geodimis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δεν αποτελεί νέα προσφορά (τρέχει πάνω από έτος) απλά δεν βρήκα κάτι σχετικό στο forum. http://office.microsoft.com/el-gr/university/#NumberOfInstallations
chaplin1981 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Το έχω εδώ και ένα χρόνο. Πολύ καλή φάση.
Deathy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 τη σελιδα που σου δινει προιοντα της microsoft αν εισαι φοιτητης τη θυμαται κανεις? που μπανεις με τους κωδικους του πανεπιστημιου
giorginho Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 onthehub.com εχει γινει, νομιζω κατι ειχα αναφερει κι εγω περι "φοιτητικου office" πριν αρκετο καιρο, κανα 2μηνο περιπου πριν την εναρξη της ισχυς της προσφορας (τοτε περιπου που ειχε ανακοινωθει δηλαδη)... καποιες σχολες/τμηματα το εχουν νομιζω και δωρεαν, ιδιως τα Κεντρα Υποστηριξης Δικτυου κλπ αν εχει καποιος καμια ακρη, δε ξερω, απο το site παντως αυτο φανηκε.
achilles_g_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Στο dreamspark δίνει το office 2007 δωρεάν.
Razor_7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 τη σελιδα που σου δινει προιοντα της microsoft αν εισαι φοιτητης τη θυμαται κανεις? που μπανεις με τους κωδικους του πανεπιστημιου Πας εδώ και στο πλαίσιο κάτω δεξιά βάζεις το όνομα του ιδρύματος στα αγγλικά (π.χ. national technical university of athens). εναλλακτικά γοογλάρεις onthehub και μετά το ίδρυμα (π.χ. onthehub ntua)
angmar Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Πως ακριβώς γίνεται η επαλήθευση της φοιτητικής ιδιότητας στην προσφορά του Office 365, ζητάει τίποτα έγγραφα κλπ ή μπορεί να την αγοράσει όποιος να ναι;
gouglis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Οταν αγοραζεις office ή windows εχουν αυτοκολητα τα οποια εισαι υποχρεωμενος να τα κολησεις πανω στο pc και τ αοποια ειναι αποδεικτικα οτι διαθετεις αδεια χρησης. Σε αυτην την περιπτωση τι γινεται; Στα στελνουν ταχυδρομικως; Επισης αν χασεις την φοιτητικη ιδιοτητα, τι γινεται;
arxaggelos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Στο dreamspark δίνει το office 2007 δωρεάν. Όχι, είναι μόνο το SP1.
achilles_g_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Όχι, είναι μόνο το SP1. 'Οταν λες μόνο τι εννοείς?
Jimnie Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 'Οταν λες μόνο τι εννοείς? Ότι έχει μόνο το αρχείο που αναβαθμίζει υπάρχουσα εγκατάσταση office 2007 σε 2007sp1. Παλαιότερα έδινε πλήρεις εκδόσεις visio 2010 & project 2010, autoroute 2011. Τώρα έχω καιρό να ψάξω ποιο λογισμικό δίνει. 1
achilles_g_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Ότι έχει μόνο το αρχείο που αναβαθμίζει υπάρχουσα εγκατάσταση office 2007 σε 2007sp1. Παλαιότερα έδινε πλήρεις εκδόσεις visio 2010 & project 2010, autoroute 2011. Τώρα έχω καιρό να ψάξω ποιο λογισμικό δίνει. Κι εγώ νόμιζα ότι απλά έχει ενσωματωμένο το sp1. Όντως έχει μόνο στο sp
oceanborngr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Οταν αγοραζεις office ή windows εχουν αυτοκολητα τα οποια εισαι υποχρεωμενος να τα κολησεις πανω στο pc και τ αοποια ειναι αποδεικτικα οτι διαθετεις αδεια χρησης. Σε αυτην την περιπτωση τι γινεται; Στα στελνουν ταχυδρομικως; Επισης αν χασεις την φοιτητικη ιδιοτητα, τι γινεται; Εγω εκανα login με τα στοιχεια που εχω στο μηχανογραφικο κεντρο στο Πολυτεχνειο Κρητης, Πολυ μεγαλη η ποικιλια σε developing software, αν και το πρωτο μου dowload θα ειναι τα Windows 8.1, για δοκιμη Προσοχη βεβαια γιατι στο License Agreement λεει οτι οποιοδηποτε λειτουργικο πρεπει να εγκατασταθει σε Η/Υ οπου προυπηρχαν αυθεντικα Windows!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα