Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 καλησπέρα καταρχας . θελω μια μεγαλη βοηθεια γιατι εχω προβλημα με τις επαφες μου. εχω στον υπολογιστη μου αποθηκευμενες ολες τις επαφες σε αρχειο vCard File (.vcf) και τις εχω και σε αρχειο Microsoft Office Excel (.csv).πως μπορω να τις βαλω στην συσκευη μου (LG G2) ?? βοηθειααααααα!! ελπιζω να ειμαι στο σωστο χωρο για αυτο το θεμα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ αν γινεται χωρις mail να τις περασω με καλωδιο στο κινητο παρακαλω
tombraider Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξερω αν γινεται με τον ιδιο τροπο σε ολα αλλα συνηθως ετσι το κανουν..περνας το αρχειο στο κινητο σου..πας στις επαφες και ψαξε βρες στις ρυθμησεις εισαγωγη επαφων..καπου θα λεει εισαγωγη επαφων απο καρτα μνημης
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 οταν συνδεω το κινητο με το pc το ανοιγω σαν flashακι και μου βγαζει κατι φακελους.σε ποιον φακελο πρεπει να κανς αποθηκευση το αρχειο επαφων μου? και δεν εχω καθολου καρτα μνημης.ειναι ολα στο κινητο ευχαριστω!
mphxths Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Ριχτα στο gmail σου οπως περιγραφει εδω https://support.google.com/mail/answer/183711?hl=el και μετα κανε συγχρονισμο στο κινητο σου τις επαφες....
tombraider Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Ριχτα στο gmail σου οπως περιγραφει εδω https://support.google.com/mail/answer/183711?hl=el και μετα κανε συγχρονισμο στο κινητο σου τις επαφες.... τις εχει στον υπολογιστη... οταν συνδεω το κινητο με το pc το ανοιγω σαν flashακι και μου βγαζει κατι φακελους.σε ποιον φακελο πρεπει να κανς αποθηκευση το αρχειο επαφων μου? και δεν εχω καθολου καρτα μνημης.ειναι ολα στο κινητο ευχαριστω! χυμα με το που το ανοιξεις και σου δειξει ολους του φακελους αρχεια κλπ εκει...οχι σε υποφακελο (μην κανεις και 2 ωρες να το βρεις μετα ) στον κεντρικο ας τον πουμε
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 ευχαριστω παρα πολυ παιδια για την βοηθεια.εκανα δουλεια κ εχω ολες τις επαφες αψογα!
tombraider Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 ευχαριστω παρα πολυ παιδια για την βοηθεια.εκανα δουλεια κ εχω ολες τις επαφες αψογα! nice :-D :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα