g-e-o Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Συγχωρεστε τον εκνευρισμο μου, αλλα πηρα σημερα ενα samsung tab 8 με αποκλειστικο σκοπο να του περασω ταινιες κ τα αγαπημενα βιβλιαρακια μου. Οκ. ειμαι ασχετος απο android αλλα αυτο δεν το περιμενα..Το συνδεσα με τον υπολογιστη μεσω usb, αλλα ενω μου δειχνει τους φακελους του ταμπλετ, δεν μπορω να κανω copy paste ουτε ταινια, ουτε βιβλιο, γενικα τιποτα..Εχω windows xp αν αυτο βοηθαει..Τι κανω λαθος ρε παιδια?
Xristaras12 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 σου βγαζει καποιο μηνυμα κατα την μεταφορα και την ακυρωνει; οταν το συνδεεις εχεις επιλεξει να εμφανιζεται ως αποθηκευτικος χωρος; αν τιποτα δεν δουλεψει(μιας και δεν εχω το ταμπλετ)μια λυση μπακαλιστικη ειναι να κατεβασεις το airdroid και να περασεις τις ταινιες κλπ με wifi στο ταμπλετ.
g-e-o Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Αυτο ειναι το θεμα, δεν με αφηνει να το επιλεξω σαν αποθηκευτικο χωρο. Το βλεπει σαν φωτογραφικη μηχανη!
Xristaras12 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 μεσα απο τις ρυθμισεις της συσκευης μηπως εχει να επιλεξεις εσυ ως τι θες να εμφανιζεται; (δυστυχως δεν εχω το ταμπλετ να σε βοηθησω)
arxaggelos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 1. Εγκατέστησες το λογισμικό της Samsung έτσι ώστε να πάρεις σίγουρα και drivers; 2. Όταν συνδέεις το ταμπλετ, δεν σου εμφανίζει στην μπάρα του επιλογές σύνδεσης usb;
g-e-o Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ναι το λογισμικο το εγκατεστησα. Στην μπαρα μου εμφανιζει τις εξης δυνατοτητες. 1. Συσκευη μεσων (ΜΤΡ) 2. Καμερα (ΡΤΡ) Το βλεπει σαν φωτογραφικη μηχανη. Μηπως πρεπει να κανω κατι στον υπολογιστη? Αν δεν καταφερω κατι, με ποιους αλλους τροπους μπορω να μεταφερω αρχεια απο τον υπολογιστη στο tablet? Ευχαριστω ρε παιδια για τη βοηθεια..
free-s Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ναι το λογισμικο το εγκατεστησα. Στην μπαρα μου εμφανιζει τις εξης δυνατοτητες. 1. Συσκευη μεσων (ΜΤΡ) 2. Καμερα (ΡΤΡ) Το βλεπει σαν φωτογραφικη μηχανη. Μηπως πρεπει να κανω κατι στον υπολογιστη? Αν δεν καταφερω κατι, με ποιους αλλους τροπους μπορω να μεταφερω αρχεια απο τον υπολογιστη στο tablet? Ευχαριστω ρε παιδια για τη βοηθεια.. Μέσω κάρτας sd. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2014 από free-s
g-e-o Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδη απο τον υπολογιστη στην sd και μετα την καρτα στο tablet ε?
Besproject Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Σίγουρα θα την βρεις τη λύση με λίγη υπομονή, αν όμως βιάζεσαι μια ιδέα είναι και το dropbox... Η το να κατεβάσεις κατευθείαν τις ταινίες που θέλεις στο tablet μέσω torrents...
Xristaras12 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 σου εχω γραψει και παραπανω μια λυση ειναι με την χρηση του airdroid. 1
g-e-o Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ναι ευτυχως. Ανεβασα ενα βιβλιαρακι στο dropbox και το κατεβασα απο εκει μετα. Ταλαιπωρια βεβαια αλλα τι να κανω. Τωρα θα δοκιμασω και το airdroid που μου ειπε το φιλαρακι πιο πανω. Ειναι πολυ περιεργο παντως, γιατι το τηλεφωνο (lumia 920) το ειδε κατευθειαν το pc ρε γμτ.. To κατεβασα το airdroid...Καμια γενικη περιληψη για το πως περιπου δουλευει???
arxaggelos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν είναι περίεργο, αφενός το Lumia είναι windows phone, και αφετέρου η Samsung τα έχει κάνει σκ@τά με τους drivers των android ουκ ολίγες φορές. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2014 από arxaggelos 1
Bourdoulas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Το airdroid να το δουλεύεις αποκλειστικά με τον Chrome καθώς υποστηρίζει drag and drop φακέλων. Όσον αφορά τη λειτουργία του απλά άνοιξε τον Chrome και πήγαινε στην διεύθυνση που σου δείχνει το airdroid (είναι του τύπου 192.168.1.5:8888) και θα σου βγάλει μήνυμα στη συσκευή σου για να κάνεις accept.
g-e-o Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Aν καταλαβα καλα δλδ, αφου το κατεβασω στο ταμπλετ, μπαινω στην εφαρμογη απο τον υπολογιστη, και μεσω αυτης στελνω αρχεια στο ταμπλετ μεσω wi-fi?
free-s Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδη απο τον υπολογιστη στην sd και μετα την καρτα στο tablet ε? Ναι. Ετσι το κάνω εγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα