00 George 00 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Έχω το γνήσιο κλειδί για τα windows 8.1 pro και θέλω να μάθω τον τρόπο ώστε να το περάσω . Όταν επιλέγω στο σύστημα Ενεργοποίηση των Windows μου βγάζει ένα παράθυρο και μου λέει .....(εικόνα) Πως μπορώ να περάσω το κλειδί χωρίς να εξαναγκαστώ , να περάσω καινούριο λειτουργικό ;
mikelamar Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Το κλειδί το ζητάει κατα την εγκατάσταση κ όταν αυτη τελειώσει κανει ενεργοποίηση απο το Internet. Δε σου ζήτησε το κλειδί εσένα; Sent from my iPhone using Insomnia
00 George 00 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Απέκτησα το κλειδί μετά την εγκατάσταση , υπάρχει τρόπος να το περάσω .
macabre_sunsets Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Άνοιξε ένα command prompt με δικαιώματα διαχειριστή και γράψε το ακόλουθο: slmgr -ipk XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX όπου ΧΧΧΧΧ το κλειδί σου.
00 George 00 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Όταν βάλω το κλειδί θα κάνω επανεκκίνηση και λογικά θα εμφανιστεί , παρενέργειες υπάρχουν ;
arc Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Τι εννοείς παρενέργειες; Όπως λέμε τρέμουλο, ατονία, κλπ; Κάνεις επανεκκίνηση και αν η έκδοση που εχεις ταιριάζει με την έκδοση του κλειδιου σου, τοτε μόλις γίνει η online ενεργοποίηση θα εισαι άρχοντας
00 George 00 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Το κλειδί δούλευε σε άλλον υπολογιστή , εκείνος άλλαξε windows . μπορεί να χρησιμοποιείτε σε οποιονδήποτε υπολογιστή ( στην ίδια έκδοση φυσικά ) χωρίς κανένα περιορισμό ;
Sirios8e Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Οχι, κανονικα θα πρεπει πριν, να γινει μεταφορα των windows, απο τον υπολογιστη αυτου που ειχε το συγκεκριμενο κλειδι, στον δικο σου υπολογιστη, για να ενεργοποιηθουν νομιμα τα windows, τουλαχιστον αυτο ισχυει στα 7.
00 George 00 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Στης εντολές που αναφέρεις αφήνεις καινά, είναι συνεχόμενη σειρά τον γραμμάτων ; slmgr -ipk XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX
arc Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 έχει κενό. Αν το δοκίμαζες και με κενό θα είχε λυθεί η απορία σου όσο για το κλειδί των 8 εχω τις αμφιβολίες μου αν θα δουλέψει. Δοκίμασε και πες μας τα αποτελέσματα
00 George 00 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Παίρνω ένα σφάλμα το οποίο έχω πάρει και σε άλλες περιπτώσεις .... εκτελεσα και την εντολή που μου αναφέρει αλλά δεν μου έβγαλε κάτι .
arc Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Και όταν τρέχεις την εντολή που σου γράφει το μήνυμα, τι εμφανίζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα