Προς το περιεχόμενο

Unroot σε galaxy s4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως μπορεί κάποιος παιδιά να μου δείξει πως κανω unroot σε galaxy s4 το οποίο ειναι από Ολλανδία δλδ stock rom και τα σχετικά.επισης αν δεν πετύχει το unroot και κανω κάποιο λάθος υπάρχει περίπτωση το κινητό να βγει άχρηστο;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

galaxys4root.com διαβασε το πρωτα και μετα καντο δεν ειναι δυσκολο η επανεκκινηση μετα απο αυτο μπορει να αργησει παραπανω απο to κανονικο ειναι λογικο αυτα ισχυουν με stock rom kai oxi custom που ειναι αλλη διαδικασια

Δημοσ.

ναι το κανει μαμα οπως ειναι απο το εργοστασιο stock rom στο site που σου εδωσα πατα στην αναζητηση unroot και θα στο βγαλει στο ξαναλεω διαβασε το προσεκτικα και προχωρα τα βηματα ενα ενα αν δεν καταλαβεις κατι στειλε μου μνμ πριν ξεκινησεις                                     για να βρεις πιο λογισμικο θα κατεβασεις δες το στην συσκευη σου στις ρυθμισεις και πιο μοντελο εχεις i9505 λογικα τσεκαρισε το

TΣΕΚΑΡΕ ΜΕ ΤΟ SAMSUNG KIES  ΑΝ ΕΧΕΙς ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΡΩΤΑ ΑΝ ΝΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ROOT ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙς ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙς!

Δημοσ.

Δλδ για να το κάνω Μαμα όπως το πήρα θέλει stock rom η custom?

Sent from my iPhone using Insomnia

Γιατί λες ότι θέλεις να το κάνεις UNroot? Εφόσον λες ότι έχει stock rom. Η stock είναι η "μαμα", εργοστασιακή. Custom είναι κάποια που κατεβάζεις εσύ και περνάς, με κάποια αλλαγμένα χαρακτηριστικά, και root κάνεις επίσης εσύ. Αν δεν έχεις κάνει τίποτα από αυτά τότε έχεις απλά την κανονική εργοστασιακή stock rom. Άρα τί ακριβώς θες να κάνεις? Μήπως εννοείς ότι θες απλά επαναφορά ρυθμίσεων σε εργοστασιακή κατάσταση?

Δημοσ.

Γιατί λες ότι θέλεις να το κάνεις UNroot? Εφόσον λες ότι έχει stock rom. Η stock είναι η "μαμα", εργοστασιακή. Custom είναι κάποια που κατεβάζεις εσύ και περνάς, με κάποια αλλαγμένα χαρακτηριστικά, και root κάνεις επίσης εσύ. Αν δεν έχεις κάνει τίποτα από αυτά τότε έχεις απλά την κανονική εργοστασιακή stock rom. Άρα τί ακριβώς θες να κάνεις? Μήπως εννοείς ότι θες απλά επαναφορά ρυθμίσεων σε εργοστασιακή κατάσταση?

οχι φιλε μου το αγορασα ρουταρισμενο μολισ το ανοιξα ειχε πρωτη γλωσσα τα ολανδικα και δεν ειχε καποιεσ λειτουργιεσ στισ ρυθμισεισ air geksure και τετοια.θελω να το κανω μαμα δεν ξερω αν εχει custom η stock μεσα γιαυτο ρωταω γιατι δεν εχω ασχοληθει με ττο θεμα root.αν περασω την ελληνικη μεσα θα δουλευει κανονικα μαμα?θα κανει update?

Δημοσ.

1ον μιλας σε κοπελα πιο πανω :P 2ον απο που το πηρες ροοταρισμενο? 3ον εισαι σιγουρος οτι δεν σου φορτωσαν κανενα κλωνο? Γιατι δεν ειναι λογικο να λειπουν δυνατοτητες απο μεσα οποια επισημη ρομ και να εχει

Δημοσ.

Για πήγαινε στις ρυθμίσεις και δες τι Rom έχει μέσα, εκεί που λέει για τις πληροφοριες συσκευής.<br><br>

Επίσης αυτό που σου λέει ο φίλος παραπάνω είναι αρκετά σοβαρό γιατί το να μη δουλεύει το air gesture είναι από τα εμφανή σημάδια ότι μπορεί να είναι κλώνος. Μερικοί είναι τόσο απίστευτοι που δεν το καταλαβαίνεις καν.

Πήγαινε κατεβασε το CPU identifier από το google play, τρέξτο καναδυο φορές και βάλε μας screenshot να δούμε τι λέει γιατί εκεί παίζεται η αληθεια

Sent from somewhere using something

Δημοσ.

Τσεκαρε και το imei επισης

νομιζω δε θα βγαλει πολλα απο το ιμει. Το αλλο με τον cpu θα του δειξει σιγουρα γιατι οι περισσοτεροι καλοι κλωνοι εχουν μεσα mediatek επεξεργαστη αντι τον snapdragon

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Συγνώμη δεν κατάλαβα ότι εισαι κοριτσι

ε ναι μπερδευει λιγο η φωτο και το "Μαριλινα"

(Αχαχαχαχα)

Δημοσ.

(Αχαχαχαχα)

Ήμουν απορροφημένος με την απάντηση που δεν πρόσεξα φωτό και όνομα σορυ Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

(Αχαχαχαχα)

Ήμουν απορροφημένος με την απάντηση που δεν πρόσεξα φωτό και όνομα σορυ Sent from my iPhone using Insomnia
σιγα βρε δεν εγινε τιποτα! Τελικα βρηκες λυση? Sent from my iPad using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...