anpetsalis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα , ειμαι σε αναζητηση τηλεορασης!! Αφου αλλαξα πολλες φορες γνωμη αποφασισα να καταλληξω σε samsung μιας και ειναι πιστευω πολυ αξιοπιστη σε τηλεορασεις! λοιπον εχω καταληξει εδω : http://www.e-shop.gr/product?id=PER.157278Η αποσταση σαλονιου ειναι 2 μετρα.. δεν με ενδιαφερει το 3D..αν υπαρχει δεν λεμε οχι.. Δεν με ενδιαφερει το smart...Αν υπαρχει δεν λεμε οχι.. αυτο που με ενδιαφερει ομως ειναι να εχει μια ρεαλιστικη εικονα..Γι αυτο το λογο θελω να ειναι ωποσδηποτε 200HZ ...Τωρα αν καποιος εχει να προτεινει κατι διαφορετικο ειμαστε ανοιχτοι σε ολες τις προτασεις!Απλα σε τιμες γυρω εκει στην τηλεοραση που εχω διαλεξει!Αν καποιος εχει την σηγκεκριμενη τηλεοραση θα ηθελα μια αποψη του!Αυτα! Ευχαριστω για τον χρονο σας!!!
HERTHAN Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Στη θεση σου θα επαιρνα αυτην http://www.skroutz.gr/s/3005505/Samsung-UE46F6400.html στις 46 ιντσες. Αρχικα ηθελα να σου προτεινω αυτην http://www.skroutz.gr/s/3005576/Samsung-UE46F6100.html η οποια δεν εχει το smart αλλα η f6400 θεωρω οτι ειναι αρκετα καλυτερη σε εικονα απο την f6100. Αν μπορεις παρε τη 46F6400.
anpetsalis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ξεφευγουμε λιγο σε χρηματα !!! και σε ιντσεσ νομιζω μιας και για μια αποσταση 2 μετρων οι 46 ιντσες φανταζουν λιγο υπερβολικες!
HERTHAN Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Αν θεωρεις πως ειναι υπερβολικες για τα γουστα σου πηγαινε στην 40αρα. Θεωρω ομως οτι με την 46αρα θα εισαι ακομη καλυτερα
anpetsalis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 τουλαχιστον θα μπορουσα να παω στην 6100 που ειναι λιγο πιο κοντα στο μπατζετ μου.. βεβαια μου λες οτι η αλλη ειναι καλυτερα στην εικονα!Εμενα μου φαινοντε ιδιες! Βεβαια ειμαι και ψιλοασχετος !!!
HERTHAN Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 τουλαχιστον θα μπορουσα να παω στην 6100 που ειναι λιγο πιο κοντα στο μπατζετ μου.. βεβαια μου λες οτι η αλλη ειναι καλυτερα στην εικονα! Εμενα μου φαινοντε ιδιες! Βεβαια ειμαι και ψιλοασχετος !!! Φυσικα και θα μπορουσες και ειναι πολυ καλη και η 6100 απλα η 6400 ειναι πιστευω ενα σκαλι πιο πανω.
kostas_dr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 ειναι πολυ καλη και η 6100 απλα η 6400 ειναι πιστευω ενα σκαλι πιο πανω. Και όντως, είναι.
nikomas50 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα: Προσανατολίζομαι να πάρω μια από τις δυο αυτές τηλεοράσεις: TV SAMSUNG UE40F6500 TV SAMSUNG UE40F6400 Προορισμός χρήσης: Κυρίως Ειδήσεις, πού και πού καμιά ταινία ή σειρά και Internet. Απόσταση θέασης: Γύρω στα 2,5-2,8m Αξίζει τον κόπο να πληρώσω τη διαφορά των 60€ για τα 400Hz ? Παρακαλώ μη μου προτείνετε κάποια 46" με λίγα παραπάνω χρήματα (μπορώ να τα διαθέσω) διότι αυτή μου φαίνεται ήδη υπερβολικά μεγάλη μιας και η 32" που έχω τώρα μου φαίνεται ικανοποιητική. Ευχαριστώ Edit: Περιμένοντας και μη παίρνοντας απάντηση ξεκίνησα την παραγγελία της F6500 στο συγκεκριμένο κατάστημα στην τιμή των 576€ που εμφανιζόταν στο Skroutz. Σε όλα τα στάδια της παραγγελίας η τιμή ήταν 576€ ακόμη και όταν την οριστικοποίησα. Μετά την οριστικοποίηση η ιστοσελίδα μου υπέδειξε να εκτυπώσω τα στοιχεία της παραγγελίας και με έκπληξή μου είδα ότι η αξία της ανέβηκε στα 639€. Απέστειλα άμεσα σχετική ενημέρωση στο κατάστημα μέσω της φόρμας επικοινωνίας, διότι δεν μου απεστάλη αυτοματοποιημένο e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας και αναμένω απάντηση. Επίσης συμπλήρωσα και τη σχετική αναφορά στο Skroutz. Για ο,τιδήποτε νεότερο θα ενημερώσω. Η αυτοματοποιημένη επιβεβαίωση της παραγγελίας έφθασε στη 01:25 Τελικά η τηλεόραση θα παραδοθεί σε μένα στην τιμή των 576€. Με τηλεφωνική επικοινωνία με ευγενέστατη υπάλληλο του καταστήματος και με e-mail απέδωσαν το πρόβλημα στο γεγονός ότι συνέπεσε η διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας με την αλλαγή τιμής του συγκεκριμένου προϊόντος (άλλαζαν τιμές στις 22:30 Insomnia !!!). Το πρωί εξαφανίστηκε το είδος από το Skroutz για το συγκεκριμένο κατάστημα. Τέλος καλό-Όλα καλά. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2014 από nikomas50 1
kostas_dr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Καλορίζικη και καλές θεάσεις. Πολύ καλή τιμή πέτυχες
kostas_dr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Όταν την παραλάβεις με το καλό, για πες εντυπώσεις. Μ' ενδιαφέρει το συγκεκριμένο μοντέλο.
nikomas50 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Όλα πήγαν καλά με την τηλεόραση. Χωρίς κολλημένα/Καμμένα pixels, άψογο μαύρο (έχεις την αίσθηση ότι η οθόνη είναι σβησμένη ακόμα και στο σκοτάδι, όταν προβάλλεις μαύρο φόντο 1920Χ1080). Πέρασα απ' ευθείας την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού 750MB που είχα κατεβάσει από πριν μέσω USB3 Stick. Η εικόνα στην αρχή μου φάνηκε θαμπή, έστρωσε όμως μετά από δυο-τρεις ώρες λειτουργίας. (Το είχα ξαναζήσει με τηλεόραση Smamsung LCD 32" και δεν ανησύχησα). WiFi Internet αργό, κατάλληλο μόνο για να περνάς την ώρα σε Facebook & Youtube. Smart τηλεχειριστήριο δύσχρηστο (Έχει Touchpad σε συνδυασμό με εικονικό πληκτρολόγιο για την εισαγωγή χαρακτήρων). Θα παίξουμε οικογενειακώς λιγότερο από τρεις μέρες και δε θα ξαναασχοληθούμε μάλλον. Μια χαρά κάνουμε τη δουλειά μας με υπολογιστές και Smartphones. Είναι προτιμότερο να δώσει κανείς τα ίδια χρήματα για αγορά τηλεόρασης με περισότερα Hz ανανέωσης αντί για Smart δυνατότητες. (Προσωπική εκτίμηση εννοείται). Η λειτουργία 2Dto3D πολύ καλή. Οι ελληνικοί υπότιτλοι προβάλλονται στα αλαμπουρνέζικα σε μορφή srt. Στη Samsung LCD δεν έχω ανάλογο πρόβλημα. Αν κάποιος γνωρίζει τρόπο αντιμετώπισης ας βοηθήσει. Ελπίζω να μη χρειαστεί να περιμένω την επόμενη αναβάθμιση λογισμικού!
kostas_dr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/515653-samsung-tv-%CE%B5%CF%84%CF%83%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%B2%CE%BB%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B9%CF%84%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF-usb-media-player/?do=findComment&comment=52935277
nikomas50 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ. Δούλεψε μόνο με Unicode όχι με smi. Η παλιά παίζει τα πάντα και ANSI.srt & Unicode.srt & .smi. Μάλλον θα διορθωθεί με νέα αναβάθμιση λογισμικού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα