Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιππν .... Όταν το κινητό είναι συνδεδεμένο στο wifi όλα είναι μια χαρά. Όταν δεν έχω wifi(και το έχω κλειστο ) και είμαι συνδεδεμένος στο 3g τότε μπαταρία κατεβαίνει πολύ πιο γρηγορα .

Το κινητό είναι το lg optimus 4x hd p880 με cyanogenmod

Δημοσ.

Καλημέρα Ορέστη. Γενικά το 3g το κάνει αυτό σε όλα τα κινητά. Εγώ έχω iphone και πιο πριν windows phone και το ίδιο γινόταν και στα δύο. Όταν δεν το χρειάζεσαι καλό είναι να το κλείνεις ή  για να μην το ξεχνάς κατέβασε κανένα app τύπου battery saver 

Δημοσ.

πλάκα κάνεις? το Wifi είναι αυτό που το γονατίζει... για δες μήπως ενεργοποιείται αυτόματα "βάση τοποθεσίας".

Όσο για το 3G (HSPA) καταναλώνει πολύ λιγότερη μπαταρία σε αντίθεση με το Wifi, απλά δεν πρέπει να το έχεις ανοιχτό όταν δεν το χρειάζεσαι  (όπως και το Wifi).

Αν και τα κινητά είναι έξυπνα (τουλάχιστον της Sony είναι), με το που κλείσει η οθόνη απενεργοποιούνται αυτόματα κάποιες λειτουργίες.

Όσο για την κατανάλωση, στο περίπου θα σου πω ότι με Wifi στο facebook πχ δεν βγάζεις 3-4ωρο, με HSPA βγάζεις πρωί-απόγευμα. (ας πουμε)

Όχι συνεχής χρήση, εκεί θέλει ένα 2ωρο περίπου για το Wifi και 4-5 για το HSPA.

αν τώρα ακους τραγούδια και βλέπεις video (youtube), 1 ώρα πολύ θα σου είναι!!!

Δημοσ.

Παιδιά βρήκα κ μια επιλογή για wifi π λέει πως όταν δεν είναι συνδεδεμένο σε δίκτυο θα κλείνει. Ενω την εχω ενεργοποιήσει όταν περπαταω μου βγάζει ειδοποίηση για νέα δικτυα. Ειναι λογικο ; Νομιζω οτι δεν δουλεύει σωστά.

Πχ. Σήμερα μέσα σε 3 ώρες έχω παει στο 64%(από το 100%) επειδή είμαι σχεδόν συνέχεια στον δρόμο και είμαι με 3g εχτες π ήμουν όλη την μέρα με wifi πήγα στο 60% μετα απο 5-6 ώρες

Δημοσ.

στάνταρ υπάρχει και κάτι άλλο που πρέπει να απενεργοποιήσεις. όταν είχα το windows phone μου το έκανε αυτό όταν είχα ανοιχτά τα cellular data τώρα δεν θυμάμαι και ακριβώς πως το έλεγε. ότι είναι σχετικό με δεδομένα στις ρυθμίσεις σου κλείσε το. πάντως και εμένα το wifi δεν μου καταναλώνει καθόλου μπαταρία ενώ με το 3g ειδικά αν βάλω το gps μέσα σε 2 ώρες δεν έχω τηλέφωνο 

Δημοσ.

Αν μιλάμε για iphone αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι το 3G σε συνδιασμό με Location Services τρώει τα πάντα.

Το wifi επειδή πολλές φορές είμαι σε flight mode αλλα με ανοικτό το wifi τρώει ελάχιστη μπαταρία.

Μιλάμε για idle καταστάσεις πάντα πχ όταν κοιμάμαι. Όχι να πιάνω το τηλ και να ασχολούμαι. Και μόνο που ανάβει η οθόνη η κατανάλωση μπαταρίας είναι μεγάλη.

Αν μπορείς να κλείνεις το 3G, κλείνε το. Δυστυχώς σε κάποια τηλέφωνα δεν υπάρχει αυτή η επιλογή, μπορείς να κλείνεις μόνο τα data services αλλά σε αυτήν την περίπτωση δεν θα σου έρχονται καθόλου email κλπ. 

• Like 1
Δημοσ.

πλάκα κάνεις? το Wifi είναι αυτό που το γονατίζει... για δες μήπως ενεργοποιείται αυτόματα "βάση τοποθεσίας".

Όσο για το 3G (HSPA) καταναλώνει πολύ λιγότερη μπαταρία σε αντίθεση με το Wifi, απλά δεν πρέπει να το έχεις ανοιχτό όταν δεν το χρειάζεσαι  (όπως και το Wifi).

Αν και τα κινητά είναι έξυπνα (τουλάχιστον της Sony είναι), με το που κλείσει η οθόνη απενεργοποιούνται αυτόματα κάποιες λειτουργίες.

Όσο για την κατανάλωση, στο περίπου θα σου πω ότι με Wifi στο facebook πχ δεν βγάζεις 3-4ωρο, με HSPA βγάζεις πρωί-απόγευμα. (ας πουμε)

Όχι συνεχής χρήση, εκεί θέλει ένα 2ωρο περίπου για το Wifi και 4-5 για το HSPA.

αν τώρα ακους τραγούδια και βλέπεις video (youtube), 1 ώρα πολύ θα σου είναι!!!

Φυσικα και το 3G καταναλωνει 3πλασια μπαταρια απο το Wifi.Δεν μπορω να καταλαβω πως εισαι τοσο αντιθετος.Ισα ισα απο οσο ξερω για wifi υπαρχει και power save mode ενω για 3G οχι

• Like 1
Δημοσ.

Αν μπορείς να κλείνεις το 3G, κλείνε το. Δυστυχώς σε κάποια τηλέφωνα δεν υπάρχει αυτή η επιλογή, μπορείς να κλείνεις μόνο τα data services αλλά σε αυτήν την περίπτωση δεν θα σου έρχονται καθόλου email κλπ. 

όντως αυτό δεν το είχα σκεφτεί! το επέλεξα.... στην ουσία η διαφορά του 2g με το 3g είναι η ταχύτητα στο ίντερνετ σωστά; ή έχει και άλλες διαφορές;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...