QuantumWanderer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Έχω διαβάσει αρκετά από τα θέματα στην παρούσα κατηγορία συζήτησης και έχω δει να συγκλίνουν οι απόψεις σε μοντέλα της Dell. Θα θέσω και το δικό μου ερώτημα επειδή είναι πιο all-around και όχι κυρίως για gaming. Χρήση: web browsing συγγραφή documents (και online) gaming (κυρίως fps, άλλες κατηγορίες τις παίζω σε XBOX) * ενδέχεται και κάποια προγράμματα photo editing Θα είναι οθόνη για τα εξής συστήματα: roaming οικιακά laptops (με HDMI out) microserver (με VGA out) * μελλοντικά ίσως και gaming desktop Μπορώ να κινηθώ περίπου μέχρι τα 250 ευρώ, αλλά αν υπάρχει προσθήκη αξίας/τιμή που να δικαιολογεί τα 300 ευρώ, μπορώ οριακά να πάω μέχρι εκεί. Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/360622/Dell-UltraSharp-U2412M.html Και με μια μικρή παράβαση στην τιμούλα πας εδώ : http://www.skroutz.gr/s/4004140/HP-Z24i.html αλλά πιστεύω αξίζει μιας και δεν έχει PWM. 1
QuantumWanderer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Άλλοι κατασκευαστές παράγουν κάτι ανταγωνιστικό σε αυτό το εύρος τιμής;
QuantumWanderer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Για τις HP, που διαβάζω μερικά forums εξωτερικού, βλέπω αρκέτα θέματα input lag. Ισχύει, όσοι τυχόν έχετε εμπειρία από αυτές;
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Βασικά μόλις είδα ότι καμία από τις 2 δεν έχει HDMI, αυτό λύνεται με αντάπτορα βέβαια οπότε no problem.Αν καταλαβαίνεις τόσο πολύ το input lag πήγαινε στην Dell, η Z24i πάντως έχει καλύτερη εικόνα.
QuantumWanderer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Πήρα τελικά την Dell P2414H. Δεν υπάρχει. Όταν λέμε δεν υπάρχει απλά δεν υπάρχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα