Constantine_k Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα,αλλαξα την συνδεση μου απο hol σε forthnet και παρελαβα το καινουργιο router σημερα το ZTE ZXHN H108L.Αυτο που ειχα ως τωρα ειναι το Netfaster IAD της HOL.Ποιο ειναι καλυτερο?Να βαλω το καινουργιο η οχι?
basilis5 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 modem/router εννοεις. δες ποιο παιζει καλυτερα, και αν το zte σε εξυπηρετει ή οχι με βαση αυτα που εχει. πχ νομιζω ειναι draft n αλλα δεν υποστηριζει bridge. εμενα το zte συγχρονιζει πιο κατω απο το netfaster 2 σε μια προβληματικη ουτως η αλλως γραμμη που εχω,.
stamatinho Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Γενικα τα zte δεν ειναι οτι καλυτερο,ειδικα σε wifi.Μου φαινοντε χειροτερα και απο tompson Αν παντως θελεις κατι αξιοπιστο 100% πρεπει να σκασεις κανα 50ευρο το λιγοτερο σε ρουτερ.
Constantine_k Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Οποτε με αλλα λογια να αφησω αυτο που εχω μιας και δν εχω προβληματα.
stamatinho Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Οποτε με αλλα λογια να αφησω αυτο που εχω μιας και δν εχω προβληματα. Κανε εναν ελενχο για πιο σιγουρα. Κατεβασε απο καποιο site με καλους σερβερ p.x amd,nvidia, να δεις με ποσα κατεβαζεις και πιο απ τα 2 σου κραταει σταθερη τη ταχυτητα
jkoukos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Αφού τα έχεις και τα 2, τι πιο εύκολο να κάνεις αυτό που λένε τα παιδιά. Δοκιμάζεις και τα 2 και κρατάς πάνω στη γραμμή αυτό που για σένα είναι καλύτερο. Ότι και να πούμε εμείς, κάθε γραμμή είναι ξεχωριστή και ποια συσκευή έχει καλύτερη απόδοση, μόνο με δοκιμή βρίσκεται. 1
Constantine_k Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Οκ θα το δοκιμασω και θα ποσταρω μηπως ενδιαφεροντε κ αλλοι για κατι παρομοιο.Σας ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 αν και απο αυτα τα 2 μαλλον θα εβαζα το Netfaster εν τουτοις. α.η Hol θα σου παρει πισω το ρουτερ αφου το δινουν σαν χρησιδανειο. β.δεν υπαρχει ακριβως καλυτερο η χειροτερο υπαρχει τι σε βολευει.μπορει πχ το zte να εχει χαλια wireless αλλα ναμην σε νοιαζει γιατι πχ δεν το χρησιμοποιεις.η μπορει να εχει χαλια wireless αλλα καλυτερο συγχρονισμο απο το Netfaster.αν τωρα το ενα εχει καλο wireless και το αλλο καλυτερα χαρακτηριστικα σε ολα τα αλλα εκει μπορεις να τα ενωσεις με ενα τροπο.ευκολο ειναι.οποτε να εκμεταλευτεις απο το καθενα τα θετικα του.κατα τα αλλα κανεις δεν μπορει να σου πει με σιγουρια ποιο ειναι καλυτερο.θελει δοκιμη.μπορει πχ με το ενα να εχεις αποσυνδεσεις ενω το αλλο να ειναι πιο stable.το τεστ θα το κανεις εσυ και με βαση τα δικα σου κριτηρια που σε ενδιαφερουν σε ενα ρουτερ. απλα προσεξε το α. 1
Constantine_k Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 αν και απο αυτα τα 2 μαλλον θα εβαζα το Netfaster εν τουτοις. α.η Hol θα σου παρει πισω το ρουτερ αφου το δινουν σαν χρησιδανειο. β.δεν υπαρχει ακριβως καλυτερο η χειροτερο υπαρχει τι σε βολευει.μπορει πχ το zte να εχει χαλια wireless αλλα ναμην σε νοιαζει γιατι πχ δεν το χρησιμοποιεις.η μπορει να εχει χαλια wireless αλλα καλυτερο συγχρονισμο απο το Netfaster.αν τωρα το ενα εχει καλο wireless και το αλλο καλυτερα χαρακτηριστικα σε ολα τα αλλα εκει μπορεις να τα ενωσεις με ενα τροπο.ευκολο ειναι.οποτε να εκμεταλευτεις απο το καθενα τα θετικα του.κατα τα αλλα κανεις δεν μπορει να σου πει με σιγουρια ποιο ειναι καλυτερο.θελει δοκιμη.μπορει πχ με το ενα να εχεις αποσυνδεσεις ενω το αλλο να ειναι πιο stable.το τεστ θα το κανεις εσυ και με βαση τα δικα σου κριτηρια που σε ενδιαφερουν σε ενα ρουτερ. απλα προσεξε το α. Πως ακριβως θα μου παρει πισω το ρουτερ?Βασικα με επαιρναν καμια 10αρια τηλ οταν αλλαξα συνδεση αλλα δν το σηκωνα γιατι υπεθεσα οτι θα με πρηζουν γτ αλλαξα συνδεση,αν ειμαι δυσαρεστημενος κτλ οπως κανουν συνηθως.Παιζει να με παιρναν γιαυτο?
jkoukos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Το γράφει στο συμβόλαιο που υπέγραψες και ισχύει σε όλους του παρόχους που δίνουν τη συσκευή με χρησιδάνειο, διαφορετικά πληρώνεται. Στη HOL κοστίζει 60€. Τους παίρνεις τηλέφωνο και κανονίζουν αυτοί παραλαβή από courier με δικιά τους χρέωση.
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Πως ακριβως θα μου παρει πισω το ρουτερ?Βασικα με επαιρναν καμια 10αρια τηλ οταν αλλαξα συνδεση αλλα δν το σηκωνα γιατι υπεθεσα οτι θα με πρηζουν γτ αλλαξα συνδεση,αν ειμαι δυσαρεστημενος κτλ οπως κανουν συνηθως.Παιζει να με παιρναν γιαυτο? μπορει να σε επαιρναν για αυτο.καλα ας το σηκωνες και ας τους ελεγες απλα βρηκα φτηνοτερα και γεια σας.δεν ηταν αναγκη να πεις και τι τιμη βρηκες.anyway.προληπτικα οπως ειπε ο jkoukos παρτους κανα τηλεφωνο να ερθουν να το παραλαβουν για να τελειωσει αυτο.μην ξαφνικα μετα απο χ καιρο δεις κανα δικηγορικο γραφειο να σε παιρνει και να σου λεει.χρωστατε χ ποσο και δεις οτι τελικα ειναι απο το ρουτερ που απλα σε επερναν τηλεφωνο και δεν το σηκωνες.να ηταν και κανα καλο ρουτερ να πω χαλαλι τοκρατας και το πληρωνεις αλλα οχι δεν αξιζει 60 ευρω για αυτο το ρουτερ.το πολυ οταν τους παρεις τηλεφωνο να σου πουν: ναι σας ψαχναμε τοσο καιρο να σας βρουμε ακομα παντως και να μην σε επαιρναν για αυτο καλο θα ειναι να το δωσεις πισω γιατι καμια εταιρεια δεν χαριζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα