Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1.

https://www.skroutz.gr/s/4311894/Toshiba-Satellite-L50-A-1D9-i5-4200M-4GB-750GB.html

2.

https://www.skroutz.gr/s/3418426/Asus-A56CB-XX175H-i7-3537U-4GB-500GB.html

ποιο πιστευετε ειναι καλυτερο απο αυτα τ 2?

και τελος εχετε καποια αλλη προταση στα 600-700ευρω?

εχει χαλασει το πληκτρολογιο κ δν μπορω να γραψω πολλα ^

Δημοσ.

Προσωπικά θα επέλεγα το Toshiba (λόγω νεότερου επεξεργαστή, και επειδή δεν είναι Acer :P ).

Παίζεις παιχνίδια; Για τι χρήση είναι;

• Like 1
Δημοσ.

Παίζεις παιχνίδια; Για τι χρήση είναι;

Και για παιχνιδια ναι, πχ league of legends,World of Warcraft  ισως

και προγραμματα οπως photoshop.

Δημοσ.

βρηκα κ αυτο εδω

καποιος να μου πει τη γνωμη τ σχετικα με αυτα τ λαπτοπ?

πολυ καλα χαρακτηριστικα αλλα με χαλαει το οτι εχει καρτα γραφικων amd...ειμαι κατα των amd..ειδικά σε θεμα επιδοσεων και θερμοκρασιων..ψαξε ιδια μαρκα ιδια χαρακτηριστικα αλλα με αλλη καρτα γραφικων..

Δημοσ.

πολυ καλα χαρακτηριστικα αλλα με χαλαει το οτι εχει καρτα γραφικων amd...ειμαι κατα των amd..ειδικά σε θεμα επιδοσεων και θερμοκρασιων..ψαξε ιδια μαρκα ιδια χαρακτηριστικα αλλα με αλλη καρτα γραφικων..

Απάντηση γεμάτη επιχειρήματα γιατι είσαι κατά της AMD !

Εμένα μου εχουν χαλάσει 3 λαπτοπ με κάρτες γραφικών της nvidia !! Τι πρέπει να κάνω ? Διαδήλωση στο Σύνταγμα ?

Προσέχετε τι γράφετε ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ !

Δημοσ.

Απάντηση γεμάτη επιχειρήματα γιατι είσαι κατά της AMD !

Εμένα μου εχουν χαλάσει 3 λαπτοπ με κάρτες γραφικών της nvidia !! Τι πρέπει να κάνω ? Διαδήλωση στο Σύνταγμα ?

Προσέχετε τι γράφετε ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ !

Ανέφερα-πρότεινα πουθενα nvidia και δεν το θυμάμαι ?? στη προκειμενη περιπτωση εσυ προσεχε τι γραφεις και ασε τα ΕΛΕΟΣ.. δεν μιλάς σε κανένα αρχάριο..ξέρεις δεν υπάρχουν μόνο nvidia και amd...θα μπορουσα να εννοω αλλες 500 κάρτες...επίσης οι ιστοριες με τις nvidia (ας πούμε hp-dv9000) ειναι γνωστες και αποτελουν παρελθόν..και για να μιλησω με αναλογιες...στις  amd οι 10/10 εχουν θερμοκρασιακα προβληματα και υπερθερμανσεις σε τετοιο σημειο,που να μην τα βγαζουν περα οι ψυκτρες με χαλκοσωλήνα..αντιθετα στις nvidia οι 5/10 σημερα θα παρουσιαζουν υπερθερμανση(ελεγχόμενη όμως),και αυτη λόγω βαριάς χρήσης,όχι idle...σε αντίθεση με τις amd που σε idle χτυπάνε θερμοκρασίες αερόθερμου...

Δημοσ.

Εγώ θα έπαιρνα τον Toshiba...  B)

απο αποψη αντοχης ναι ! ειναι σκυλια το παραδεχομαι ! η θερμοκρασιες δεν θα του αρεσουν καθολου ομως..οι επιδοσεις ειναι αναλογα με το μοντέλο..

Δημοσ.

Ανέφερα-πρότεινα πουθενα nvidia και δεν το θυμάμαι ?? στη προκειμενη περιπτωση εσυ προσεχε τι γραφεις και ασε τα ΕΛΕΟΣ.. δεν μιλάς σε κανένα αρχάριο..ξέρεις δεν υπάρχουν μόνο nvidia  amd...θα μπορουσα να εννοω αλλες 500 κάρτες...

?????

για πες μου μια...(εκτος απο τις ενσωματωμενες στους cpu της intel)

• Like 1
Δημοσ.

Ποοοοο ρε δεν αντέχω άλλο...... Είσαι λοιπόν fanboy της Sony και της nVidia, μπράβο σου!!! Πες μας τώρα είναι καλύτερο να προτιμήσει ένα φορητό με κατώτερη κάρτα γραφικών nVidia απ ότι έναν με ανώτερη amd. Σε πληροφορώ ότι τα προβλήματα υπερθέρμανσης πλέον έχουν πάψει να υπάρχουν, εκτός ορισμένων εξαιρέσεων (π.χ. SLI/crossfire σε φορητό). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...