Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!

αλλαξα χθες το σπασμενο τζαμακι στο γαλαξια μου αλλα το συγκεκριμενο που πηρα απο  EBAY εχει διαφορες με το γνησιο...

Το πλαισια ειναι στα πλαγια ελαφρα μεγαλυτερα και απο την πανω μερια αρκετα πιο κατω και ετσι καλυπτει ελαφρα την μπαρα του λογισμικου που εχει μπαταρια κλπ !

Επισεις το τζαμακι οταν πατησω κολλαει στην πισω οθονη εχει κενο μεταξυ τζαμιου και οθονης και κολλαει και φαινεται σαν να εχει κολλησει στο κεντρο μονο σαν ζελατινη !

δλδ δεν εχει αυτη την κολλα που ειχε το γνησιο ωστε να ειναι κολλημενο πανω με την οθονη

Επισεις τα κατω  touch κουμπια δεν ειναι πια touch οπως παλια θελουν λιγο παραπανω πατημα !

Τι μπορω να κανω? εχω ξενερωσει απυστευτα ειναι σαν να εχω κινεζικο  galaxy 

Δημοσ.

1)βγάλε photo και χρησιμοποιησέ τες για να πάρεις κάποιο refund.(ετοιμάσου για "κινέζικες" απαντήσεις,χωρίς να νευριάζεις.)

2)κάνε 2η παραγγελία από άλλον και όχι ό,τι πιο φτηνό βρεις.

όλα τα παραπάνω αν υποθέσουμε ότι τοποθέτησες σωστά τον digitizer.

(πχ αν αφαίρεσες ό,τι είχε μείνει περιμετρικά απο τον προηγούμενο)

(κάποια digitizers ερχονται και με εσωτερική ζελατίνα που ελπίζω να αφαίρεσες)

α, και για να κολλήσει καπως καλύτερα δοκίμασε να το ζεστάνεις(το τζαμάκι) με ζεστό αέρα

πιέζοντας ανά διαστήματα την οθόνη απαλά,ωστε να κολλήσει.

Δημοσ.

Φιλε μου η παλια κολλα επιδει το ζεστανα πολυ μαλλον κολλησε πανω στην οθονη και την εβγαλα!

δεν υπαρχει κολλα μεταξυ τζαμιου και οθονης γιαυτο εχει κενο μαλλον  τι κανω εδω τωρα?

Δημοσ.

sorry άλλάξες μόνο τζαμάκι η και digitizer?

ενα καλό βίντεο για το τζαμάκι μόνο είναι αυτό

στο οποίο λέει προς το τέλος πώς να το κάνεις ωστε και να κολλήσει σωστά,

αλλά και πως να μην χαλάσεις τον dizitizer και έχεις πρόβλημα στο touch μετα.

Δημοσ.

Δεν εχω προβλημα στο  touch

δουλευει κανονικα της οθονης... το dizitizer πιο ειναι?  Εγω εβγαλα οπως δειχνει το τζαμακι μονο ...και κολλησα το καινουριο...

εκει ομως στο βιντεο δεν δειχνει να εχει κολλα αλλα πολυ λιγο που την καθαριζει εμενα ειχε κολλησει ολη πανω στην οθονη και την εβγαλα σιγα σιγα.. αλλα το τζαμακι που μου ηρθε το καινουριο δεν ειχε κατι ωστε να μην εχει κενο το τζαμακι απο την οθονη 

ειναι αυτο που δειχνει εκει το  bubble fix αυτο εχω παθει περα το γυαλι που ειναι μουφα...

Εχετε κανενα καλο λινκ να παρω καποιο καλο τζαμακι ιδιο με το αυθεντικο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...