rafinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας!!!! Παιδιά θα ήθελα να μου πείετα αν γίνεται να μην μου βγάζει το "επόμενες αναργήσεις" όταν δεν έχει πλέον άλλες αναρτήσεις για εμφάνιση. Αυτό το πρόβλημα γίνεται κατά το search... πχ μπείτε Site: εδώ ... τέρμα κάτω γράφει επόμενες αναρτήσεις ενώ δεν έχει άλλες... *σε μερικά γράφει "παλαιότερες" αντί για "επόμενες" ¨αλλα ισχύει το ίδιο
foutzos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 βρες το κομμάτι αυτό (το οποίο το άλλαξες απ ότι κατάλαβα και γ αυτό σου βγάζει τώρα επόμενες χωρίς να υπάρχουν) <div class='blog-pager' id='blog-pager'> <span id='blog-pager-older-link'> <a class='blog-pager-older-link' href='http://homecinefa.blogspot.gr/search?q=label:scifi%7Clabel:fantasy&updated-max=2013-12-04T16:50:00%2B02:00&max-results=20&start=7&by-date=false' id='Blog1_blog-pager-older-link' title='Επόμενες αναρτήσεις'>Επόμενες αναρτήσεις</a> </span> <a class='home-link' href='http://homecinefa.blogspot.gr/'>Αρχική σελίδα</a> </div> βρίσκεται στο πρότυπο σου. μόλις το βρείς αντικατέστησε το μια μ αυτό <div class='blog-pager' id='blog-pager'> <b:if cond='data:newerPageUrl'> <span id='blog-pager-newer-link'> <a class='blog-pager-newer-link' expr:href='data:newerPageUrl' expr:id='data:widget.instanceId + "_blog-pager-newer-link"' expr:title='data:newerPageTitle'>Νεότερες αναρτήσεις</a> </span> </b:if> <b:if cond='data:olderPageUrl'> <span id='blog-pager-older-link'> <a class='blog-pager-older-link' expr:href='data:olderPageUrl' expr:id='data:widget.instanceId + "_blog-pager-older-link"' expr:title='data:olderPageTitle'>Επόμενες αναρτήσεις</a> </span> </b:if> <a class='home-link' expr:href='data:blog.homepageUrl'><data:homeMsg/></a> <b:if cond='data:mobileLinkUrl'> <div class='blog-mobile-link'> <a expr:href='data:mobileLinkUrl'><data:mobileLinkMsg/></a> </div> </b:if> </div> κάνε αποθήκευση και τσέκαρε το. (πριν κάνεις οτι κάνεις κάνε ένα save του template Να σαι σίγουρος για το backup σε περίπτωση που γίνει καμιά μαλα*** . και πες μας τι έγινε.
rafinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Και όμως αυτό είναι το περίεργο... ότι δεν το πείραξα και δεν βρίσκω καν το πρώτο κομμάτι κώδικα... Και από ότι είδα υπάρχει ανέπαφο το δεύτερο κομμάτι... Αρχικά νόμιζα ότι το πρόβλημα ήταν επειδή είχα διπλό label στο link... αλλά για δες λίγο... Με μονό label εδώ το κάνει ενώ εδώ όχι... Εδώ από την άλλη εμφανίζει το "παλαιότερες"
foutzos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 αυτό που σου πα το άλλαξες να δεις τι γiνεται; αν και μια χαρά το βλέπω τώρα. τώρα έχεις πρόβλημα στα label;
rafinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δεν υπάρχει το πρώτο κομμάτι κώδικα... και υπάρχει ανέπαφο το δεύτερο... μήπως θα μου το έχει κάπως διαφορετικά; Το πρόβλημα είναι ότι όπως βλέπεις σε κάθε label γίνεται κάτι διαφορετικό... σε κάποια έχει πρόβλημα και σε κάποια όχι...
foutzos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 πως γίνεται να μην υπάρχει. πήγαινε στο πρότυπο και κάνε search (ctrl+f) για το blog-pager .πάτα enter κάνα 2 φορές και θα το βρεις αντικατέστησε το με τον κώδικα που σου δίνω πάνω (το 2ο κομμάτι) και πές μου τι έγινε. αφού πρώτα κάνεις ενα Backup του template για να μαστε σίγουροι.
rafinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Εσένα σου δείχνει τον κώδικα του πελάτη (client) ... εγώ στο πρότυπο βλέπω του εξυπηρετητή (server) καμία σχέση... Δηλαδή κοιτάς το source code που σου εμφανίζει ο browser... το πρότυπο δεν εμφανίζει τα ίδια και για να το διαπιστώσεις αν διαφωνείς δες με το δικό σου blog
foutzos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 έχεις δίκιο.... θες να μου ποστάρεις τον κώδικα του blog-pager; δεν ξέρω αν μπορώ να βοηθήσω αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
rafinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Νομίζω ότι είναι σχεδόν ίδιος με τον δικό σου αλλά να τος <div class='blog-pager' id='blog-pager'> <b:if cond='data:newerPageUrl'> <span id='blog-pager-newer-link'> <a class='blog-pager-newer-link' expr:href='data:newerPageUrl' expr:id='data:widget.instanceId + "_blog-pager-newer-link"' expr:title='data:newerPageTitle'><data:newerPageTitle/></a> </span> </b:if> <b:if cond='data:olderPageUrl'> <span id='blog-pager-older-link'> <a class='blog-pager-older-link' expr:href='data:olderPageUrl' expr:id='data:widget.instanceId + "_blog-pager-older-link"' expr:title='data:olderPageTitle'><data:olderPageTitle/></a> </span> </b:if> <a class='home-link' expr:href='data:blog.homepageUrl'><data:homeMsg/></a> <b:if cond='data:mobileLinkUrl'> <div class='blog-mobile-link'> <a expr:href='data:mobileLinkUrl'><data:mobileLinkMsg/></a> </div> </b:if> </div> Όπως και να χει σε ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα