euronmyous Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Είδα το εν λογο κινητο και μου αρεσε. Εχω 2 εωτησεις ομως 1. η μπαταρια δεν ειναι προσβασιμη . Αυτο σημαινει απο το χρηστη μονο η και απο τον τεχνικο? Δλδ αν χαλασει η μπαταρια σου αλλαζουν ολη την συσκευη? 2. Το χω βρει μονο στο Infoworld εδω και πουθενα αλλου. παιζει να μην εχει ελληνικο μενου καi να ειναι παραεισαγωγης? Ευχαριστω ps 2 τηλ μου αρεσαν κανενας δεν τα χει τι ειναι αυτο το πραγμα
euronmyous Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 .....τελικα μου απαντησε στο Fb η Huawei Hellas λεγονταςμου οτι ειναι 0,4 το SAR number. Το κινητο το πηρα παρα πολυ ωραια συσκευη ωραια αισθηση αφης στο χερι πολυ καλο υλικο καταασκευης αλλα τι το θελε και εβαλε μεσα φορτιστη (στυλ iphone κιολας ) τ ο ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ σε οποιον το παρει, μην επαναλαμβανω να ΜΗΝ χρησμοποιησει τον φορτιστη. Παλι καλα που χα το pc πανω στο ups .Καποια στιγμη μετα απο καμια ωρα που το φορτιζα για πρωτη φορα, ακουω ενα ηχο τσιτσιρισματος, κλεινουν τα φωτα και ο γενικος και μενει μονο το pc που ταν πανω στο ups. Μολις ανοιγω παλι το γενικο, απο τη δυσωσμια βρηκα να χει καει το πλαστικο του φορτιστη και το usb καλωδιο μεχρι ενα σημειο ΕΛΕΟς δλδ, τοση φθηνια. Το κινητο δουλεψε αλλα δεν ξερω τι αντικτυπο θα χει στην μπαταρια αυτο, μπορει να μην φτανει στο 100 % πχ της φορτισης της η οτιδηποτε αλλο. θα το γυρισω πισω μιας κα ιεχει DOA αλλα προσοχη μην την πατησει καποιος Μολις παρουμε το κινητο πεταμε το φορτιστη στα σκουπιδια ωστε να βρισκεται μακρυα απο οποιαδηποτε πηγη ρευματος ... και πεταμε τα σκουπιδια οσο το δυνατο πιο γρηγορα στον καδο Αυτα
kataramenos32 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 .....τελικα μου απαντησε στο Fb η Huawei Hellas λεγονταςμου οτι ειναι 0,4 το SAR number. Το κινητο το πηρα παρα πολυ ωραια συσκευη ωραια αισθηση αφης στο χερι πολυ καλο υλικο καταασκευης αλλα τι το θελε και εβαλε μεσα φορτιστη (στυλ iphone κιολας ) τ ο ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ σε οποιον το παρει, μην επαναλαμβανω να ΜΗΝ χρησμοποιησει τον φορτιστη. Παλι καλα που χα το pc πανω στο ups .Καποια στιγμη μετα απο καμια ωρα που το φορτιζα για πρωτη φορα, ακουω ενα ηχο τσιτσιρισματος, κλεινουν τα φωτα και ο γενικος και μενει μονο το pc που ταν πανω στο ups. Μολις ανοιγω παλι το γενικο, απο τη δυσωσμια βρηκα να χει καει το πλαστικο του φορτιστη και το usb καλωδιο μεχρι ενα σημειο ΕΛΕΟς δλδ, τοση φθηνια. Το κινητο δουλεψε αλλα δεν ξερω τι αντικτυπο θα χει στην μπαταρια αυτο, μπορει να μην φτανει στο 100 % πχ της φορτισης της η οτιδηποτε αλλο. θα το γυρισω πισω μιας κα ιεχει DOA αλλα προσοχη μην την πατησει καποιος Μολις παρουμε το κινητο πεταμε το φορτιστη στα σκουπιδια ωστε να βρισκεται μακρυα απο οποιαδηποτε πηγη ρευματος ... και πεταμε τα σκουπιδια οσο το δυνατο πιο γρηγορα στον καδο Αυτα Οπαα κατσε ρε φιλε.Καταλαβαινω το σοκ που επαθες αλλα αυτο δε σημαινει οτι ολοι οι φορτιστες ειναι ελλατωματικοι
