να παρουσιασω οσο πιο αντικειμενικα τις σκεψεις μου και αυτα που ειδα.
Ελπιζω να μη ξεχασα κατι γιατι αυτη τη στιγμη νιωθω και ολιγον *******.

Δημοσ.

ελλαδα εισαι..μην περιμενεις καλυτερη αντιμετωπιση..ο κλεψας του κλεψαντος..ολοι κοιταν να εξαπατησουν..προφανως με σενα δεν επεσαν σε θυμα που δεν ξερει,γι αυτο τους μυριστηκες..παρε τα λεφτα σου πισω και κλεινει το θεμα..αρκετα ασχοληθηκες μαζι τους και με ενα λαπτοπ toshiba...και αυτό με τα παραστατικά πρόσεξε το..ο,τι δουλεια κανεις θα ζητας χαρτια..σου την ειπαν εν ολίγοις..αλλη φορα οτι σου λενε,η παραμικρη δεσμευση τους σε χαρτι..αυτα τα προσεχουν..

Δημοσ.

Θα βοηθούσε αν εδινες στοιχεία του καταστήματος. 

Θα προστατεύσει αυτούς που πριν δωσουν λεφτά κάνουν googling στο "όνομα εταιρεία επισκευή"

Δημοσ.

Διχως να ασχοληθω καθολου με το τι περιπου συνεβη, σοβαρα υπαρχουν ατομα
-δεν γραφω επαγγελματιες- που πιστευουν πως το να..μην κοβουν παραστατικα,
δεν ειναι προβλημα καθολου και ποτε δικο τους, αλλα τυχον μονο του πελατη? :blink:

http://www.minfin.gr/portal/el/resource/section/financial-and-economic-crime-unit
Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος - Σ.Δ.Ο.Ε.
Διεύθυνση Πειραιώς 207 & Αλκίφρονος 92, 11853 Αθήνα
Τηλέφωνο
210.33.75.276
210.34.27.367
210.34.24.390

και στο 1517
Fax 2106980529
Email [email protected] , [email protected]

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=8195&Itemid=378&lang=
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Διεύθυνση: Λ. Αλεξάνδρας 173, Τ.Κ.115 22 – Αθήνα
Τηλέφωνο: 210-6476434, 210-6476000
Γραμμή καταγγελιών: 11012 ή [email protected]
FAX : 210-6446904, 210-6991869
E-mail:  [email protected]
Website: www.hellenicpolice.gr

Δημοσ.

Διχως να ασχοληθω καθολου με το τι περιπου συνεβη, σοβαρα υπαρχουν ατομα

-δεν γραφω επαγγελματιες- που πιστευουν πως το να..μην κοβουν παραστατικα,

δεν ειναι προβλημα καθολου και ποτε δικο τους, αλλα τυχον μονο του πελατη? :blink:

http://www.minfin.gr/portal/el/resource/section/financial-and-economic-crime-unit

Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος - Σ.Δ.Ο.Ε.

Διεύθυνση Πειραιώς 207 & Αλκίφρονος 92, 11853 Αθήνα

Τηλέφωνο

210.33.75.276

210.34.27.367

210.34.24.390

και στο 1517

Fax 2106980529

Email [email protected] , [email protected]

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=8195&Itemid=378&lang=

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Διεύθυνση: Λ. Αλεξάνδρας 173, Τ.Κ.115 22 – Αθήνα

Τηλέφωνο: 210-6476434, 210-6476000

Γραμμή καταγγελιών: 11012 ή [email protected]

FAX : 210-6446904, 210-6991869

E-mail:  [email protected]

Website: www.hellenicpolice.gr

Προφανως δεν τους ενδιαφέρει..εαν δεν ενδιαφερθεί ο πελάτης να κατοχυρωθεί με παραστατικα στα @@ τους..σιγα μην δωσουν παραστατικα στον πελατη..να βαλουν τα χερακια τους να βγαλουν τα ματακια τους !! χαχα

Δημοσ.

Μη το ζαλιζουμε, εκτος και καποιος το κανει απολυτως στα μαυρα (και παιρνοντας προφυλαξεις,
ενω η επαγγελματικη του εναρξη-εργασια ειναι διαφορετικη-ασχετη, ξερωγω φυσικοθεραπευτης)
να εχει μαγαζι/εταιρεια και μετα να πουλαει τρέλαεν σε ξερω, δεν σε ειδα & με λενε Πελοπιδα!"
ας δοκιμασει να το πει και παραπερα -να πιστευει κιολας οτι δεν τρεχει καστανο- πλακα θα 'χει :lol:

Δημοσ.

Παραστατικο δε κοπηκε γιατι πηγα με γνωστο εκει και μου εκαναν καλη τιμη σε αυτα που αντικατασταθηκαν.

Αλλα το θεμα μου οσο να ναι,δεν ειναι εκει...

Δημοσ.

Κι ομως, αν θελεις να το παλεψεις (για λογους αρχης περισσοτερο)
εκει ακριβως θα επρεπε να ειναι το θεμα σου: να εστιασεις σε αυτο
:shifty:
Μην περιμενεις να βρεις ακρη με τα υπολοιπα! Και σε δικαστηριο να
φτασετε (που λεει ο λογος) εκεινο που θα κερδιζε πιστεψε με δεν θα
ηταν να προσπαθησεις να τους κανεις hardware_αναλυση_whatever

Οσους επαγγελματιες ξερω που φαγανε αγγουρι ηταν ακομη και για
ενα τιμολογιο! Και οχι γιατι αυτα που παρεδωσαν δεν ηταν ακριβως
εκεινα που θα επρεπε να ειχαν ετοιμασει για τον πελατη τους κλπ :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...