Προς το περιεχόμενο

galaxy core vs galaxy s3 mini

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να αγορασω ενα smartphone μεχρι 170-180 ευρω. ειμαι αναμεσα στο galaxy core και το s3 mini της samsung! βοηθεια!! :shock:

Δημοσ.

s3 mini το μόνο πλεονέκτημα του core ειναι η μεγαλυτερη οθόνη και ο ταχύτερος επεξεργαστης. Τα έχω δουλέωει και τα 2 και σου προτείνω το s3 mini

Δημοσ.

θελω να αγορασω ενα smartphone μεχρι 170-180 ευρω. ειμαι αναμεσα στο galaxy core και το s3 mini της samsung! βοηθεια!! :shock:

αναμεσα στα 2 συγκεκριμενα το core και ας ειναι καλυτερο το s3 mini... με το core δεν θα εχεις το αγχος αν σου πεσει απο 20cm μην γινει θρυψαλα..εκτος αν εισαι τοσο σιγουρος οτι προσεχεις και οτι δεν θα πεσει ΠΟΤΕ οποτε παρε το s3

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αναμεσα στα 2 συγκεκριμενα το core και ας ειναι καλυτερο το s3 mini... με το core δεν θα εχεις το αγχος αν σου πεσει απο 20cm μην γινει θρυψαλα..εκτος αν εισαι τοσο σιγουρος οτι προσεχεις και οτι δεν θα πεσει ΠΟΤΕ οποτε παρε το s3

Giati einai kalutero to s3 mini? exei pio argo epeksergasth k kukloforhse peripou ena xrono prin apo to core.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι γράφεις

Γιατι ειναι καλυτερο το s3 mini; Εχει πιο αργο επεξεργαστη και κυκλοφορησε περιπου ενα χρονο πριν απο το core.

Ενταξει τωρα?

Δημοσ.

Core. Το s3 mini τρωει γερα κολληματα. Ειναι πιο παλιο. Κοντο κ χοντρο. Μου θυμιζει κατι galaxy fame κ ετσι κ ειναι σαν αυγο. Το αλλο μοιαζει για πιο καινουριο μοντελο. Κ συγκεκριμενα πολυ με το s4 mini. Το μονο μειον του ειναι η tft οθονη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...