Millennium Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Ναι το λέω γιατί είναι μια ένδειξη επιτάχυνσης σε μια σύγχρονη χρήση (αν άνοιγες το link από κάτω θα έβλεπες και άλλα τεστ) όχι σε κώδικα του '80 (superpi) ούτε σε μετροπρογράμματα που ευνοούν συγκεκριμένες εταιρίες.
TheELF Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Ο κώδικας του 80 υπάρχει παντού,αυτό έχουν μάθει αυτό έχουν τελειοποιήσει και αυτό τους δίνει την μέγιστη ταχύτητα σε σχεδόν όλα τα προβλήματα της πληροφορικής. Σε αυτά που δείχνεις εσύ στην σελίδα το «ένδειξη επιτάχυνσης σε μια σύγχρονη χρήση» ισούται με το «μετροπρογράμματα που ευνοούν συγκεκριμένες εταιρίες» ,σου δείχνει συγκεκριμένες μετρήσεις πάνω σε πράγματα που δεν τα κάνει κανείς ποτέ απλά για να δείξουν ότι θα μπορούσε να έχει τέτοια ταχύτητα αν από σήμερα σε αύριο όλα τα προβλήματα μπορούσαν να λυθούν με τον παραλληλισμό.
Millennium Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Ο κώδικας του 80 υπάρχει παντού,αυτό έχουν μάθει αυτό έχουν τελειοποιήσει και αυτό τους δίνει την μέγιστη ταχύτητα σε σχεδόν όλα τα προβλήματα της πληροφορικής. Ναι του superpi...τον χρησιμοποιούν και στη NASA. Σε αυτά που δείχνεις εσύ στην σελίδα το «ένδειξη επιτάχυνσης σε μια σύγχρονη χρήση» ισούται με το «μετροπρογράμματα που ευνοούν συγκεκριμένες εταιρίες» ,σου δείχνει συγκεκριμένες μετρήσεις πάνω σε πράγματα που δεν τα κάνει κανείς ποτέ απλά για να δείξουν ότι θα μπορούσε να έχει τέτοια ταχύτητα αν από σήμερα σε αύριο όλα τα προβλήματα μπορούσαν να λυθούν με τον παραλληλισμό. Έχει και προγράμματα το ποστ μου,όχι benches ούτε αστειότητες του '80. Βασικά όποιος ξέρει από συγκρίσεις/τεστ γελάει με την επιλογή των benchoπρογραμμάτων κλπ του cpu-world και του cpuboss.
TheELF Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Έχει και προγράμματα το ποστ μου,όχι benches ούτε αστειότητες του '80. Ναι,μην πω ότι έχει όλα τα προγράμματα που υπάρχουν αυτήν την στιγμή που τρέψουν με hsa. Βασικά όποιος ξέρει από συγκρίσεις/τεστ γελάει με την επιλογή των benchoπρογραμμάτων κλπ του cpu-world και του cpuboss. Ξέρω ότι θες να υπάρχουν μόνο bench με μετατροπές βίντεο και υπολογισμούς σε βάσεις δεδομένων,αλλά τι να κάνουμε δεν μετράνε μόνο αυτά.
Millennium Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μια φορά καλύτερα είναι από superpi πάντως. Εγώ προσωπικά δε συνηθίζω να βάζω benches,και ειδικά benches όπως του cpu-world που είναι για γέλια.Προτιμώ κανονικά προγράμματα φυσικά όσο είναι εφικτό και ανάλογα τη χρήση που λέει ο εκάστοτε TS..
aneurysm Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Ενω το ποσο γρηγορα θα υπολογισει το π, ειναι καλλίτερο. Εγω για παραδειγμα στον 3570K μου, πριν το BF4 ριχνω και ενα SuperPi για να ταβανωσω και μετα αρχιζω ταυλωμένος την σφαγή... Και πριν μετατρεψω κανα βιντεάκι, πάλι ζουπερΠι τρεχω... Γιατι στην ιντέλα μου πάει καλύτερα. Και γιατι μπορω.... Και γιατι η ιντελα μου σκοτωνει στο ζουπερπι. Και γιατι μπορω... Και γιατι ετσι μου ειπανε. Ζουπερπι... Σαν την κοκακολα. Ζουπερπι για όλα. 3
Thanos1972 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 ^ εγω κοιταω και τα cpuboss και το πολωνικο και το αλλο πως το λενε με τις θεωριες..... 3
GBorb Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Νομιζω ξεφυγατε λιγακι Εγω νομιζω οτι και ενας καλος dual core σηκωνει ανετα office internet και ενα photoshop. Με ενα ssd disk για το system και θα πηγαινει μπαλα. Ακομα το ψαχνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα