antoniss69 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα ...εχω ενα θεμα με τον chrome ειχα κατεβασει καπιο προγραμμα πιο παλια και μου ειχε βαλει την δικια του αρχικη μετα εσβησα το προγραμμα και αλλαξα την αρχικη απο τις ρυθμισεις του chrome αλλα συνεχιζει να μου βγενει η αρχικη του προγραμματος..γιατι γινεται αυτο?
antoniss69 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα ...εχω ενα θεμα με τον chrome ειχα κατεβασει καπιο προγραμμα πιο παλια και μου ειχε βαλει την δικια του αρχικη μετα εσβησα το προγραμμα και αλλαξα την αρχικη απο τις ρυθμισεις του chrome αλλα συνεχιζει να μου βγενει η αρχικη του προγραμματος..γιατι γινεται αυτο? καπιος?
ntg1980 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Θα κάνεις ό,τι σου γράφω βήμα προς βήμα, μέσα απ'τον Chrome1. Ρυθμίσεις - Επεκτάσεις (από τη καρτέλα πάνω αριστερά)Ελέγχεις εκεί αν έχεις κάποιο toolbar ενεργοποιημένο. Αν ναι, κάνε κλικ στο εικονίδιο "κατάργηση από τον chrome"2. Ρυθμίσεις - Κατά την εκκίνησηΝα έχεις επιλεγμένο το "Ανοίξτε τη σελίδα νέας καρτέλας"ήτη τρίτη επιλογή "Ανοίξτε μια σελίδα ή ένα ένα σύνολο σελιδών" και στο "ορισμός σελιδών" επιλέγεις τη σελίδα που θέλεις ν'ανοίγει3. Προαιρετικά ελέγχεις από τη προσθαφαίρεση προγραμμάτων των Windows αν υπάρχει κι εκεί κάποιο toolbar εγκατεστημένο στον υπολογιστή σου. Αν ναι - και δε το χρειάζεσαι - το αφαιρείς. Πρόσεξε λίγο τα ορθογραφικά σου λάθη
antoniss69 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Θα κάνεις ό,τι σου γράφω βήμα προς βήμα, μέσα απ'τον Chrome 1. Ρυθμίσεις - Επεκτάσεις (από τη καρτέλα πάνω αριστερά) Ελέγχεις εκεί αν έχεις κάποιο toolbar ενεργοποιημένο. Αν ναι, κάνε κλικ στο εικονίδιο "κατάργηση από τον chrome" 2. Ρυθμίσεις - Κατά την εκκίνηση Να έχεις επιλεγμένο το "Ανοίξτε τη σελίδα νέας καρτέλας" ή τη τρίτη επιλογή "Ανοίξτε μια σελίδα ή ένα ένα σύνολο σελιδών" και στο "ορισμός σελιδών" επιλέγεις τη σελίδα που θέλεις ν'ανοίγει 3. Προαιρετικά ελέγχεις από τη προσθαφαίρεση προγραμμάτων των Windows αν υπάρχει κι εκεί κάποιο toolbar εγκατεστημένο στον υπολογιστή σου. Αν ναι - και δε το χρειάζεσαι - το αφαιρείς. Πρόσεξε λίγο τα ορθογραφικά σου λάθη φιλε μου καλησπερα εκανα ολα αυτα που μου ειπες αλλα το προβλημα παραμενει,,
Gtr34 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Κατεβασε και τρεξε το adwcleaner πιθανον να εχεις κολλησει κατι.
thomasG4 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Κάνε αυτό που σου είπε ο Gtr34 και μετά κάνε μια επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις του Chrome. https://support.google.com/chrome/answer/3296214?hl=en
antoniss69 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Κατεβασε και τρεξε το adwcleaner πιθανον να εχεις κολλησει κατι. εισαι ωραιος..τελικα φτιαχτηκε με αυτο το προγραμματακι..σας ευχαριστω πολυ ολους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα