@_zerocool Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δεν έπαιξα άλλο game εκτός από benchmark που έτρξα που είχα κανονικά 70-95% usage στην gpu. Μόλις τώρα μου έκλεισε δυο φορές με θερμοκρασία 44 βαθμούς. Τα έβαλα στο deafult μέχρι να πάρω άλλο κουτί. 400r έχω υπόψιν. Κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά η λίγοτερα με 6 υποδοχές για δίσκους;
AiWaaa Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 44 που στον cpu στα cores στα vrm ? Δωσε μας μια εικόνα απο το σύστημα σου σε idle να συγκρίνω με το δικό μου παρόμοιο build εχουμε και μετα σε load
@_zerocool Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Vrm idle 38 load 49 CPU idle (oti nane) load 52 Αυτά είναι στα 4.2 με auto όλα. Και default: Vrm idle 30 load 49 CPU idle (oti nane) load 42 με Prime αυτά. ΥΓ: Τώρα που το έλεγξα με oc και χωρίς έχω το ίδιο σε vrm.
AiWaaa Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Οταν είμαι σε Idle στα 4.2: http://prntscr.com/2lphwj Και με λιγάκι prime: http://prntscr.com/2lpiss Οι θερμοκρασίες σου είναι πολύ καλές δεν νομίζω να ευθύνονται αυτες για το shutdown. Βλέπις και τα δικά μου οτι παίζουμε κοντά.
@_zerocool Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Σε μένα η Tmpin 1 μου ανέβαζει περισότερο. Βασικά rr και όχι shutdown. Δεν ξέρω τι παίζει, κανα χαλασμένο board να έχω; Έχω και θέμα με το δίκτυο, όταν βάλω κάτι updates από windows (δεν έχω εντοπύση ακόμα ποιο) δεν κάνει connect στο δίκτυο μετά. Λεει unidentified. :/
AiWaaa Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Εξαρτάται και με το κουτί σου. Οταν αλλάξεις θα είσαι καλύτερα. Εγω παίζω μπάλα με το 500r. Θεμα με software ειναι λογικα αν ηταν δεν θα έπαιζε με κανεναν driver. Επίσης κατι ακόμα τι vcore έχεις σε stock ?
@_zerocool Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέχρι 1,32 με παει στο Prime. Αλλά πηδάει και εκεί και η συχνότητα πρός το κάτω αλλά και τα volts. Είναι λογικό;
AiWaaa Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Αχά αυτό το έχω προσέξει και σε μένα. Η μοναδική λύση μέχρι τώρα εινaι μεσα απο το amd overdrive να ξετικάρεις το turbo να πατάς apply το τικάρεις ξανά και μετά παλι apply. Και δεν το ξανακάνει. Σε βαρία games δεν μοy το έχει κάνει ποτέ το έχω δει μονο στο intelburntest πουθενά αλλοy ουτε occt ουτε prime.
@_zerocool Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Ναι έφτιαξε με το overdrive. Εσυ στα πόσα έχεις των επεξεργαστή; Δεν βάζεις και μια το ΛοΛ να μου πεις τι παίζει με το δικό σου σύστημα.
AiWaaa Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Τον έχω πάει μέχρι τα 5.0 σταθερά έτυχα σε καλό κομμάτι. Τώρα παίζει στοκ δεν μου χρειαζεται προς το παρον κατι παραπάνω. Λολ παίζω κανονικα ολα very high και 60 fps σταθερα παντα με v-sync on, Mονο στο αραμ μου κάνει θεματα αλλα ειναι απο το mode του παιχνιδιου, Τι θελεις να δεις απο το lol στο σύστημα μου ακριβως ?
@_zerocool Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Βάλε uncapped και πες μου ποσα βγάζεις αφου έκαναν spawn τα minions και τι gpu usage έχει. Αν θέλεις να το κάνεις και στα 5Ghz να δούμε διαφορά.
AiWaaa Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Στα 4.2 μέσο ορο 150 fps(κατω απο 140 δεν ειδα) και η gou στα 40 τα εκατο. Αμα περιμένεις λιγακι θα σου πω και για τα 5. Oταν δεν υπηρχαν μινιονς επιανα κατι 400ρια.. Λοιπον στα 5 βγάζω μέσο όρο 210+ δεν έπεσαν καθόλου κατω απο 200 και χρήση κοντα στα 50 τα εκατό. Επίσης έχω 2 μονιτορς στο ενα το λολ στο αλλο hd live streaming Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2014 από AiWaaa
Ntinaras Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Αν λαγγάρει ο isp σου ή ο game server, πέφτουν τα fps. αυτο που το διαβασες?στο cosmopolitan? φυσικα και δεν ισχυει,ειναι τελειως ανεξαρτητο το ενα με το αλλο.
Ziant Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 αυτο που το διαβασες?στο cosmopolitan? φυσικα και δεν ισχυει,ειναι τελειως ανεξαρτητο το ενα με το αλλο. Σε μένα οταν λαγγάρει πέφτουν τα fps, σε σένα δείχνει διαφημίσεις
TheELF Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Το ότι σταματάει να βγάζει καρέ και οπότε ουσιαστικά είναι στα 0fps (που δεν είναι) δεν είναι το ίδιο με το να πέφτουν τα fps. Είναι σαν να λες ότι όταν πατάς την παύση σε ένα έργο πέφτουν τα fps.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα