gkarabid Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα σας. Μεσα στο παιδικο δωματιο εχω δυο σταθερους υπολογιστες για τα παιδια. Εχουν και τα δυο ηχεια και τους εχω παρει και ακουστικα (μαζι με μικροφωνο) για το skype και για τα παιχνιδια που παιζουν. Το προβλημμα ειναι οτι καθε φορα που θελουν να βαλουν τα ακουστικα πηγαινουν στην μοναδα βγαζουν απο πισω το καλωδιο (πρασινο)απο τα ηχεια και συνδεουν τα ακουστικα (πρασινο ,πορτοκαλι). Και τα δυο εχουν υποδοχη για τα ακουστικα τους μπροστα αλλα οταν τα βαζουμε δεν λειτουργουν και απλως παραγουν ηχο απο τα ηχεια. Υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω μεσα απο τα windows 7 ? Και αν λειτουργήσουν (με συνδεση μπροστα) υπαρχει καποιο προγραμμα ωστε να επιλεγουν απο που θα παραγεται ο ηχος? Ευχαριστω
veteranos123 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Για αρχή κάνε έναν κόπο και άνοιξε το πλαϊνό καπάκι στο pc και δεν αν είναι συνδεδεμένες οι μπροστινές θύρες στην μητρική.
gkarabid Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Για αρχή κάνε έναν κόπο και άνοιξε το πλαϊνό καπάκι στο pc και δεν αν είναι συνδεδεμένες οι μπροστινές θύρες στην μητρική. Τελικα ο ενας υπολογιστης ειναι μια χαρα με της μπροστινες θυρες.Ο αλλος (plaisio ) δεν δουλευουν οι μπροστινες θυρες και δεν ξερω αν αξιζει να το παω (δεν πρεπει να εκλεισε χρονος) για να το κοιταξουν. Το καπακι το ανοιγω φιλε μου αλλα αν δω χυμα καλωδια δεν ξερω που να τα συνδεσω στην μητρικη Εχει επανω στην μητρικη καποιο χρωμα ωστε να τα βαλω? Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα