Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τα καλύτερα προγράμματα νομίζω που κυκλοφορούν. Εγώ έχω το cosmote 20 και θα το αλλάξω λόγω ιντερνετ :P. Δεν είμαι σίγουρος για το αν έπρεπε να μπει εδώ οπότε αν έκανα λάθος σχωράτε με :P

Δείτε τι προσφέρει

Μηνιαίο πάγιο 20 €
Και αν επιλέξεις την έκπτωση παγίου αντί επιδότησης, το πάγιο σου θα είναι 15 €
Δωρεάν λεπτά προς COSMOTE 1500'
Δωρεάν λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα 500'
Δωρεάν SMS 100
Δωρεάν MB 2 GB
Αυτόματη μηνιαία ανανέωση υπολοίπου 1 €

Δημοσ.

καθολου καλη προσφορα....

η cosmote ως συνηθως πολυ πισω...

Κατ'αρχην μου εκανε εντυπωση που δινει μονο 1 ευρω το μηνα, ειδα την αισθηση οτι τα καρτοσυμβολαια δινανε τουλαχιστον το 30% της αξιας του παγιου σε "καρτα" (και βεβαια εξατμιζοταν το ποσο γιατι ηταν πολυ ελειπεις οι αλλες παροχες τους και το ξοδευες αλλα τεσπα)

Αποκει και περα, με 15ε στα αλλα φοιτητικα εχεις κανε παπαδες... δηλαδη σε CU μπορεις με 15ε να διαλεξεις αναμεσα σε :

3000 λεπτα προς ολους (3λεπτη μινιμουμ χρεωση αλλα who cares με τοσο χρονο?) και 850mb internet

ή

2400 λεπτα προς ολους (3λεπτα) + 200 sms προς ολους + 1450mb internet και 1 ευρω ρεστα

οποτε τι να πει η cosmote με αυτη τη μουφα που σε αναγκαζει κιολας να ριξεις το 15αρι σων και καλα καθε μηνα...

• Like 2
Δημοσ.

Καταρχήν η τιμή μετά φόρου διαμορφώνεται στα 16,8. Έχω το συγκεκριμένο πακέτο. Και απλά να αναφέρω ότι τα λεπτά προς όλους έχουν χρέωσει 1λεπτό minimum και επείσης τα sms είναι προς όλα τα εθνικά δίκτυα.

Δημοσ.

παιδια δεν ξερω τι παιζει με τα αλλα δικτυα. απλα εγω εχοντας το cosmote 20 ενθουσιαστηκα απο την προσφορα γιατι αυτο που ειχα δεν μου προσεφερε τιποτα γιαυτο το ανεβασα

Δημοσ.

Χέστηκε η cosmote για το τι δίνει η voda, δεν έχει ανάγκη να χτυπήσει τις προσφορές της

Το μεγαλύτερο ποσοστό φοιτητών το έχει μαζέψει στο μαντρί του whats up

Ακόμη θυμάμαι τη προσφορά της wind που είχα 1500'+1500sms προς F2G + 1,5GB αυτόματα κάθε μήνα χωρίς τίποτα. Ούτε ανανέωση ούτε €

Και αναγκάστηκα να βάλω και γω whats up γιατί:

-Δώσε μου τον αριθμό σου

-693...

- :confused: Δεν έχεις whats up?(=δε σε παίρνω-δε σου στέλνω)

σταδιάλα

• Like 2
Δημοσ.

εφοσον εισαι φοιτητης ομως, δε βλεπω το λογο να μην πας και εσυ σε vodafone...πραγματικα εχεις χασει πολυ καιρο και εχεις χαρισει ηδη πολλα λεφτα στην cosmote...

Δημοσ.

Οι περισσότεροι φοιτητές-τριες με 1500 λεπτα προς what's up και 500 λεπτά προς όλους (what's up) είναι καλυμένοι. Από την στιγμή που μπορούν να τους παίρνουν και οι φίλοι-ες , γκομενοι-ες που ενδεχομένως θα έχουν τα ίδια είναι κάτι παραπάνω καλυμένοι. Ενώ αν ήταν στην voda δεν θα είχαν την δυνατότητα αυτή. Είναι η δύναμη της συνήθειας και το γεγονός ότι δεν μπορείς να σηκώσεις 10-20 άτομα με τα οποία μιλάς σε καθημερινή βάση και να πάτε στην voda...

Δημοσ.

Οι περισσότεροι φοιτητές-τριες με 1500 λεπτα προς what's up και 500 λεπτά προς όλους (what's up) είναι καλυμένοι. Από την στιγμή που μπορούν να τους παίρνουν και οι φίλοι-ες , γκομενοι-ες που ενδεχομένως θα έχουν τα ίδια είναι κάτι παραπάνω καλυμένοι. Ενώ αν ήταν στην voda δεν θα είχαν την δυνατότητα αυτή. Είναι η δύναμη της συνήθειας και το γεγονός ότι δεν μπορείς να σηκώσεις 10-20 άτομα με τα οποία μιλάς σε καθημερινή βάση και να πάτε στην voda...

απο περσι που εβαλα το συγκεκριμενο της voda, δε χρειαστηκε να σκεφτω ποτε ποιον καλω ουτε και να σηκωσω κανεναν να μεταφερθει....γιατι πολυ απλα ειναι τοσο πολυς ο δωρεαν χρονος ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ, που απλα τους παιρνω εγω παντα ακομα και αν εχουν προβλημα καποιοι με τις χρεωσεις...

