Προς το περιεχόμενο

Windows 8.1 original key

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το γνήσιο κλειδί για τα windows 8.1 pro  και θέλω να μάθω τον τρόπο ώστε να το περάσω .

Όταν επιλέγω στο σύστημα  Ενεργοποίηση των Windows μου βγάζει ένα παράθυρο και μου λέει .....(εικόνα)

Πως μπορώ να περάσω το κλειδί χωρίς να εξαναγκαστώ ,  να περάσω καινούριο λειτουργικό ;

post-285477-0-52559900-1389919350_thumb.jpg

Δημοσ.

Το κλειδί το ζητάει κατα την εγκατάσταση κ όταν αυτη τελειώσει κανει ενεργοποίηση απο το Internet.

Δε σου ζήτησε το κλειδί εσένα;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Τι εννοείς παρενέργειες; Όπως λέμε τρέμουλο, ατονία, κλπ;

Κάνεις επανεκκίνηση και αν η έκδοση που εχεις ταιριάζει με την έκδοση του κλειδιου σου, τοτε μόλις γίνει η online ενεργοποίηση θα εισαι άρχοντας

Δημοσ.

Το κλειδί δούλευε σε άλλον υπολογιστή , εκείνος άλλαξε windows . μπορεί να χρησιμοποιείτε  σε οποιονδήποτε υπολογιστή ( στην ίδια έκδοση φυσικά )  χωρίς κανένα περιορισμό ; 

Δημοσ.

Οχι, κανονικα θα πρεπει πριν, να γινει μεταφορα των windows, απο τον υπολογιστη αυτου που ειχε το συγκεκριμενο κλειδι, στον δικο σου υπολογιστη, για να ενεργοποιηθουν νομιμα τα windows, τουλαχιστον αυτο ισχυει στα 7.

Δημοσ.

έχει κενό. Αν το δοκίμαζες και με κενό θα είχε λυθεί η απορία σου

όσο για το κλειδί των 8 εχω τις αμφιβολίες μου αν θα δουλέψει. Δοκίμασε και πες μας τα αποτελέσματα

Δημοσ.

Παίρνω ένα σφάλμα το οποίο έχω πάρει και σε άλλες περιπτώσεις .... εκτελεσα  και την εντολή που μου αναφέρει αλλά δεν μου έβγαλε κάτι .

post-285477-0-83650400-1389960882_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...