Προς το περιεχόμενο

RAM για MacBook Pro 13'' 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού έβγαλα off το MacBook Pro 13'' 2009 (2x4GB 1067MHz) που είχα, αγόρασα ένα MacBook Pro 13'' 2011 (2x2GB 1333MHz). Η ερώτησή μου είναι η εξής: μπορώ να χρησιμοποιήσω τα 8GB RAM από το παλιό παρά τη διαφορετική συχνότητα λειτουργίας; Αν όχι, τα 2x8GB 1333MHz τα βρήκα στα 180ε από εξωτερικό.

Δημοσ.

Αφού έβγαλα off το MacBook Pro 13'' 2009 (2x4GB 1067MHz) που είχα, αγόρασα ένα MacBook Pro 13'' 2011 (2x2GB 1333MHz). Η ερώτησή μου είναι η εξής: μπορώ να χρησιμοποιήσω τα 8GB RAM από το παλιό παρά τη διαφορετική συχνότητα λειτουργίας; Αν όχι, τα 2x8GB 1333MHz τα βρήκα στα 180ε από εξωτερικό.

το αντίθετο...δηλαδή να βάλεις τις νέες μνήμες στο παλιο μηχάνημα γίνεται σίγουρα..απλα βεβαια θα κατεβει ομχρονισμος τους στα 1067

μια ερωτηση

τι εννοείς έβγαλες τον παλιο σου off?

τι έπαθε?

όσο για τις νέες μνήμες...νομίζω μπορείς να βρεις και καλύτερες τιμες

μοιάζει λίγο ακριβό το ποσο που βρήκες...in my opinion

Δημοσ.

Την αποφράδα 2η μέρα του έτους έπεσε ένα μεγάλο ποτήρι coca cola πάνω του. Το αποτέλεσμα είναι χαλασμένο motherboard. Ούτε με καθάρισμα, ούτε με πλύσιμο έστρωσε.

Βρήκα και από Ελλάδα μνήμες σε καλύτερη τιμή. Απλά έλεγα μήπως βολευτώ με τις παλιές για λίγο καιρό.

Δημοσ.

Την αποφράδα 2η μέρα του έτους έπεσε ένα μεγάλο ποτήρι coca cola πάνω του. Το αποτέλεσμα είναι χαλασμένο motherboard. Ούτε με καθάρισμα, ούτε με πλύσιμο έστρωσε.

Βρήκα και από Ελλάδα μνήμες σε καλύτερη τιμή. Απλά έλεγα μήπως βολευτώ με τις παλιές για λίγο καιρό.

αουτς!μακρυα τα ποτηρια με υγρά από τα macbook!

όπως σου εοπα και παραπάνω ξέρω σίγουρα πως γίνεται το αντίθετο από αυτό που ψάχνεις σιγουρα

για τις παλιές στο νέο δεν ξέρω αλλα πιθανολογώ πως όχι δεν μπορείς 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...