Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γεια σας Insomnia Community

Θα ήθελα που λέτε ένα laptop, για ευρεία χρήση, με τιμή γύρω στα 300-400 ευρώ

Που λέτε είδα αυτό και μου φάνηκε καλο για την τιμή του (ακόμα και αν είναι Turbo-X)Link.png Site: Auto

Αλλα επειδή δεν είμαι και τρελός λάτρεις της Turbo-X θα ήθελα να μου προτείνεται κάτι.

Το laptop είναι για ευρεία χρυσή όπως προείπα, αλλα θέλω να έχει ξεχωριστή κάρτα γραφικών για να έχει και κάποια χρονια ζωής.
Δημοσ.

οχι και turbox...μακρια απο πλαισιο..λαπτοπ χαμηλα ποιοτικα,πλαστικα,με προβληματα θερμοκρασιων-υπερθερμανσης,και το βασικο υποστηριξη του πλαισιο χαχα...400 ευρω για tubox πολλα λες...ψαξε αλλη μαρκα με πολυ καλυτερα specs ποιοτητα χωρις προβληματα υπερθερμανσης και καλα χαρακτηριστικά...πληροφοριακα...μακρια απο hp toshiba...

Δημοσ.

Πάντως το TurboX καλό φαίνεται για τα λεφτά του.

Λίγο ο επεξεργαστής φαίνεται πολύ αδύναμος, αλλά απ' την άλλη μιλάμε για 300 ευρώ.

Επίσης, μην ακούς για μάρκες. Ξέρω άτομα που προσκυνούν HP/Toshiba/Acer και άτομα που τους έχουν ταλαιπωρήσει άπειρα. Πέρα από τις γενικά ανώτερες ποιοτικά Dell και Apple, δεν νομίζω ότι ωφελεί να κοιτας τις μάρκες -γνώμη μου.

Δημοσ.

Παλαιότερα η HP με τις σειρά DVD ειχε ταλαιπωρήσει πολύ κόσμο, εξαιτίας των προβληματικών καρτών nVidia, κάτι που πλέον δε συμβαίνει. Turbo x είναι η Μονή μάρκα που δε συστήνω! Μείνε μακριά, εκτός αν πας στη σειρά furious ή iron που ειναι Clevo. Αν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση στα 370€ , πας καρφί στην προσφορά της media markt, hp λάπτοπ, με i3 3110m, 4gb ram και 500gb hdd. Πιστευω σε αυτή την τιμ δεν έχει αντίπαλο

Δημοσ.

Παλαιότερα η HP με τις σειρά DVD ειχε ταλαιπωρήσει πολύ κόσμο, εξαιτίας των προβληματικών καρτών nVidia, κάτι που πλέον δε συμβαίνει. Turbo x είναι η Μονή μάρκα που δε συστήνω! Μείνε μακριά, εκτός αν πας στη σειρά furious ή iron που ειναι Clevo. Αν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση στα 370€ , πας καρφί στην προσφορά της media markt, hp λάπτοπ, με i3 3110m, 4gb ram και 500gb hdd. Πιστευω σε αυτή την τιμ δεν έχει αντίπαλο

Link please :)

Δημοσ.

Άκυρο το HP, μέχρι εχθές το είχαν στην σελίδα τους, τώρα μάλλον εξαντλήθηκε

Εντάξει ούτε εγώ περιμένω κάτι τρελό, ειδικά από την Turbo-X.

Αλλα και με 300eurw δεν μπορείς να απαιτείς και τρελα πράγαματα.

Ο λόγος που το είδα είναι γιατί έχει Windows 8 και ξεχωριστή Κάρτα Γραφικών + 500Gb HDD.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...