Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω να αγορασω ενα μοντεμ ρουτερ και να εχει οσο το δυνατον καλυτερη εμβελεια wifi .Μπορω να δωσω μεχρι 120-130 ευρω.Παρολο που ψαχνω και στα χαρακτηριστικα τα περισσοτερα με dual band n γραφουν για πολλη μεγαλη εμβελεια θα ηθελα προσωπικη αποψη αν μπορει να βοηθησει καποιος.

Δημοσ.

to dual band δενσημαινει οτι θα σου δωσει μεγαλυτερη εμβελεια υποχρεωτικα.μεγαλυτερη εμβελεια θεωρητικα θα ειχες με ρουτερ που παιζουν πανω απο 100mw 20dbm που ειναι το νομιμο.κατι τετοιο το κανουν ta access point της air live,ubuquiti και mikrotik.αλλα συνηθως ειναι access point και οχι modem/router.απο εκει και περα εγω σε αυτα τα λεφτα θα πηγαινε σε κανα draytek.ειναι λιγο πιο ακριβα απο τα 120-130.απλα ασχετο αλλα για να εκμεταλευτεις dual band πρεπει και τα stickakia να ειναι dual band>το ιδιο και για το 802.11ac.αλλα  για μενα η καλυτερη λυση οταν θελω να καλυψω ενα χωρο μεγαλο δεν ειναι το να παω να παρω ενα ρουτερ που θα εκμπεμπει στο Full διοτι οκ το ρουτερ μπορει να ειναι κορυφη αλλα αν η καρτα στο Pc σου ειναι χαλια θα εχεις καλο receive πχ αλλα χαλιια send η θα ειναι χαλια και τα 2.οποτε εγω προτιμω μεγαλους χωρους να τους καλυπτω με παραπανω access point.πχ αν κατι ειναι διωροφο ενα access point πανω και ενα κατω.και μεταξυ τους με καλωδιο ethernet για μεγιστη αποδοση.μετα παιζουν και Powerline παιζουν και repeater κτλ.εξαρτατε τι θες να κανεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα draytek καλα αλλα τρωνε μερικα κολληματα .

βγαινουν firmware Κατα καιρους και καλο ειναι να τα περναει καποιος.κατα τα αλλα πλεον σε εταιρειες ειτε βλεπεις cisco ειτε σε πιο low profile εταιρειες βλεπεις draytek.καποτε εβλεπα με το κιλο να εχουν zyxel αλλα πλεον αντε να δω σπανια σπανια κανα zywall..πλεον εχω πολυ καιρο να δω και zywall.βλεπω αλλα hardware firewalls.px watchguard

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...