Προς το περιεχόμενο

New monitor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello Insomnia Community

Σκέφτομαι που λέτε παιδιά να πάρω μια pc monitor.

Θα είναι για 90% gaming και 10% ευρεία χρήση (ταινίες κτλ)

Από όσα έχω ψάξει για τέτοια λειτουργία θέλουμε monitors με μεγάλα fps και μικρός ms.

Tα λεφτά φτάνουν περίπου στα 200-300 ευρώ στο ζόρι.
Δημοσ.

Δηλαδή θες monitor TN με 120hz /144hz   1-3ms 

η ένα μόνιτορ στα 60hz IPS κατάλληλο για games ;

απλά να ξέρεις ότι για 120hz+ monitor θες πάνω από 300€ και πρέπει να έχεις και το ανάλογο PC για να σου βγάλει 120hz σε νεότερα games

Δημοσ.

<p>Ρίξε μια ματιά <a data-ipb='nomediaparse' href='http://shop.fnatic.com/collections/monitors'>http://shop.fnatic.com/collections/monitors</a> + 16,5€ μεταφορικά. Το παρήγγειλα προχθές καθώς μίλησα με την eizo hellas τηλεφωνικά και με διαβεβαίωσαν ότι η εγγύηση είναι 5ετή παγκόσμια και καλύπτεσαι από Ελλάδα. </p>

Ωραία.Να το χω υπόψην.

Δημοσ.

Ωραία.Να το χω υπόψην.

Μου είπε βέβαια και το αστείο: καλύπτεσαι κανονικά αλλά αυτοί που έχουν αγοράσει απο εμάς έχουν προτεραιότητα. Ρωτάω: Tι εννοείτε? Στους χρόνους επισκευής μου απάντησε.

• Like 1
Δημοσ.

και εγώ αυτήν θα αγοράσω.

υπάρχει κάτι καλύτερο ποιοτικά και όσο αφορά την ζωντάνια των χρωμάτων?

για photoshop και illustrator πως τα πάει?

Δημοσ.

Δηλαδή θες monitor TN με 120hz /144hz   1-3ms 

η ένα μόνιτορ στα 60hz IPS κατάλληλο για games ;

απλά να ξέρεις ότι για 120hz+ monitor θες πάνω από 300€ και πρέπει να έχεις και το ανάλογο PC για να σου βγάλει 120hz σε νεότερα games

H καρτα μου ειναι η gtx770 οποτε δεν νομιζω να εχει θεμα. :) 

Αλλα δεν θα μπορουσα με τιποτα να ξεπερασω τα 300 ευρω.

Δημοσ.

Να ενημερωσω οτι η EIZO Hellas ΔΕΝ σου αλλαζει την οθονη εαν εχει 2-3 dead pixels και ειναι αγορασμενη απο το SITE που προανεφερες 

Ούτε από την ίδια την Hellas αγορασμένη να είναι δεν στην αλλάζει. Ευτυχώς ήμουν τυχερός! Το monitor δείχνει πολύ καλά χωρίς να πειράξεις καθόλου τις ρυθμίσεις.Μία ημέρα το έχω και ακόμα το ψάχνω. Η ιδέα του remote στην αρχή με ξένισε αλλά αποδεικνύεται πολύ βολικό.

Δημοσ.

Το Remote το χρησιμοποιω ΚΑΘΕ μερα ειναι MUST . Εαν βρεις τις ρυθμισεις που σε κανουν να νοιωθεις καλα με αυτο που βλεπεις το συζηταμε για να συγκρινουμε . Και εγω εχω φαει μερες επι ημερων με τις ρυθμισεις της . Ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...