Προσωπικα δε ξοδευω καν τα 1200 λεπτα το μηνα, και παρ'ολ'αυτα βαζω αυτο το πακετο και οχι το αλλο με τα 1000 λεπτα (που σημειοτεον μου το δινει μονο 4 ευρω!) απλα γιατι θελω και τα 100 μυνηματα... Αλλα φαντασου και να τα ετρωγα τα 1200 λεπτα μετα εχω 1000 λεπτα ανα 4 ευρω....ε ποσο να μιλησω ο πουστης, 3200 λεπτα? ΟΚ, 15 ευρω...

Το καλυτερο δε απ'ολα ειναι οτι αν ψαχτεις λιγο, υπαρχει η δυνατοτητα να ανανεωνεις το πακετο σου 1 μερα πριν ληξει και να κουβαλας μαζι σου και οσα λεπτα δε μιλησες! Δηλαδη αν 1η του μηνος εχω βαλει το 7ε/1200 λεπτα πακετο και στις 30 εχω μιλησει ας πουμε 800 λεπτα, αν κανω τοτε ανανεωση και πληρωσω παλι 7 ευρω χωρις να το αφησω αλλη 1 μερα να ληξει, τοτε θα εχω για αλλες 30 μερες 1600 λεπτα! (1200+400 απο το προηγγουμενο). Και αυτο μπορεις να το κανεις συνεχεια και να κουβαλας μαζι σου απειρο χρονο πρακτικα να τον ξοδεψεις σε τιποτα γιορτες (λεμε τωρα σιγα μη τα καταφερεις...)...

Σα να μην εφτανε δηλαδη οτι ειναι τσαμπα το κοστος/λεπτο ομιλιας, με το παραπανω κολπακι εχεις και απειρο χρονο σχεδον αποθεμα για οποτε τυχον το ξεφτυλησεις...

Δημοσ.

εγώ μαζί σου ειμαι και συμφωνώ ότι αξίζει και με το παραπάνω να πας στην voda ή στην wind γενικά σε όποια συμφέρει περισσότερο και σου δίνει περισσότερα σε σχέση με τα χρήματα που πληρώνεις. απλά σου έδωσα το σκεπτικό του 90% των χρηστών καρτοκινητής της cosmote(what's up) και το λόγο που η συγκεκριμένη εταιρία δεν δίνει αυτά τα παραπάνω που δίνουν οι άλλες εταιρίες κινητής.

Δημοσ.

Εγώ ως φοιτητής εδώ και 4 μήνες χρησιμοποιώ vodafone και cosmote παράλληλα και κατέληξα σε cosmote διότι έχει αρκετά καλύτερες ταχύτητες στο internet, κάτι που με ενδιαφέρει πάρα πολύ

Δημοσ.

Τι σχέση έχει αυτό το θέμα με προσφορά; Πληρώνεις 20 ευρώ το μήνα για κινητό, σαν φοιτητής και είσαι ευχαριστημένος; Τα ίδια πληρώνω εγώ σαν επαγγελματίας και έχω πολύ περισσότερα λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα από σένα! Υπάρχουν πολύ καλύτερες προσφορές σε φοιτητικά!

Απορώ που δεν έχει κλειδωθεί ακόμα.

Δημοσ.

Το καλυτερο δε απ'ολα ειναι οτι αν ψαχτεις λιγο, υπαρχει η δυνατοτητα να ανανεωνεις το πακετο σου 1 μερα πριν ληξει και να κουβαλας μαζι σου και οσα λεπτα δε μιλησες! Δηλαδη αν 1η του μηνος εχω βαλει το 7ε/1200 λεπτα πακετο και στις 30 εχω μιλησει ας πουμε 800 λεπτα, αν κανω τοτε ανανεωση και πληρωσω παλι 7 ευρω χωρις να το αφησω αλλη 1 μερα να ληξει, τοτε θα εχω για αλλες 30 μερες 1600 λεπτα! (1200+400 απο το προηγγουμενο). Και αυτο μπορεις να το κανεις συνεχεια και να κουβαλας μαζι σου απειρο χρονο πρακτικα να τον ξοδεψεις σε τιποτα γιορτες (λεμε τωρα σιγα μη τα καταφερεις...)...

Σα να μην εφτανε δηλαδη οτι ειναι τσαμπα το κοστος/λεπτο ομιλιας, με το παραπανω κολπακι εχεις και απειρο χρονο σχεδον αποθεμα για οποτε τυχον το ξεφτυλησεις...

Τι κολπάκι ακριβώς είναι αυτό; αφού υποτίθεται ότι στο παράδειγμα σου τα 400' θα χαθούνε την 30η μέρα, εσύ πως τα καταφέρνεις και το ξεγελάς και μεταφέρονται;

Το ακόμα πιο κορυφαίο είναι ότι την πρώτη φορά που θα ενεργοποιήσεις το vodafone cu xclusive με τα 7Ε σου δίνει μεν τα 1200' προς όλους και άλλα 1000' επιπλέον προς όλους -αυτό δεν το κατάλαβα γιατί- σύνολο 2400' ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ και άλλα 600' προς CU (αδιάφορο εντελώς). 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...