euronmyous Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 οκ εσυ αν το παρεις δοκιμασε το και πες μας
kataramenos32 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δεν εχω σκοπο να το παρω αλλα και να ειχα δεν θα επαιρνα φορτιστη του κουτιου να τον πεταξω στα σκουπιδια οπως πιστευω και κανενας αλλος.Επειδη ενα κομματι ετυχε ελλατωματικο δεν μπορουμε να τα χαρακτηρισουμε ολα για πεταμα.Σκεψου λιγο ηρεμα 1
euronmyous Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 μα δεν εχω θεμα απεναντι σου (αν και σε σωζει το γεγονος οτι μιλας Ελληνικα ειδαλλως θα πιστευα οτι εισαι κινεζος και εφταιξες τον συγκεκεριμενο φορτιστη κα ιτον υπερασπιζεσαι χααχααχ) Υπαρχουν ουκ ολιγα threat στο νετ για κινεζικα κινητα που οι φορτιστες τους ειχαν θεμα. Στην προσπαθεια τους οι εταιριες να βαλουν το κατι extra μεσα ωστε να συναγωνιστουν τις υπολοιπες βαζουν μεσα κακοτεχνιες μονο και μονο να φαινεται full το πακετο. Δεν ειναι τυχαιο που πριν παρω το 8860 honor πριν 2.5 περιπου χρονια στο myphone.gr 3 χρηστες ειχαν θεμα με τον φορτιστη επειδη ειχε καει το πλαστικο. Απλα 2 @μωευρω κανει ας παρει καποιον αλλο αυοτ λεω εκ αρχης απο το να κινδυνευει να του καει το κινητο απο ενα φορτιστη της πλακας. 1000 φορες κατευθειαν πανω στο pc Να προσθεσω οτι τελικα εμφανιστηκε και καμμενο pixel στην πανω μερια της οθονης μολις το ανοιξα που δεν το παρατηρησα στην αρχη κα ιοχι δεν υπηρχε εξ αρχης γιατι το ανοιξα με τον μαγαζατορα κα ιτο κοιτουσαμε πριν το παρω
stamatinho Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Με 250-260 ευρω που εδωσες αν δε κανω λαθος εκανες πατατα που πηγες σε κινεζικο παντως.Μπορουσες με λιγο ψαξιμο να πας και σε s3. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
euronmyous Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Με 250-260 ευρω που εδωσες αν δε κανω λαθος εκανες πατατα που πηγες σε κινεζικο παντως.Μπορουσες με λιγο ψαξιμο να πας και σε s3. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Το ξερω το θεμα ειναι οτι δεν ηθελα samsung. Ηθελα το συγκεκριμενο ασε που το huawei εχει καλυτερη καμερα (και οχι αριθμητικη μονο λογο 13 αντι 8 το τσεκαρα με φιλο που χει το s3) Απλα δεν γουσταρω οτι ειναι της μοδας... οποτε και iphone να μου διναν με 250 απλα θα το πουλουσα και θα περνα παλι αυτο.
kataramenos32 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Εχει το huawei καλυτερη καμερα απο το S3? 1
stamatinho Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξερω που τα διαβαζεις αυτα.Παντως οποιος σου ειπε οτι το s3 εχει χειροτερη καμερα η γενικα ειναι χειροτερο κινητο απο το huawei p2 σιγουρα δε θελει το καλο σου. Αν δε θες samsung σεβαστο αλλα μη λεμε και οτι θελουμε. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Παρακαλω αν δεν εχετε κατι ουσιωδες να πειτε περι του θεματος απλα μην ποσταρετε. Ασχετα ποστ αφαιρεθηκαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα