Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα καταρχας . θελω μια μεγαλη βοηθεια γιατι εχω προβλημα με τις επαφες μου. εχω στον υπολογιστη μου αποθηκευμενες ολες τις επαφες σε αρχειο vCard File (.vcf) και τις εχω και σε αρχειο Microsoft Office Excel (.csv).πως μπορω να τις βαλω στην συσκευη μου (LG G2) ??

βοηθειααααααα!!

ελπιζω να ειμαι στο σωστο χωρο για αυτο το θεμα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

αν γινεται χωρις mail  να τις περασω με καλωδιο στο κινητο παρακαλω :)

Δημοσ.

Δεν ξερω αν γινεται με τον ιδιο τροπο σε ολα αλλα συνηθως ετσι το κανουν..περνας το αρχειο στο κινητο σου..πας στις επαφες και ψαξε βρες στις ρυθμησεις εισαγωγη επαφων..καπου θα λεει εισαγωγη επαφων απο καρτα μνημης

Δημοσ.

οταν συνδεω το κινητο με το pc το ανοιγω σαν flashακι και μου βγαζει κατι φακελους.σε ποιον φακελο πρεπει να κανς αποθηκευση το αρχειο επαφων μου? και δεν εχω καθολου καρτα μνημης.ειναι ολα στο κινητο

ευχαριστω!

Δημοσ.

Ριχτα στο gmail σου οπως περιγραφει εδω https://support.google.com/mail/answer/183711?hl=el

και μετα κανε συγχρονισμο στο κινητο σου τις επαφες....

τις εχει στον υπολογιστη...

οταν συνδεω το κινητο με το pc το ανοιγω σαν flashακι και μου βγαζει κατι φακελους.σε ποιον φακελο πρεπει να κανς αποθηκευση το αρχειο επαφων μου? και δεν εχω καθολου καρτα μνημης.ειναι ολα στο κινητο

ευχαριστω!

χυμα με το που το ανοιξεις και σου δειξει ολους του φακελους αρχεια κλπ εκει...οχι σε υποφακελο (μην κανεις και 2 ωρες να το βρεις μετα :P ) στον κεντρικο ας τον πουμε

Δημοσ.

ευχαριστω παρα πολυ παιδια για την βοηθεια.εκανα δουλεια κ εχω ολες τις επαφες αψογα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...